Naiset palasivat Tshekeistä (katso video)

Share |

Tiistai 17.12.2013 - Teksti: Joni Hildén


Naisten maajoukkue palasi maanantai-iltana Tshekeistä hopeamitalit kaulassa. Lentokentällä naisia oli vastassa Salibandyliiton toimitusjohtaja Jari Kinnunen ja liiton puheenjohtaja Mika Kaltala. Naiset kukitettiin, kun he saapuivat terminaali kakkoseen lentonsa jälkeen.

Tshekeistä matkanneessa koneessa oli myös muita salibandyn voimahahmoja, kuten Tampereen Classicin Pasi ja Irina Peltola. Osa joukkueesta oli kylläkin lähtenyt jo omille teille ja kotimaahan palasi vain Suomessa pelaavat pelaajat. Myös päävalmentaja Karo Kuussaari loisti poissaolollaan, sillä mies siirtyi suoraan Ouluun matkaavaan koneeseen.

Salibandyareena tapasi lentokentällä kisojen ensikertalaisen Tampereen Classicissa pelaavan Tiia Raitasen. Raitasen mukaan kisat oli miellyttävä kokemus, vaikka pettymys sunnuntaina kärsitystä finaalitappiosta oli suurehko. Tosin maanantai-iltaan mennessä se oli ehtinyt jo laantua.

- Nyt rupeaa jo pikkuhiljaa nauttimaan tästä hopeasta. Mulla varsinkin ensimmäiset MM-kisat naisten tasolla, niin kyllä tuo hopeakin on hieno saavutus MM-kisoista, kertoi Raitanen lentokentällä.

Raitanen kertoo Salibandyareenan videolla lisää kisoista ja tunnoistaan kisoihin liittyen. Samalla hän valoittaa myös hieman tulevaa.

Avainsanat: Naisten maajoukkue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini