Tirsamaa: Maajoukkueen rahakiista täydellisesti ajoitettu

Share |

Torstai 25.8.2011 klo 20:17


Myös Tirsamaa-blogissa tartutaan kuumaan maajoukkueen rahakiista-aiheeseen. Timo Mäkynen kirjoittaa blogissaan Suomen maajoukkueen rahakiistan olevan täydellisesti ajoitettu.

- On hyvä muistaa, että kiistassa ei ole mitään uutta ja ainutlaatuista. Maajoukkuepelaajien korvauksista on väännetty Suomessa aiemminkin ja mallia on otettu myös Ruotsista.

- Pelaajat olisivat voineet ottaa kovemmatkin keinot käyttöön yrittämällä siirtää suurinta kiistaa MM-vuoteen. MM-kisojen alla lakkouhkaa väläyttelemällä he olisivat todennäköisesti saaneet paremman sopimuksen. On kuitenkin kaikkien etu, että valmistautumisessa ei riskeerata mitään niin lähellä kisoja, Mäkynen kirjoittaa.

Avainsanat: Maajoukkueet, Sekalaista


Kommentit

31.8.2011 6:50  Lainaus

Tälläisen kirjoituksen löysin Unihocin valmentajan vinkkelistä 11.2.2011 Jani Hakkaraiselta maajoukkueesta:"Olen myös aiemmin arvostellut sitä, että Nykyn aikana maajoukkuetapahtumissa sallittiin alkoholinkäyttö liian usein. Se ei kuulu ammattimaiseen huippu-urheiluun"

31.8.2011 9:13  Lainaus

Aamulehdessä oli juttua tänään, että eilen illalla pelaajat jättäneet tarjouksen ja tänään liittohallitus käsittelisi sitä. Kiire asiassa sen takia että 9. ja 10. syyskuuta pelataan Sveitsi maaottelut.

1.9.2011 9:19  Lainaus

Tämänkin päivän aamulehdessä oli lisää tietoa kiistaan. Liitto ei ole hyväksynyt pelaajien vastaehdotusta ja liitto perjantaina määrittelee korvauksien raamit ja jokainen pelaaja sitten päättää pelaako niillä korvauksilla vai ei.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini