Naisten liigassa kuuma pelaajasiirto - Eliisa Alanko mestareiden riveihin!

Share |

Keskiviikko 3.8.2011 klo 22:21


SC Classic on julkaissut tulevan kauden naisten joukkueensa. Neljä kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden voittanut tamperelaisryhmä teki siirtomarkkinoilla kovan kaappauksen, kun Sveitsistä kotisuomeen palannut Eliisa Alanko nähdään tulevalla kaudella Classicin peliasussa.

Alanko on TPS:n kasvatti ja hän ei ole aikaisemmin edustanut muuta seuraa Suomen liigassa pelatessaan. Maajoukkueen vakiokokoonpanoon kuuluva Alanko pelasi viime kaudella Sveitsissä UHC Dietlikonin joukkueessa. Classic on myös tehnyt sopimuksen ensi kaudesta Tsekin maajoukkuevahti Daniela Greisingerovanin kanssa. Hän viettää vuoden Tampereella vaihto-oppilaana.

- Porukka on nyt tässä. Emme etsi enää pelaajia. Alangon kanssa ollaan juteltu jo kolme vuotta sitten ennen kuin hän siirtyi Sveitsiin. Nyt kaikki palat loksahtivat kohdalleen ja odotan häneltä tehokkuutta, nopeutta sekä taistelutahtoa. Sellaista peliä, mitä häneltä on totuttu näkemään, Classicin päävalmentaja Irina Peltola kommentoi Alangon siirtoa seuran sivuilla.

Avainsanat: Naisten liiga, SC Classic


Kommentit

4.8.2011 0:18  JJ

No nyt en ihmettele, vaikka Rantasen Emmakin häipyi naapuriseuraan, kun maajoukkuehyökkääjiä on rosterissa enemmän kuin kahteen ketjuun mahtuu.

4.8.2011 23:28  VV

Nii ja entäs sitten ne maalivahdit, viisi vahtia kisailee että kuka saa pelata!

7.8.2011 18:33  jansku

onhan pelaajiakin viis ketjua,eli joka ketjulle oma veska.15 istuu penkillä/katsomossa.

7.8.2011 23:04  hmm?

Outoa puukonheilutusta täällä. Eiköhän ne pelaajat itse tiedä mihin ovat ryhtyneet - joillekihan se on kunnia-asia pelata mestaruutta puolustavassa joukkueessa ja kivahan se on EC:täkin varmaan pelata. Ja ei sinne vaihtoon kai ihan 15 pelaajaa mene?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini