Iltalehti: Tero Tiitu vaatii Jari Kinnuselle potkuja!

Share |

Torstai 10.2.2011 klo 15:50


Vastikään miesten maajoukkueen valmentajavalintoihin sanansa sanonut maajoukkuetähti Tero Tiitu arvostelee nyt Iltalehden artikkelissa kovin sanoin salibandyliiton toiminnanjohtajan Jari Kinnusen roolia, sekä salibandyliiton huippusalibandyn markkinointityötä. Iltalehden otsikoinnin mukaan Tiitu vaatii kaksoisroolissa liiton toiminnanjohtajana sekä salibandyliigan toimitusjohtajana toimivalle Kinnuselle jopa potkuja!

- Tilanne on nurinkurinen. Lajin markkinoinnissa on yksinkertaisesti epäonnistuttu, ja normaalisti toimitusjohtaja olisi vaihdettu jo aikoja sitten, Tiitu lataa Iltalehden haastattelussa.

- Kotikisat olivat kova juttu. MM-kullan markkina-arvon realisointi ei ole itsestään selvää, mutta tähänastisen perusteella antaisin kotikisojen hyödyntämisestä kouluarvosanoin viitosen, Tiitu arvioi.

- Vaikka nostankin hattua lajin eteen töitä tehneille henkilöille, niin vallitsevassa tilanteessa liiton johdon osaaminen ei ole riittävää. En usko nykyjohdon pystyvän hyödyntämään nyt käsillä olevaa momentumia lajin lopullisessa läpimurrossa, Tiitu näkee.

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, Sekalaista


Kommentit

10.2.2011 17:33  Remontti ja nopeasti

Hyvä Tero, kissa pöydälle! Mitäköhän Kinnunen ja hänen armeijansa vastaa? Joka tehtävään tarvitaisiin rautainen ammattilainen. Montako tällaista löytyy liiton palkkalistoilta? Tami toimitusjohtaks niin johan alkais tapahtua.

10.2.2011 18:20  Tarkkailija

Mitään Tammisia tarvita, sen palkkavaatimuskin olisi ainakin viiden nykyisen työntekijän palkka yhteensä.

Johtamisen ammattilainen toiminnanjohtajaksi ja markkinoinnin ammattilainen markkinointipäälliköksi. Löytyy kyllä jos paikat pannaan hakuun.

Mutta eihän Kinnusta ja Lehtosta voida erottaa? Eihän? Ja liiton puheenjohtajaksi pian joku muu kuin joku 40-luvulla syntynyt.

10.2.2011 18:27  valtuutettu

Toivottavasti nyt loppuu liitosta kaverien palkkaaminen töihin ja muut lajieliitin sisäpiiri ketkuilut. Homma lähtenyt parin perinteisen seuran aktiivien palkkaamisella ja jatkunut "hyvä veli" menttaliteetilla. Kaikkiin tehtäviin vastaisuudessa ammattilaisia, ilman seura-/kaverisidonnaisuuksia. Liitolle tulee rahaa ovista ja ikkunoista, mutta niitä ei osata käyttää tehokkaasti. Suru sanoa, mutta toiminnanjohtaja ja markkinointipäällikkö vaihtoon. Liigan puolelle sama tuuletus.

10.2.2011 18:27  Heimo

Onkohan Terolla noussut se kuuluisa keltainen neste päähän?

10.2.2011 18:35  nesteestä..

Terolla on varmaan noussut neste hieman päähän, mutta toisaalta puhuu myös täyttä asiaa. Joten paha sanoa.

10.2.2011 18:39  neste oy

Jostainhan se Tero on Kinnuselle suuttunut. Mikä muu selittäisi tällaisen useamman purkauksen mj-valmennuksista ja liiton johdoista? Eiköhän liiton markkinoinnilla ole jotain tekemistä sen kanssa että Tiitusta on tehty liigan ja mj:n "kansikuvapoika" kaikkeen mahdolliseen. Hieman keltaiselta nesteeltä vaikuttaa.

10.2.2011 18:59  Koetankestää

Hyvä Tero, vihdoin joku on ottanut asian esille.
Kyllä lajin markkinoinnissa tarvittais hjalliksen tapaista ennakkoluulotonta persoonaa.

Hyvä esimerkki on lehdistönäkyvyys, Hesarissa ei sanaakaan eilisestä oilers-haki pelistä saatikka parin viikon takaisesta kärkiottelusta ssv-classic.

Ja vuoden urheiluteoksi valitaan joku ..tun läpilyönti - no huh huh.

10.2.2011 19:21  Hehe

Suomessa tavisten mielestä ihmisellä on heti noussut keltainen neste päähän, jos joku uskaltaa antaa omalla nimellään kritiikkiä. Tiituhan pelkästään välittää itselleen rakkaasta lajista ja haluaa että homma menee eteenpäin. Mies itse on kyllä parasta lajimarkkinointia ihan omalla olemuksellaan.

10.2.2011 19:27  Krutov

Mitäs sit seurat tekee? Ei jääkiekossakaa liittoa syytettäis, jos IFK ei näkyis Hesarissa. Kyllä seurojen itse täytyis hoitaa oma näkyvyytensä.

10.2.2011 20:21  Jani Hakkarainen

Tiitu on täysin oikeassa. Vihdoinkin joku aivan lajin suorittavasta ytimestä nostaa kissan pöydälle. Koska Tiitu on fiksu kaveri ja lajin mannekiini, tätä ei pystytä hiljentämään.

10.2.2011 20:54  Nykä

Tiitu voisi kirjoittaa tunteistaan esseen Nykylle..ihan oikeasti miten maajoukkue on kestänyt Nykkyä pyramidia rakentamassa huh,huh..ammattilainen isolla A:lla, jos noilla teeseillä marssisi jonkun lätkäjoukkueen koppiin..niin nopeasti tulisi ulos

10.2.2011 20:56  NIILO

Tero ei mm-kisat olleet "kova juttu" kuin muutamille lajiniiloille

10.2.2011 21:20  Jartsa

Mistähän mahtaa johtua, etteivät Tero & co. vedä väkeä SSV:n kotipeleihin. Kuitenkin maajoukkueen runko tulee siitä seurasta.

10.2.2011 21:54  vpj

Tero & co pelaa väärässä kaupungissa.

10.2.2011 22:05  Apinat ulos!

Vihdoin joku avaa suunsa! Hyvä Tiitu!

10.2.2011 22:50  Nykälle

Voisi siellä lätkän puolellakin auttaa niiden pelin sisäisten totaalisukellusten suhteen mikäli siellä rakennettaisiin "pyramideja" tai vaikka hiekkakakkuja.

10.2.2011 23:24  tietäjä

Salibandyliiga ei vaan ole tarpeeksi kiinnostava tuote. "MM-KIsat" jossa kaksi maata pelaa voitosta olivat kiinnostava sen takia että Suomi oli ennakkosuosikki...

Mutta Tero puhuu asiaa. SUomen urheilun ongelma, vallassa väärät ihmiset.

10.2.2011 23:31  asijan tuntia

Tämä liigan tuotteistus olisi juuri sen liigan johdon tehtävä. Seurat eivät voi koko liigaa tuotteistaa, ne voivat ja niiden pitää tuotteistaa itseään.

11.2.2011 0:05  Lajin parista, liiton ojennusta pelkäävä

Tero Tiitulle isot propsit. Hän on noussut sellaiseen asemaan pelaajana ja mediapersoonana että hän pystyi sanomaan kaikkien salibandyn huipulla toimijoiden tiedostaman asian. Liiton henkilöstön rekrytointi ei kestä mitenkään päivänvaloa. Avoimet ja julkiset haut loistavat poissaolollaan.
Jos jonkinlaisia "avoimia" työpaikkoja on joskus ollut,niin tietty sisäpiiri on niihin omat ehdokkaansa jo valineet ja hakuprosessit ovat olleet silkkaa silmänlumetta.

Valitettavasti liiton johtoon on pesitynyt sellaista porukkaa ettei tätä lajin sisällä olevaa kritiikkiä seurojen aktiivien suulla päästä purkamaan avoimessa keskustelussa. Liiton johdolla ja jopa aluetason tekijöillä on keinonsa kostaa kritiikin esittäjille.

Markkinoinnissa on epäonnistuttu todella karkeasti kaikilla tasoilla. Liiton toimet lähinnä asettavat järjettömiä vaatimuksia pääsarjojen seuroille ilman että nämä seurat saisivat näistä "liiton pääyhteistyökumppaneista" mitään vastinetta. Onko oikeasti niin että erinomainen ellei jopa loistava salibandynpelaaja JP Lehtonen on myös paras mahdollinen markkinoinnin ammattilainen? Voisiko joku jo oikeasti meritoitunut lajin ulkopuolinen markkinoinnin ammattilainen tuoda tälle sektorille jotain uutta? Jotain sellaista että esimerkiksi saataisiin katsomoihin muitakin kuin itsekkin lajia pelavia?

11.2.2011 7:41  korkki

Kyllä siellä on parhaat jäbät puikoissa viitoittamassa miessalibandya kohti ammattilaisuuden aikakautta..karavaani kulkee, koirat haukkuu

11.2.2011 7:55  Joona

Tero on kyllä persoona isolla peellä, lue Tero vielä kerran Nykyn jakama Lokki Joonatan, se antaa taas voimaa uskoa unelmiin matkalla kohti kolmatta maailmanmestaruutta, olet miessalibandyn Rafael Nadal

11.2.2011 8:28  on niitä avoinna

Avoin haku:
http://salibandy.net/node/9504

Lopputulos:
http://salibandy.net/uutiset/marie-rautio-sipila-pohjois-suomen-uusi-aluevastaava

11.2.2011 8:47  ei niitä todella avoinna taida olla

On niitä tosiaan avoinna ja päteviä tekijöitä valitaan kuten edellä olevasta nähdään!

Miten yo voi olla pätevä ko. tehtävää hoitamaan? Ei ainakaan koulutus ole riittävä peruste valintaan. Ei tainnut olla paikkaan muita hakijoita?

Toisaalta hakuilmoitius oli nyky-yhteiskunnassa hyvin tavanominen ts. vaatimuksena kaikki mahdollinen taivaan ja maan välillä (=totaalista sanahelinää eli pas...) ja sitten hommaan valitaan nuori reipas tyttö/poika...

Yleensä valinnan tekevät henkilöt, jotka eivät uskalla valita itseään pätevämpää/osaavampaa henkilöä, joka voisi olla hetken päästä uhka omalle jakkaralle.

11.2.2011 9:14  Markkinointia

Toivoisin liiton tai SSV:n hyödyntävän SSV-Classic pelin kärkipelinä ja tarjoavan fanibussia Classicin faneille. Toki yleensä tämä olisi Classicin järjestettävä, mutta tässä tapauksessa kun haetaan salibandy-yleisöä nimenomaan Helsinkiin missä sitä ei ole ja Classicilla taas faneja on voisi SSV tai liitto tätä hyödyntää fanibussilla. Näin SSV:n pelaajatkin saisivat kokea kotisalissaan samaa tunnelmaa mitä Tampereella. Siinä ei yleisön tarvitse hakea vastaavaa tunnelmaa lätkän puolelta ja saa vielä edullisemmat liput kuin lätkäpeleihin. Pasi Peltola voisi varmasti antaa vinkkejä muihin oheistapahtumiin pelin oheen.

11.2.2011 9:52  Otso

Tiitu puhuu asiaa. Hommia on tehty liitossa hyvin, mutta ei missään tapauksessa loistavasti. Nykyn edeltäjät tekivät työnsä hyvin - Nykky loistavasti. Maajoukkueen prosessi oli koko suomen urheilukentässä poikkeuksellinen. Henkinen valmistaututuminen oli suuressa roolissa ulkopuoliselle oudolta kuulostavine "pyramiditeemoineen". Siinä olisi oppia otettavaksi isommillekin lajeille. Lätkässä ja fudiksessa puhutaan henkisestä valmennuksesta mutta ongelma on se, että valmentajat ja pelaajat ovat edelleen prototyypeiltään "suomalaisia" perkeleen voimalla etenijöitä jotka eivät ole valmiita heittäytymään. Nuorten lätkäkisoissakin valmentaja oli tyytyväinen kun yhtään peliä ei hävitty varsinaisella peliajalla! Huhhuh! Nykky on ilman muuta vuoden paras valmentaja! Onneksi sen tajusivat muut valmentajat tunnustuksen antaessaan. Toimittajat eivät tätäkään asiaa ymmärtäneet.

11.2.2011 10:21  laiskahanska

En tunne salibandyliiton sisäistä rakennetta ja mahdollisia "hyvä veli -suhteita", joten niistä en voi omakohtaisesti puhua.

Tiitu on kuitenkin julkisuudessa antanut varsin sivistyneen kuvan itsestään: en usko, että hän antaisi näin vahvoja lausuntoja, mikäli asiassa ei olisi perää. On hieno kuulla tällaista rohkeutta ja tälläisella rehellisyydellä voidaan lajia todella kehittää eteenpäin.

Mielenkiinnolla odotan, mitä nämä Tiitun kannanotot - erityisesti tämä - tuovat tullessaan.

11.2.2011 10:24  Jälkimainingit

Upeaa, että Tiitu uskaltaa kertoa näkemyksistään, mikä ei ole koskaan ollut perin suotavaa suomalaisessa urheilussa, erityisesti joukkueurheilussa. On ehdottoman selvää, ettei tupla-MM:n arvoa ole osattu hyödyntää sillä tavoin kuin olisi pitänyt. Ei siihen mitään Einsteinia tarvita arvioimaan. Jos samanlaista tekemistä esiintyisi normi liiketoimintayrityksessä, olisi jakkarat laitettu uusjakoon jo monta kertaa.
Toinen tärkeä juttu, minkä Otso nosti esiin, on henkinen valmennus. Älkää nyt hyvät salibandypäättäjät vaan laskeko Nykyn oppeja viemäristä alas. On ollut ilo seurata, että tästäkin maasta löytyy valmentaja, joka oikeasti painottaa valmennuksessa muutakin fläpille piirrettyjä viivoja ja kovaa huutoa. Management by perkele ei kuulu mihinkään lajiin. Vain henkisesti vahvat yksilöt, jotka luottavat aidosti toisiin pelaajiin, voivat muodostaa Joukkueen. Valmentajakoulutuksessa tulisikin entistä enemmän keskittyä ihmisten johtamiseen taktisen kuvioiden sijaan.

11.2.2011 10:46  Markkinointia

Nykkyä pidetään ilmeisesti korkeassa arvossaan. Olisi lajille hyväksi markkinoida hänenkin avullaan ja jos hän on vuoden valmentaja monien mielestä liitto voisi palkata hänet toiseksi päävalmentajaksi Petri Kettusen rinnalle maajoukkueeseen. Tai sitten tälläinen general manager toimi maajoukkueeseen. Ehkä näitä kietäytymisiä maajoukkuetapahtumiin tulisi vähemmän ja nimityksen myötä mediahuomiota tulisi. Tämä julkistaminen voisi tapahtua vaikka sopivasti kärkiottelun yhteydessä jolloin se olisi yksi oheistapahtuma. Lätkän puolella on myös kokeiltu bändi esiintymisiä ennen peliä samalla lipun hinnalla.

11.2.2011 11:45  Jorma

Tämä Pohjois-Suomen aluevastaavan valintahan oli taas yksi farssi. Toiselle haastattelu kierrokselle valittiin kolme jatkoon pääsijää ja haastatteluissa oli sanottu että alueellin lajituntemus on tärkein peruste. Kuitenkin valituksi tuli joku kaikille Pohjois-Suomessa lajin parissa toimiville täysin tuntematon Pohjois-Suomen ulkopuolelta vaikka kolmen viimeisen joukossa oli kaksi ehdokasta jotka ovat itse pelanneet Pohjois-Suomen sarjoissa ja joilla molemmilla on hyvinkin vankka tuntemus lajin sarjatoiminnasta alueella. Taisi olla paikka taas etukäteen varattu vaikka hakuprosessi virallisesti suoritettiinkin.

11.2.2011 12:55  noh noh

Jormalle vaan kommenttina, että eikös tuo teidän uusi aluevastaava ole a) salibandyihminen b) liikunnan ammattilainen ja c) pohjoiselta alueelta (Limingasta).

Ymmärrän tietysti, että jos sattuu olemaan lapista, Oulu ei vielä tunnu kovin pohjoiselta. Mutta salibandyssa se on pohjoista aluetta kumminkin.

11.2.2011 14:31  maakuntasarjan piipertäjä

Liittoa hallitsee maakuntasarjan mafia pohjoiskarjalasta. Kinnunen kiikutti tiskin alta Kettusen liiton valmennuspäälliköksi, joka esitteli itsensä uudeksi päävalmentajaksi. Lisäksi liiton markkinointi on just tätä kamreeri Kinnusen tasoa. ja valittinpa pari vuotta sitten liiton markkinointipäälliköksi väritön ja näkymätön kaveri samalta suunnalta. Tommosiin tehtäviin pitäisi valita pätevin. Hyvä, että Tero nosti kissan pöydälle. Vaikka Terokin on pohjois-karjalasta, niin silti ei tule mitään maakuntasarjan junttaamista, vaan isompien asioiden näkemystä.

11.2.2011 15:12  Sikari suussa

Hys hys!
Pojat tekee hyvää duunia! Kaikilla mittapuilla eteenpäin mennään.
Kohta täytyy laittaa ukaaseja seurojen suuntaan että niidenkin toiminta menisi eteenpäin yhtälailla. Eipä pääse edes Passo ja Classic yleisömäärissä liiton järjestämän mm-finaalin tasolle! Ensin täytyy tehdä tästä sm-sarjasta ammattilais-sarja isoihin halleihin niin kyllä se yleisö sieltä sitten tulee.

11.2.2011 15:41  wrong

Ei ole mitään aihetta laittaa sikaria suuhun. Monella mittapuulla tarkasteltuna on poljettu noin vuosikymmen paikallaan. poikkeuksen tekee lisenssipelaajien määrän kasvu.

11.2.2011 17:18  rvk

Fakta on myös se, ettei sählyn MM-finaali ollut loppuunmyyty. Hallissa oli 13260 ja kapasiteetti 13665. Hetki ennen finaalin alkua oli lippuluukulla vielä lippuja myynnissä.

On aika masentavaa, ettei edes kotikisojen mm-finaalia saatu loppuunmyydyksi.

11.2.2011 17:28  Mosalta nähty

Kiitos Terolle, että nostit salipalloväen yleiset mielipiteet esille. Aika moni on surkutellut mm. Nykyn törkeää kohtelua ja Kettusen nimittämistä maajoukkueen päävalmentajaksi, liiton amatöörimäistä markkinointia lippilaivansa miesten salibandyliigan osalla ja Kinnusen norsunluutornista nähtyä todellisuutta. Jos Ahteen Masa luet näitä juttuja, niin katotaan onko äijällä munaa puuttua salibandyn isoihin ongelmiin.

11.2.2011 17:43  ghj

"Ammattailaissarja isoihin halleihin..." Voi luoja mitä lapsitarinaa. Nytkin useampi miesten liigajoukkue huojuu konkurssin partaalla pientenkin pelaajapalkkioiden tähden ja hallit ammottavat tyhjyyttä.

Yrittäkää nyt ymmärtää, ettei sählyllä tule koskaan olemaan tätä nykyistä suurempaa yleisöpotentiaalia. Eikö voisi hyväksyä sen, että tämä on aito ja reipas amatöörilaji ja yleisömäärät ovat sen mukaiset.

11.2.2011 18:03  Kannattaako taas alkaa mollata salibndyä?

Salibandyn MM-kisojen aikana käytiin räväkkää keskustelua Aamulehdessä salibandystä herra "kupla-kuuselan" alustaman kirjoituksen "Salibandy on suuri kupla" tiimoilta. Varmaan monet tämän muistavatkin?

Käy sinäkin "ghj" ja miksei muutkin asiasta kiinnostuneet lukemassa nämä asiasta kirjoitetut kommentit ja mielipiteet. Kommenetteja taisi tulla lähemmäs 400 ennen kuin ko. päivälehti "lopetti" keskustelun nettisivu-uudistuksensa myötä.

Koko keskusteluhistoria löytyy kuitenkin edelleen osoitteesta:

http://www2.aamulehti.fi/teema/puheenaihe/salibandy-on-suuri-kupla/199881

11.2.2011 19:34  Tule apuun Hjallis

"Yrittäkää nyt ymmärtää, ettei sählyllä tule koskaan olemaan tätä nykyistä suurempaa yleisöpotentiaalia"

Niinhän sitä pitää lajin tulevaisuutta kehittää, taidat gjh olla liiton miehiä!!

Voi hyvät hyssykät, kinunenkin toteaa ettei se mm-kulta automaattisesti lajin kiinnostusta nosta.

No eipä niin, TARTTIS TEHRÄ JOTTAIN -PÄSSI

11.2.2011 22:27  Tepi

Topi liittoon vastuutehtaviin, hanhan on ns vapaa agentti nyt?

12.2.2011 9:27  Hessu

Kyllähän Tero puhuu pitkälti asiaa, olivat siitä salibandyn vihamiehet mitä mieltä tahansa. Nykyn päästäminen on oikeasti aivan käsittämätön juttu. Jos vaikkapa meillä jääkiekossa tai futiksessa löytyisi mainittavia saavutuksia, niin ukoille lyötäisiin hieman bonusta ja jatkopahvia käteen - ei meillä!

Tästä liiton toiminnan ammattimaisuudesta voisi joku näistä saiteista ottaa hieman faktaa esille. MM-kisat olivat hyvin heikko kopio Tsekin erinomaisista MM-kisoista. Ilonaiheena meillä vain oman jengin pari viimeistä peliä ( yleisömäärät ).

Kyllä sinne oikeasti olisi hyvä saada todellisia alan ammattilaisia duuniin viemään ja visioimaan lajia eteenpäin. JP kärkipäässä aivan kuutamolla. Lähinnä puolustautuu aina samalla lauseella, " sinne on niin vaikeaa saada mitään "..

Ahteen historiaa meillä ei tunneta. Siinä on todella kiero ja epäluotettava mies. Veikkauksen väki hyppi tasajalkaa päästessään miehestä eroon!

12.2.2011 9:50  Ahteesta

On käsittämätöntä, että nuorison suosikkiurheiluksi nousseen lajin liiton johtajana on vuodesta toiseen kaveri, jonka syntymävuosi on 1945. Hänet tietysti haluttiin aikoinaan liiton johtoon poliittisin perustein, mutta eihän Ahteella ole enää 20 vuoteen ollut mitään merkittävää poliittista roolia. Rivikansanedustaja, yksi 200:sta. Eipä näytä myöskään saaneen liitolle ja lajille hankituksi suhteillaan rahaa. Veikkauksestakin tuli aikoinaan kenkää.

Miettikää, mitä olisi 2000-luvulla saanut aikaan esimerkiksi sellainen pj, joka olisi syntynyt 1970, akateemisesti koulutettu, jonkun ison firman nouseva tähti liike-elämässä, pelannut junnuissa salibandyä ja nyt nousemassa nelikymppisenä liike-elämän tai politiikan johtopaikoille, halunaan esiintyä myös salibandyn hyväksi julkisuudessa.

Jari Kinnusesta en tiedä muuta kuin että hän oli liitossa jo 90-luvulla kun minäkin tulin lajin pariin. Kyvykkäät jätkät on johtopaikoilla viisi vuotta, ja lähtee sitten vielä parempiin hommiin.

Jiipee Lehtosen ansiot salibandyn markkinoinnissa olisi kiva kuulla. Itse en tiedä yhtään. Maajoukkuetähti, jolle järjestettiin liitossa suojatyöpaikka.

12.2.2011 11:31  Samaa mieltä

Kopioin edellisen ( 9:50 Ahteesta ) tekstin täysin.

12.2.2011 11:52  Matti Hokkanen

Kinnusen pitäisi ymmärtää hyödyntää saamansa kritiikki eikä keskittyä vain puolustautumaan siltä. Ei siinä ehdi peiliin katsomaan, kun pitää keskittyä todistelemaan itselleen tehneensä hyvää työtä ja suojelemaan työpaikkaansa.

Itse ottaisin tässä tilanteessa yhteyden Tiituun ja kuuntelisin hänen sanottavansa. Mikäli homma natsaisi, voisi tapauksen kääntää edukseen järjestämällä markkinointikampanjan. Salibandyliiton toimesta voitaisiin järjestää "have your say" tyylinen kampanja, jossa ideoitaisiin konkreettisia toimia salibandyn brändäämisestä. Keulakuvana toimisi tietysti Tiitu, joka haluaisi Sinun kertovan mielipiteesi sormi pystyssä, kuin Uncle Sam.

Lajiväki haluaa tulla kuulluksi ja osallistua meille kaikille rakkaan lajin kehittämiseen. Mielestäni tätä potentiaalia voisi hyödyntää laskeutumalla muutaman askeleen alas norsunluutorneista.

12.2.2011 12:26  Kauppatieteilijä

Liike-elämästä voi järkevästi kopioida (ottaa opiksi) vaikka minkälaisia menestyneitä markkinointikampanjoita. Niistä voisi ottaa oppia, jos liiton oma koulutus, kokemus ja asiantuntemus ei riitä. Maksaa rahaa? Kaikki maksaa.

Markkinoinnin asiantuntijoita kauppatieteiden maistereita kauppakorkeakouluista kyllä löytyy, joillakin jopa salibandytaustaa.

Miksei 2000-luvulla ole tehty mitään?

12.2.2011 12:52  Markkinointia

Tulee sellainenkin mieleen onko Tero Tiitu valmistumassa opinnoistaan ja kenties toivoo saavansa markkinointi-asian esille ja liiton yhteydenottoa ratkaisun löytämiseksi, joka kenties liittyy Tiitun palkkaamiseen liittoon ja hänen tietotaitonsa hyödyntämisen vaikkapa toiminnanjohtajana?

13.2.2011 23:10  Vittuuntunut

Hieman aiheeseen kiittyen. Kukahan siellä liitossa on vastuussa näistä uusista liigan ja liiton sivuista. Sivut ei tahdo aueta millään kun kaikkea "hienoa" pitänyt tunkea mukaan. Liikkuvaa kuvaa ja muuta joka tekee sivuista ihan saatanasti liian raskaat aueta. Muutenkin navigointi aivan perseestä. Jos ei ennen meinannut löytää tietoja, niin nyt on vielä vaikeampaa. Vitun pölvästit, yrittäkää onnistua edes jossain.

14.2.2011 8:23  Jape

Olisiko sarjatoiminnan pyörittäminen ja sarjataulukot liiton tärkein tehtävä? Jääkiekosta löytyy kyllä lehdistä sarjataulukot 3.divisioonaan asti, mutta missä säbä? ei missään. Netti parantunut uudistuksen myötä, mutta kehitettävää olisi edelleen.

14.2.2011 15:07  vanhan LIITON MIES

Turha on syyllistyä ikä- ja koulutusrasismiin. Ahde on mikä, kenties Oulun tyhmin sähkömies, mutta yhteiskunnallisena vaikuttajana mies on paikallaan, vaikka en persoonallisista ominaisuuksista tiedä. Eihän poliitikko voi olla normaali? Olisikohan missään muussa lajissa kaksinkertainen MM-kultavalmentajaa potkittu näin pellolle kuten salibandyssä? Tuskin. On siinä Kinnusella tutkiskelun paikka.

14.2.2011 18:33  Joskus voisi vähän yrittää tehdäkin jotain

Kyllä sarjatoiminnan pyörittäminen ja sarjatulukoiden ylläpitäminen ovat liiton hommista ne tärkeimmät. Monen muun asian voisi ehkä jättää vähemmälle? Tähän liittyen nettisivutkin pitäisi pystyä hoitamaan paljon nykyistä paremmin. Ei vaan taida siellä olla tarpeeksi osaamista ja voimavaroja hoitaa nämä asiat.

Olisi kohtuullista, että ottelutulokset ja sarjataulukoiden päivitykset myös alasarjoista ja junnupeleistä saataisiin liiton sivuille näkyviin ja kuntoon viikonloppujen aikana, silloinhan ne pelit yleensä pelataan.

On jokseenkin tympeätä "klikkailla" seurojen (yleensä päivittämättömiä :D) nettisivuja läpi ja etsiä tuloksia turnauksista.

Tämä vaatisi tietysti liitolta henkilön/henkilöit, jotka viitsisivät päivitellä sivut kuntoon lauantai- ja sunnuntai-iltaisin. Ja sitten se vaatisi sen, että KAIKKI SEURAT vaivautuisivat lähettämään ottelutulokset turnasvastaavina ollessaan turnauksen päätyttyä vaikkapa sähköpostilla liiton antamaan email-osoitteeseen. EI LUULISI OLEVAN YLIVOIMAISTA?

...homma voitaisi rahoittaa vaikka mm-kisojen lipputuloilla :D :D

16.2.2011 16:39  joopajoo...

Ensimmäisessä tämän ketjun kommentissa "Kommentit 10.2.2011 17:33 Remontti ja nopeasti" sanottiin seuraavasti: "Hyvä Tero, kissa pöydälle! Mitäköhän Kinnunen ja hänen armeijansa vastaa? ..."

Ei taida Kinnunen & kumppanit lukea tätä foorumia, kun ei mitään vastausta tullut. Tai sitten on herroille herrojen muita kiireitä eli ajatellaan normaaliin tapaan, että p***anko väliä noilla, ei ne mitään ymmärrä :(

16.2.2011 21:57  t

"Olisi kohtuullista, että ottelutulokset ja sarjataulukoiden päivitykset myös alasarjoista ja junnupeleistä saataisiin liiton sivuille näkyviin ja kuntoon viikonloppujen aikana, silloinhan ne pelit yleensä pelataan."

Tässä pyynnössä ei kyllä taas ole mitään kohtuullista, jos tulospalvelua ei tehdä sille pohjalle, että turnausvastaava joukkue voi tulokset suoriltaan päivittää sivuille.

17.2.2011 8:51  Valmennus

Nykyn valmentaja sopimus päättyi, niin kuin oli sovittu, ei mitään potkuja tai muuta TRAAMAA. Jokainen valmentaja valmentaa aikansa ja sitten on uusien haasteiden aika.

17.2.2011 9:53  Kehittäjä

"Olisi kohtuullista, että ottelutulokset ja sarjataulukoiden päivitykset myös alasarjoista ja junnupeleistä saataisiin liiton sivuille näkyviin ja kuntoon viikonloppujen aikana, silloinhan ne pelit yleensä pelataan."

Tästä olen eri mieltä. Jotta liiton työntekijäresursseja saataisiin suunnattua aidosti kehittävään toimintaan ja aluetoimijoiksi todellisia urheilun ammattilaisia, tästä tilastopyörittelystä pitäisi ehdottomasti luopua. Ihan yksinkertainen parannusehdotus - turnauksen isäntäjoukkueen vastuulla on tulosten päivittäminen. Ei pitäisi olla ylivoimainen tehtävä, sillä yksittäisiä otteluita pelaavat ryhmät ja mm. C-junnujen SM-sarjassa pidetään näitä tilastoja vastuujoukkueiden taholta.

Tämä säästäisi reilusti aluevastaavien resursseja ja heistä saataisiin mitattua aitoa osaamista irti. Jos sitä löytyy...

17.2.2011 11:13  Epätietoinen

Olisiko mahdollista ottaa kaikissa sarjoissa käyttöön sama tulospäivityssysteemi, kun nyt on SM-sarjoissa? Pystyisivätkö kaikki seurat/joukkueet hoitamaan tämän myös turnausmuotoisissa tapahtumissa? Näin ei rasitettaisi liiton voimavaroja liikaa.

17.2.2011 11:45  valtuutettu

Itsekin tuloksia liigan sivulle päivittäneenä, voin kertoa, että varmasti onnistuu joukkueiltakin. Jos toimitsijavuorossa hoidat kolme peliä, niin vuoron jälkeen toimitsijaparin kanssa naputtelet pelisi systeemiin. Vie n. 15 min ja varmasti saat käsialastasi selvää. Kun pöytäkirjoja on kuin kenovoittajille onnitteluja, niin kyllähän siinä yhdellä kestää. Joka viikonloppu rapiat 2000 lisää.

Nyt vaan lähdetään olennaisesta sivupoluille. Kysymys kuuluu, missä on Kinnusen ja Ahteen arvo. Näyttöjä tiskiin palkanmaksajien (harrastajien) nähtäväksi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini