Suomi saa tähtensä takaisin

Share |

Tiistai 17.9.2013 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Per Wiklund


Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että kaksi maailmanmestaruutta Suomkohonen_palaa_mj.jpgen paidassa voittaneet Mika Kohonen ja Rickie Hyvärinen ovat tekemässä paluuta salibandymaajoukkueeseen. Hyvärinen oli poissa edellisistä kisoistakin.

Rickie Hyvärinen oli pelaaja, joka ratkaisi Suomelle historian ensimmäisen maailmanmestaruuden Prahassa 2008. Mika Kohonen puolestaan on yksi kaikkien aikojen suomalaisista salibandyn pelaajista ja on ollut vuosikaudet mukana maajoukkuetoiminnassa. Mies on toipumassa parasta aikaa polvileikkauksesta.

Kohonen päätti lopettaa maajoukkueuransa viime kisoishyvarisen_rickie.jpgsa koettuun kirvelevään finaalitappioon Ruotsia vastaan. Tappio on kuitenkin vaivannut miestä edelleen ja hän haluaakin päästä kirkastamaan mitalia.

Ilta-Sanomissa olleiden tietojen mukaan Rickie Hyvärinen tekisi paluun maajoukkuerinkiin jo tämän vuoden puolella. Hän jäi edellisistä kisoista pois siviilikiireiden vuoksi, eikä ole sen jälkeen maajoukkuepaitaa pukenut päällensä.

Seuraavat MM-kisat pelataan joulukuussa 2014 Ruotsissa Göteborgissa. Suomi karsii kisoihin tammi-helmikuun vaihteessa Puolassa.

Avainsanat: Miesten maajoukkue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini