Nuorentunut Tiikerit jatkoon Suomen Cup'ista

Share |

Sunnuntai 8.9.2013 - Teksti ja kuvat: Joni Hildén


Nuorentunut Tikkurilan Tiikerit meni heittämällä jatkoon Suomen Cup'in ensimmäiseltä kierrokselta. Kaksi ensimmäistä peliä päättyi keskeytykseen ja sunnuntainakaan ei kovinkaan paljon hikoilla tarvinnut. Lauantaina Tiikerit menetti toisessa ottelussa pelaajan kesken ottelua valmentajan virheen vuoksi.nimi_unohtui_poytakirjasta_sc_hilden.jpg

Viime kaudella Divarin karsinnoissa käyneellä Tikkurilan Tiikereillä kausi alkoi viikonloppuna Suomen Cup'in osalta. Lauantaina joukkue pelasi kaksi peliä, joista tuli erittäin helpot voitot Tiikereille. Ottelut eivät kertoneet nuorentuneen joukkueen tasosta yhtään mitään.

-Nyt oli helpot kaksi vastustajaa tänään, huomenna varmaan tulee sitten vähän pahemmat. Tuossa oli kaveri niin pienellä rosterilla liikenteessä niin siitä ei peliä saatu aikaiseksi, kommentoi Tiikereiden päävalmentaja Stefan Korhonen lauantaina Oskarin Arkea vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Korhonen antoi vastustajalle jopa helpotusta unohtamalla merkitä Alvar Lehtosen pöytäkirjaan. Siitä seurauksena Lehtonen sai katsella punaista korttia ja Tiikerit sai ansaitun alivoiman. Jäähy olikin ottelun ainoa. Korhonen ei myöntänyt tapauksen olleen taktinen.

- Kyllä se menee ihan valmentajan (Korhonen) piikkiin, joka tarkasti pöytäkirjan. Täytyy maksaa sakkoja siitä joukkueelle, myönsi Korhonen virheensä.

Pelit ei palvellut

Lauantaina pelatut ottelut ei antaneet Tiikereille minkäänlaista dataa tulevaa kautta varten. Ottelut oli melkoisen turhia, koska vastusta ei joukkueista ollut. Molemmat ottelut päättyivät keskeytykseen ja maaliero oli niinkin huima kuin 25-1.tiikerit_voittoon.jpg

- Ei nämä tämän päivän ottelut palvelleet meitä ollenkaan. Kyllä mä odotan, että huomiset vastustajat on kovempia ja joudutaan tekemään töitä enemmän, paljasti Korhonen lauantaina.

Suomen Cup'in pelisysteemiin ei mies kuitenkaan puuttuisi, vaan pitää nykyistä järjestelmää soveltuvana näihin peleihin. Tosin oman joukkueen urakan hän olisi toivonut kuitenkin alkavan vasta toiselta kierrokselta.

- Pakko kai tänne oli joitain joukkueita kakkosesta laittaa ja arpa osui nyt sitten meille, harmitteli Tiikereiden luotsi.

Toive kovemmista vastustajista sunnuntaina ei täysin toteutunut, sillä niin PakVi kuin Ylhäs II oli suupaloja Tiikereille. Ottelut ei kuitenkaan päättyneet keskeytykseen, joten siltä osin vastustaja oli parempi. Toisella kierroksella Tiikerit saa vastaansa SBS Kingsin, FBC Raseborgin ja Blackbirdsin A-juniorit.

Avainsanat: Sekalaista


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini