Tiia Ukkonen lähellä sopimusta Piranha Churin kanssa

Share |

Perjantai 1.7.2011 klo 13:57


Yksi NST:n ja Suomen maajoukkueen kirkkaimmista tähdistä on suuntaamassa Sveitsiin, sillä Unihocin sivujen mukaan Tiia Ukkonen on lähellä sopimusta Piranha Churin kanssa.

Piranha Chur sijoittui viime kaudella Sveitsin pääsarjassa hopealle ja joukkueessa pelaa entuudestaan myös toinen suomalainen eli Eija Pasanen. Ukkonen on kova menetys lappeenrantalaisille, varsinkin kun Salibandy Areena eilen jo uutisoi NST:n Jonna Mäkelän ja Laura Kokon siirroista Sveitsiin.

Avainsanat: Naisten liiga, Ulkomaat


Kommentit

1.7.2011 14:27  tietopeku

siirtyy sinne, varmaa tietoo!

1.7.2011 20:30  Seppo

NST siis heittopussi!

2.7.2011 11:39  Lappeenrannasta

Tuskin NST naisten liigassa mikään heittopussi on, sillä jäljelle jää vielä kaksi liigatason kentällistä. Joukkuehan pelasi viime kauden tasaisesti kolmella kentällisellä, johon vain harvoilla joukkueilla oli varaa.
Kyllä NST kahdeksan parhaan play offeihin menee, mutta tuskin mitalipeleihin.

2.7.2011 12:04  eiei heittopussi

Toisaalta NST tunnetaan tinkimättömästä harjoittelustaan joten "nimettömistäkin" pelureista voi tulla yllättävän kovia. Itse en olisi edes yllättynyt mikäli NST oli jälleen kärkikahinoissa mukana. Ollut perinteisesti fyysinen ja taitava joukkue joka on pelannut viihdyttävää salibandya, jota on mukava katsoa.

2.7.2011 12:10  mielipidevaikuttaja

"NST tunnetaan tinkimättömästä harjoittelusta" Aivan niin. Kun katsoo esim Jonna Mäkelää niin huomaa miten usean vuoden tinkimätön ja kova harjoittelu on vaikuttanut pelaajaan.

2.7.2011 14:25  Jonnasta

Ilkeämielinen mielipidevaikuttaja viittaa ilmeisesti Jonna Mäkelän ruumiinrakenteeseen. En ota siihen kantaa, mutta salibandymaalivahtina hän peittää hyvin tilanteet ja liikkuukin ihan yhtä hyvin kuin muutkin liigaveskarit. Kiloja ei voi olla liikaa, koska juuri nytkin Jonna on pesiksen pääsarjan lyöjätilastoissa ihan kärkipäässä.

2.7.2011 16:40  JJ

Ottamatta mitenkään kantaa Mäkelän fyysiseen olemukseen täytyy todeta, että siellä lyöjätilaston kärkipäässä on vuosien varrella nähty niin miesten kuin naistenkin sarjoissa jos jonkimoisia mörssäreitä. Osa ylipainoisia ja osa muuten vaan rotevia.

2.7.2011 18:53  voi jestas!!

Jotenkin todella mautonta arvostella yhtä maailman kaikkien aikojen parhaimmista maalivahdeista tuolla tavalla.Itse arvostan kyseistä pelaajaa todella paljon!Meni todellakin hyvän maun rajan yli tommonen kommentti!!

2.7.2011 19:44  mielipidevaikuttaja

Joo todella törkeää! Itse tarkoitin Jonnan kehittymistä NST:ssä ja site miten pelaaja on noussut maailman eliittiin. Jotkut ovat nostaneet esiin urheilijan ulkoisen olemuksen. Todella törkeää!

2.7.2011 22:03  jaahas

Mäkelältä ei tarvitse ottaa mitään pois. Hieno ura takana. On kuitenkin aivan normaalia ihmetellä, jos kovimmalla tasolla pelaa ja fyysinen olemus ei vastaa huippu-urheilijan kriteerejä. Tässä ei pitäisi olla mitään ihmettelemistä. Jos sitä, että tätä ihmetellään pidetään "mauttomana ja törkeänä", niin sitten pitää vaan myöntää, että laji on yhä aikamoista harrastelua.

2.7.2011 22:19  jaahas itselles

Vai niin. Eli pelaajan osaaminen ja taidot ovat toissijaisia ja ulkonäkö ensisijainen kun määritellään huippu-urheilijakriteerejä?Kovinpa vähän olet perillä urheilun perusasioista.Veikkaan että ko pelaaja päihittää esim. fyysisissä testeissä "muutaman muun".
Naissalibandy ei ole ammattiurheilua - kuten ei ole miessalibandykään - joten kyllä se siinä mielessä on harrastelua.

2.7.2011 22:33  Vihaaminen satuttaa

Oli todella onneton esimerkki tuo Mäkelä tinkimättömän harjoittelun tuloksista "mielipidevaikuttajalta". Ja "jaahas", mitkä on ne huippu-urheiljijan kriteerit, eikö riitä että on (tai on ainakin ollut) omassa roolissaan käytännössä maailman paras kahdessa lajissa? Mäkelä on kova urheilijaPISTE
Ja onhan se lajin kannalta surkeaa jos kestomenestyjien NST:n ja Classicin harjoittelu ei ole ollut tinkimätöntä. Mitä hel...tiä muualla sitten puuhastellaan.
NST:llä lähtijöiden myötä varmasti haasteellisempi kausi tulossa, mutta työnteko tuskin loppuu (jos sitä duunia nyt sitten edes tarvitsee...).

3.7.2011 17:09  hu hu

Kylläpä tämäkin keskustelu on hypännyt harharaiteille.

Otsikkona "Tiia Ukkonen lähellä sopimusta Piranha Churin kanssa." Ja mitäpä täällä komentoidaan hu hu.

3.7.2011 23:48  poiju

Missähän pisteessä Ukkosen neuvottellut ovat, paljonkohan sveitssissä tienaa? Kannattakohan lähtee?

4.7.2011 8:12  kaiju

Ei Sveitsissä miljonääreiksi tule, mutta kokemuksen ja salibandyn takia sinne varmaan menevät.

4.7.2011 19:54  vipe

Antaa kaikkien kukkien kukkia?
Saanen kysyä mitä muut sitten tekee versus Mäkelä, jos muka huonolla reenillä jo on parempi... Antaa tyttöjen pelata.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini