Marraskuun EFT-turnauksesta megatapahtuma

Share |

Perjantai 6.5.2011 klo 16:39


Naisten ja tyttöjen neljän maan EFT-turnaus pelataan ensi marraskuussa Suomessa. Molemmissa turnauksissa kohtaavat Suomi, Ruotsi, Tshekki ja Sveitsi. Turnauksesta ennennäkemättömän tekee se, että se pelataan Helsingin messukeskuksessa maan suosituimpien messutapahtumien, Skiexpon, DigiExpon, BoardExpon, HiFiExpon ja Lätkä&Säbä-messujen yhteydessä. Tapahtumaan odotetaan yli 70 000 kävijää.

- Pelit pelataan Messukeskuksen ykköshallissa. Katosta lasketaan lisäkatsomot, joten istumapaikkoja kentän pitkälle sivulle tulee noin 3500, kertoo tapahtuman järjestelyissä mukana oleva naisten Salibandyliigan sarjavastaava Jyrki Paajanen juuri ilmestyneessä Salibandy-lehdessä.

Avainsanat: Naisten maajoukkue, U19 tyttöjen maajoukkue


Kommentit

6.5.2011 21:16  J-P Kinnunen

Katosta voi laskea vaikka ilmapalloja. Tapahtumaa pitää markkinoida, ei se jengi sinne itsestään löydä. Yrittäkää nyt kerrankin tehdä jotain siellä. Vai odotellaanko väen tulevan taas itsestään?

6.5.2011 22:47  Jari Lehtonen

Älä nyt viitti jiipee, ilmapallot nousee yleensä eikä laske. Tapahtumaan odotetaan 70000 katsojaa ja halliin mahtuu vain 3500, niin kaikki ei edes mahdu sisään. Toivottavasti osalle tarjotaan mahdollisuutta mennä katsomaan peliä hartwall-areenalle jumbotronista ja samalla liitto voisi viedä yhteistyökumppaneita hienoihin puitteisiin kattoo peliä.

6.5.2011 23:25  A.K.

Täähän on huikea juttu! Hienoa duunia liitolta, kerrankin!

7.5.2011 9:07  Bob Probert

Ois hienoa nähdä, kun tämän kommenttisektorin maagiset herrat J-P ja Jari näyttäis kerrankin miten nää hommat pitäis hoitaa ja järjestellä. Lasten synttärikutsujen järjesteleminen kotona emännän ohjeiden mukaan on kuitenkin ihan eri tason hommaa.

7.5.2011 15:45  Japi

Kerrankin voidaan sanoa että kyllä se yleisö tulee varmuudella! Viime vuonna messuilla olleena siellä on aivan tajuton määrä ihmisiä! Aivan varmasti myös useampi tuhat salibandykatsomoon asti. Upeaa promoa lajillemme ja erityisesti naissalibandylle!! Tuolla tavoitetaan paljon ihmisiä joille laji ei ole entuudestaan tuolla tasolla niin tuttu. Toivottavasti osataan hyödyntää ja markkinoida lajia lapsille ja nuorille jotta saadaan lisää harrastajia.

8.5.2011 2:22  JJ

Mitä täällä turhaan kitistään, taitaa Paajanen hoitaa ton naisten markkinointipuolen viis kertaa paremmin kuin äijjien vastaava hoidetaan ainakin resusrsseihin nähden. Tupa lienee varmuudella täysi.

8.5.2011 11:06  Jari Lehtonen

Bobile tiedoks et kerran sain järjestää lastenkutsut mut unohdin kertoa niistä muille, niin ei sinne ketään tullu.

Pikkaisen kun luet rivien välistä, niin saat ehkä kirjoituksen pointista kiinni. Se että messuille tulee paljon ihmisiä, niin ei se automaattisesti tarkoita, että he tulevat seuraamaan turnausta. Tämän takia tapahtumaa pitää markkinoida kunnolla, ei niin kuin joskus aikaisemmin, ilmoitus ilta-sanomissa ja liigan sivuilla, se ei vaan riitä. Mielestäni tämä on loistava idea pitää turnaus messujen yhteydessa ja varmasti puitteetkin kunnossa. Nyt pitää vaan hyödyntää tämä megatapahtuma ja KUN se onnistuu myös sen jälkeinen aika, ei niin kuin MM-kullan "hyödyntäminen".

9.5.2011 10:27  J-P Lehtonen

Messuilla on pelattua jo aikoja sitten ensimmäisen kerran. Kuten Lehtosen Jarski kirjoittaa, niin kävijämäärä ei tarkoita suuria katsojamääriä. MM-kisoistakin odotettiin jälleen kerran pelastajaa automatically - miten on käynyt?

Ja emäntä antaa sentään tarkat ohjeet ja käskyt, joiden mukaan homma toimii aina!

Ihan ensimmäisenä vinkkinä kannattaa palkata ammattilaisia alansa töihin. Eihän kukaan voi hyvällä omalla tunnolla kutsua nykyisiä toimijoita alan ammattilaisiksi..Vai voiko? Seuroilla lienee oikeus saada isoista maksuistaan ja vaateistaan myös jotain vastinetta.

" Maagiset " J-P ja Jari..Tänks Bob!

11.5.2011 8:02  Kusti

"Tapahtumaan odotetaan 70000 katsojaa"
Itse en ryysiksestä tykkää ja siksi taitaa jäädä tämä tapahtuma väliin. Erillisenä tapahtumana olisin ehkä lähtenytkin...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini