Petteri Nykky Sveitsin päävalmentajaksi

Share |

Perjantai 1.4.2011 klo 16:58


Petteri Nykky on Sveitsin miesten maajoukkueen uusi päävalmentaja. Kakkosvalmentajana toimii Jussi Jäntti. Nykyn sopimuksesta kertovat Swiss Unihockeyn nettisivut. Salibandy Areena ennakoi siirron jo viime sunnuntaina.

Nykky valmensi Suomen maajoukkuetta vuosina 2004-2010. Maailmanmestaruuden Suomi voitti 2008 ja 2010. Salibandyliigassa Nykky on valmentanut Happeeta, Espoon Oilersia ja AC HaKia. Viimeiset kaksi kautta hän on valmentanut Sveitsissä UHC Alligator Malansia.

- Nykky on meille täydellinen ratkaisu. Sveitsin maajoukkue on samassa tilanteessa, missä Suomi oli Nykyn päävalmentajakauden alkaessa. Ja me kaikki tiedämme mikä Suomen tilanne on nyt. Hyödymme hänen kokemuksesta ja asiantuntemuksesta, kertoo Sveitsin liiton Mark Wolf.

Avainsanat: Miesten maajoukkue, Ulkomaat


Kommentit

1.4.2011 17:46  ihmettelijä

Täytyy vaan toivoa, että TÄMÄ UUTINEN olisi aprillipila, vaan ei taida toiveet auttaa...

...ja onnittelut SSBL:lle loistavista henkilövalinnoista ja valitsematta jättämisistä

1.4.2011 17:58  teppo

No hyvä että kilpailu huipulla tiivistyy, mutta voin kuvitella sen kritiikin määrän liittoa kohtaan mikäli sveitsi sijoittuu suomea korkeammalle tulevaisuudessa...

1.4.2011 22:25  Petrov

Hahahaa!

Siis oletteko tosissanne huolissaan, että Nykky olisi niin kova jätkä, että Sveitsi nyt menisi Suomen ohi salibandyssa pelkästään Nykyn voimin. Vetäkää henkeä, ei tule tapahtumaan!

1.4.2011 23:49  L

Petrov puhuu siinä järkeä että mm Nykky ite on todennu että käsien taidoissa sveitsiläiset on yleisesti suomalaisia ja ruotsalaisia jälessä oman harjotuskulttuurinsa takia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini