Karoliina Kujala palaa Nurmijärvelle - SB-Prolla kasassa huikea maalivahtikolmikko

Share |

Sunnuntai 3.7.2011 klo 13:26


Kahtena viime kautena mitaleille yltänyt SB-Pron joukkue alkaa olla valmis tulevalle kaudelle. Kovin hankinta on paluumuuttaja Karoliina Kujala, joka kuuluu myös vakiokasvona naisten maajoukkueeseen. Muita tulijoita ovat Mirva Laitinen (M-Team), Riitta Lankinen (SB Vantaa) ja Katri Sainio (PSS).

SB-Pron maalivahtikolmikko on kivenkova tulevalla kaudella, sillä viime vuosien ykkösmaalivahti Laura Loisa saa nyt rinnalleen kilpailemaan peliajasta Erika Mannisen (TPS) ja Janette Karin (SB Vantaa). Sekä Manninen että Kari ovat pelanneet alle 19 vuotiaiden tyttömaajoukkueessa ja he kuuluvat maan tulevaisuuden lupauksien joukkoon.

SB-Pro menettää viime kauden joukkueesta Sanna Roiskon (Ruotsi), Miia Merosen (PSS), Mira Oksmanin (PSS) ja Krista Niemisen (PSS). Myöskään Anne Haapasaloa ei nähdä ensi kaudella SB-Pron joukkueessa.

Avainsanat: Naisten liiga, SB-Pro


Kommentit

3.7.2011 16:02  Utelias vili

Toivotaan, että kaikille maalivahdeille riittää peliaikaa. Sääli jos lupaavat maalivahdit joutuvat liikaa istumaan penkillä. Mutta jäätävä on Pron tilanne silläkin saralla. Tsemit kauteen.

4.7.2011 12:19  k

kari onneksi vielä junnu ikäinen

4.7.2011 15:34  Maaseutu

Hyvähän se tietysti on että on pätevät tuuraajat jos Loisa ei pystyisi pelaamaan. Mutta kolmelle nuorelle ja kehittyvälle tuon tason maalivahdille ei mitenkään saada riittävästi pelejä jokaiselle.. Kariakaan tuskin junnupelit enää kauheasti kehittää jos on päässyt jo pelaamaan aikuisissa ykkösveskarin tontilla. Järjentöntä touhua. Kujalan hankinnalle peukku, korvaa yksin Merosen ja Oksmanin ja vähän enemmänkin. Pro pystyy rakentamaan nyt 2 kovaa kenttää Kujaloiden ja Hietamäkien varaan. Pakkikalusto on edelleen valitettavan paljon Morottajan varassa. Siltikin Pro taistelee jälleen mitaleista ensi kaudella!

4.7.2011 15:36  prolle kultaa!

voi kyllä odottaa prolta jo parempaa sijoitusta ens kaudelle! hyvä näin! ja mikäs siinä jos morottajalla puolutuksessa pärjätään. hyökkääjät tekee tarvittavat maalit ja morottaja ottaa puolutuksen iskut vastaan :D

4.7.2011 16:17  seuraaja

No joo, saisihan se classicin valtakausi jo päättyä. Hyvät saumat prolla kyllä on, mutta Nst laittaa varmasti kovaa kampohin.

5.7.2011 15:39  t

Pro on kova haastaja Classicille. Uskon että Ols on myös yhä vaarallisempi. Nst:ltä lähti 3 niin kovaa pelinaista, että voi tulla haastava kausi.

5.7.2011 17:37  JJ

Mäkelä ei ole Nakeille korvaamaton menetys, niin kova molarikalusto siellä on, mutta jollei uusia vahvistuksia Kokon ja Ukkosen tilalle tule, niin se on moimoi jo puolivälierissä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini