Jari Kinnunen myöntää Petteri Nykyn ehdottaneen jatkoa

Share |

Torstai 3.3.2011 klo 15:04


Salibandyliiton toiminnanjohtaja Jari Kinnunen vastaa Jatkuvaa Syöttöä -sivuston haastatteluun, maajoukkueen väistyneen kaksinkertaisen maailmanmestarivalmentajan Petteri Nykyn todettua aiemmassa haastattelussa halunneensa jatkaa sinivalkoisten ruorissa.

- Neuvottelimme asiasta kaksi vuotta sitten, ja silloin Petteri toi tuon ajatuksen esiin. Se kuulosti kuitenkin mielestäni melko tavattomalta, Kinnunen kommentoi.

Jatkuvaa Syöttöä toteaa valmentajan vaihdon kahden mestaruuden jälkeen olevan varsin erikoista. Kinnunen kertoo taustalla olleen vaihtuvuuden tarve.

- Päätös uudesta päävalmentajasta tehtiin jo ennen toista maailmanmestaruutta. Silloin sovittiin, että kausi on Nykyn viimeinen. Liittohallitus asian viime kädessä päätti. Maajoukkuekuvioissa tarvitaan tiettyä vaihtuvuutta, kun mennään periodi kerrallaan, Kinnunen näkee.

Sekä Nykky, että Kinnunen toteavat omissa haastatteluissaan, että ex-päävalmentajan ja liiton johdon välit ovat kunnossa.

- Petteri on loistava tyyppi. Lisäksi hän teki työnsä mallikkaasti. Kaikki kunnia hänelle. Tulemme varmasti jatkossa hyödyntämään hänen osaamistaan ja perintöä, Kinnunen toteaa.

Avainsanat: Miesten maajoukkue


Kommentit

3.3.2011 16:13  Itsekin valmentaja

Sir Alex Ferguson ja monet muut valmentajat voisivat halutessaan kommentoida "vaihtuvuuden tarvetta". Oikean lajikulttuurin parissa annetaan erinomaisen valmentajan vetää porukkaa vaikka 20 vuotta, jos kerran menestystä tulee. Mikäö ihmeen vaihtuvuuden tarve?

3.3.2011 16:38  joopajoo...

"Vaihtuvuuden tarvetta" taitaa olla ainoastaan liiton johtoelimissä? Miksi herra Ahde edelleen valittiin jatkokaudelle? Sanokaapa perusteenne arvoisat seurat, kun häntä kannatitte!

3.3.2011 16:44  Analysoija

Antaisin Petteri Nykylle ja maajoukkueelle ohjeeksi kääntää katseen tulevaisuuteen ja olla vilkuilematta taaksepäin. Nyt on aika antaa tuki Petri Kettuselle, kun viime turnauksessa päävalmentaja vaihdos tapahtui.

3.3.2011 17:00  mikä laulaen tulee, se...

Nykkyhän sai kenkää, koska joensuulainen päättäjä "esitteli" liittohallitukselle joensuulaista vaihtoehtoa uudeksi päävalmentajaksi vaihtuvuuden tarpeella. Eli tämmöistä josba-nepotismia. Vetoan sinuun Jari Kinnunen, että tarkistaisit alakiventien vänrikki-nappulan 15 vuotta kestäneen taipaleen vaihtuvuuden tarpeen!

3.3.2011 17:00  b mies

uskomatonta. Kaikissa muissa lajeissa menestyksekkäästä valmentajasta pidetään kiinni kynsin ja hampain. On tää ihme puuhastelua..

3.3.2011 17:14  Kinnuskalle

Yksi mahdollisuus, jota liitossa kannattaisi harkita, menettämättä kasvoja tähän tapaan, olisi kiinnittää Nykky maajoukkueen general manageriksi kordinoimaan voittavaa kokonaisuutta, hieman Kurrin tapaan kiekon puolelta..idea vapaasti käytettävissä,Kinnunen

3.3.2011 17:15  Kysyvä

Kuka joensuulainen päättäjä esitteli mitä? Älkää nyt viitsikö potaskaa kertoa. Faktoja pöytään.

3.3.2011 17:48  Naakka

Aivan uskomatonta tämä joensuulais-josbalainen mafia liiton tasolla, tuppukylän taso on romahtanut niin juniorituotannon kuin edustuksen aika päivää sitten, mutta niin vaan keskeiset valinnat tehdään heidän pillin mukaan, niin a ja b-maajoukkueista, käsittämätöntä, ja vielä kun ei mitään näyttöjä valintojen paohjaksi kavereilla

3.3.2011 18:00  Eggman

Zeitgeist meininkii liitossa, voi olla wtc-iskujenkin kanssa jotain tekemistä, graalin maljaa varmaan piilottelevat

3.3.2011 19:37  foliohattu

Mulla on aina foliohattu päässä, kun käyn liiton sivuilla.
Kettunen varmaan mukava mies ja aamukahvipödässä kertoo parhaat jutut.
Sen sijaan Kettusen saavutuksista nyky salibandyssa saisi tehtyä maailman ohuimman kirjan.

3.3.2011 20:03  a mies

no mutta kato nyt on voitettu kultaa 2 kertaa peräkanaa ja voidaan selitellä että ei sitä kultaa joka vuosi voi tulla plääh...

3.3.2011 21:35  Pinocchio

Oliko Ahteella varteenotettavaa vastaehdokasta? Puheenjohtajalta vaaditaan (valitettavasti) myös hyviä yhteiskuntasuhteita, ulosantia sekä riittävän ärsyttömätöntä persoonaa. Kansanedustajisuus ei tietenkään ole välttämättömyys, mutta esim Matin on aivan varmasti helpompaa lähteä OPM:n keskustelumaan, kuin Mr Möttösen SSBL:stä.

Ahde on jo ilmoittanut tämän olevan hänen viimeinen kautensa liiton johdossa. Mielenkiintoista nähdä kuka tulevaisuudessa vetelee naruja. Nyt kannattaisi alkaa pohtimaan tulevaa.

16.3.2011 11:21  ???

Kurre?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini