Kauden 08-09 jäähykuningatar liiganousija SPV:n riveihin

Share |

Torstai 4.8.2011 klo 10:31


Naisten Salibandyliigaan noussut SPV on julkaissut pelaajatilanteensa. Ehkäpä mielenkiintoisin uusi tulokas on Blue Foxista siirtyvä Anna Nylund. Kaudella 2008-09 Nylund pelasi naisten liigaa Kooveessa ja voitti ylivoimaisesti liigan jäähypörssin 43 rangaistusminuutilla.

Nylundin lisäksi uusina pelaajina SPV:hen liittyvät Reetta Korkki (Koovee), Sanna Keiski (Nibacos), Carola Jumppanen (Nibacos), Emma Rasivirta (Nibacos), Alexandra Almen (SB Vaasa), Taru Vaartaja (StU), Noora Uusihaka (SPV B-tytöt), Selina Ahti (SPV B-tytöt) ja Jetta Munkki (SPV II).

- Ryhmämme on selkeästi vahvempi kuin viime vuonna. Ei tässä siltikään missään nimessä ole aihetta henkseleitä paukuttaa, sillä joukkueemme on valtaosin kuitenkin nuori ja kokematon. Tiedostamme, että liiga on aivan eri peliä kuin viime kaudella divarissa. Voi olla, että ryhmämme vielä täydentyy, kertoo SPV:n päävalmentaja Anssi Pietilä seuran nettisivuilla.

Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, SPV


Kommentit

5.8.2011 16:36  dumari

toivottavasti Spevellä on av-nelikko tikissä ;)

5.8.2011 23:46  lö

Loistavaa, että Anna tekee paluun liigaan. Värikäs ja räiskyvä pelaaja joka sytyttää myös katsojia. Lisäksi myös hyvä pelaaja.

6.8.2011 1:08  JJ

No on siinä ja tässä, onko liigatason pelaaja. Maalissa vois pärjätä, kun peittää aina vedot molemmat polvet maassa. Nylundin ottaminen kokoonpanoon, merkkaa kautta kohti pyöreesti 20 turhaa alivoimatilannetta.

23.8.2011 2:44  keijo

maasta pelaaminen!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini