Kuussaari: "10-12 pelaajaa on jo käytännössä kisakoneessa"

Share |

Sunnuntai 5.6.2011 klo 13:30


Suomen naisten maajoukkueen päävalmentaja Karo Kuussaari hahmottelee maajoukkueen virallisessa tiedotteessa MM-kisajoukkuetta puolen vuoden päästä käytäviin MM-kisoihin.

- Sellainen 10-12 pelaajaa on jo käytännössä varmistanut kisapaikkansa, jos ei ihmeitä tapahdu. Ensi viikolla on seuraava leiritys ja siellä on kyllä monella tosi kyseessä, sillä nyt pitää näyttää sitä, mitä me maajoukkueessa haetaan. Ryhmä pienenee tästä eteenpäin joka tapahtumaan, joten kyllä tässä palapelin kokoamisen loppu alkaa häämöttää, Kuussaari toteaa tiedotteessa.

- Nyt nimetyn ryhmän ulkopuolelta löytyy vielä pelaajia, joilla on mahdollisuus päästä mukaan MM-kisoihin. Esimerkiksi Jenni Morottaja, Anna Yli-Kojola ja Hietamäen siskokset kärsivät tällä hetkellä pienistä loukkaantumisista, eivätkä ole siksi leirillä mukana. Lisäksi muutamalla muulla oli työesteitä, koska ovat käytännössä kesätyöläisiä.

Kuussaari ilmaisee tiedotteessa myös huolensa naisten kotimaisen liigan tasosta.

- Ei voi olla niin, että jo 30 minuutin pelin jälkeen puolet liigan joukkueista ei jaksa juosta sillä tasolla, mitä huippusalibandy vaatii. Se näkyy armotta sarjataulukossa ja katsomalla vaikka viime vuoden pelejä, niin kuusi-seitsemän ensimmäistä joukkuetta  tekee kyllä hommia lajin sekä fysiikan eteen kovaa ja oikein, loput tuskin puoliakaan siitä, Kuussaari hämmästelee.

Lue lisää Karo Kuussaaren mietteitä Salibandyliigan sivuilta.

Avainsanat: Naisten maajoukkue


Kommentit

5.6.2011 15:59  12 pelaajan arvaus

10-12 pelaajaa on jo käytännössä varmistanut kisapaikkansa,

J. Mäkelä, Eliisa Alanko, L. Kokko, E. Kujala, K. Kujala, L. Mertsalmi, E. Pasanen, A. Peltokangas, S. Roisko, K. Saarinen, J. Timonen ja T. Ukkonen.

5.6.2011 20:32  hmmph

Kuinkahan hyvin Karo mahtaa olla perillä liigajoukkueiden harjoittelusta?Ei se tehdyn työn määrä esim. nuorten joukkueiden kohdalla suoraan liigan sarjataulukosta näy.Sitä ei käy kieltäminen että parannettavaa harjoittelussa on varmasti kaikilla liigajoukkueilla ja paljonkin mutta ihan noin karkea jako ampuu yli.Töitä tehdään muuallakin ja satoa korjataan myöhemmin.

6.6.2011 10:39  en tiiä

aika ihme nainen jos morottaja kuntoutuu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini