Nykky olisi halunnut jatkaa maajoukkueen valmentajana - liiton johto eri mieltä

Share |

Torstai 3.3.2011 klo 8:28


Kahteen peräkkäiseen maailmanmestaruuteen Suomen salibandymaajoukkueen luotsannut Petteri Nykky kertoo Jatkuvaa Syöttöä -blogin haastattelussa, että olisi halunnut jatkaa maajoukkueen valmentajana, mutta liiton hallituksen puheenjohtaja oli asiasta eri mieltä.

- Puheenjohtaja Matti Ahde oli sitä mieltä, ettei sama ryhmä voi olla liian pitkään näissä hommissa. Kaikesta kävi ilmi, että halusivat muutoksia nyt myös valmennukseen, Nykky kertoo blogin haastattelussa.

- Ilmoitin kaksi vuotta sitten, että olen valmis jatkuvaan sopimukseen niin kauan, kun mestaruuksia tulee. Tappion hetkellä lupauduin hoitamaan myös mediapelin, jonka jälkeen poistun takavasemmalle.

Maajoukkueen keulakuva Tero Tiitu sivalsi helmikuun alussa Iltalehden sivuilla kritiikkiä liiton johdon ja erityisesti sen toiminnanjohtajana vuodesta 1996 lähtien toimineen Jari Kinnusen suuntaan. Nykky ei kritisoi Kinnusen tekemisiä, mutta ihmettelee ettei samaa ajan myötä tapahtuvaa muutosta haluta liiton johtoon.

- Hän on saanut varmasti paljon hyvää aikaan. Toisaalta liitossakin voisi tapahtua muutoksia samoin perustein, kuin maajoukkueessa, jossa menestyvät tekijät heivataan syrjään tasaisin väliajoin, Nykky toteaa.

Avainsanat: Miesten maajoukkue


Kommentit

3.3.2011 8:48  Rivipelaaja

Liiton johdossakin voisi joskus tapahtua uudistuksia. Aika mielenkiintoista, että nuorison suosikkiharratuksen lajiliiton johtoon asettuu vuodesta toiseen henkilö, jonka ikä nyt on 65 vee.

Nykky taitaa myös olla poliittisesti eri laidalla kuin puheenjohtaja?

3.3.2011 8:58  seurojen äänestämä

Puheenjohtajasta on rivipelaajien ihan turha valittaa. Juuri oli liittokokous ja vaalit missä seurat itse äänestivät kahdesta ehdolle asettuneesta toisen.

3.3.2011 10:25  SDP

Mutta kyllä Ahteen voisi laittaa jo kiertoon

3.3.2011 10:26  Loaded

Olihan tämä arvattavissa, että liiton pellet on taas törssinyt, tarjolla olisi ollut Suomen paras valmentaja, jolla näytöt enemmän kuin kiistattomat.Ja vieläakupan päälle vaaleilla valittu päävalmentaja huh..huh

3.3.2011 21:27  Pinocchio

Ahteella on menossa viimeinen kausi liiton johdossa ellei takki käänny kahdessa vuodessa. Sinällään rohkeaa vaihtaa voittavaa valmentajaa, jos riski kannattaa ei tule tehtyä Nokioita (ei Krp). Mutta palstoilla lentää loka varmasti jos Sveitsissä juhlivat muut kuin suomalaiset.

3.3.2011 22:25  tapio

palstojen lokahan on suomalaisten ainoa osaaminen. Jeesustellaan sitten blogeissa, kun ei muuhun pystytä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini