Storvreta juhli Ruotsin Superliigan kärkipelissä

Share |

Perjantai 24.1.2014


Storvreta - AIK  6-4  (1-1, 3-1, 2-2)

Laukaukset: 26-23 (11-6, 7-5, 8-12). Yleisöä: 1867.

Storvreta on yltynyt vahvaan vireeseen viime aikoina. Joulukuussa oli tapetilla jopa päävalmentaja Magnus Jäderlundin potkut Storvretan kyntäessä muutaman ottelun tappioputkessa. Sittemmin joukkue on ollut erinomaisessa vireessä saalistaen pelkkiä voittoja.

hyvarinen.jpg

Eilinen kohtaaminen 1867 katsojan edessä oli alusta loppuun kotijoukkueen hallintaa. AIK valitsi taktiikakseen matalan karvauksen, ja se passivoitti joukkueen pelin pahasti. Suurimmat tähdet Kim Nilssonin ( 0+1 ) ja Karl-Johan Iraeuksen johdolla jäivät ottelussa pimentoon.

nilsson_kim.jpg

AIK vastasi vielä ottelun avausmaalista, mutta siitä huolimatta kotijoukkue pyöritti peliä vahvasti. Storvretan kentälliset olivat kaikki vahvassa vedossa. AIK pyrki lähinnä nopeisiin vastahyökkäyksiin, mutta paikat olivat " puolikkaita " läpi ottelun. AIK:n taktiikka otteluun oli hivenen yllättävä, sillä joukkue on ollut aiempiin vuosiin verrattuna erittäin aktiivinen kentällä. 

storvreta_maali.jpg

Storvretan yllätyssankari oli kauden ensimmäiset maalinsa viimeistellyt Jesper Berggren. Vaatimaton puolustaja tekikin kerralla kolme maalia, ja puhtaan hattutempun toiseen erään.

Toisen erän kotijoukkue ve nimiinsä Berggrenin maaleilla 3-1. AIK:n ainokaisesta vastasi Alex KjellbrisMika Kohonen ( 0+1 ) ja Rickie Hyvärinen ( 0+1 ) saivat molemmat tililleen syöttöpisteen erässä.

Päätöserässä Storvreta kontrolloi tapahtumia mestarilliseen tapaan. Kahta maalia lähemmäs ei tukholmalaisia päästetty, ja näin Storvreta siirtyi ensi kertaa tällä kaudella sarjakärkeen. Joukkueen peli alkaa olemaan uomissaan, ja jälleen kerran joukkue on yksi suurimmista suosikeista mestariksi.

Kooste tästä, ja muistakin SSL-otteluista löytyy: http://tv.innebandymagazinet.se/

Kuvat: Per Wiklund.

 

Avainsanat: ulkomaat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini