SB-Pro juhlii Cup-voittoa

Share |

Lauantai 25.1.2014 klo 14:52 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Salibandyliiga


Tehocup’in loppuottelut saatiin käyntiin myös liigajoukkueiden toimesta, kun SC Classic kohtasi nurmijärveläisen SB-Pron Tampereella. Ottelu päättyi SB-Pron kultajuhliin lukemin 3-4.cup-voittaja_pro.jpg

Ottelun ensimmäistä erää edettiin 0-0 tilanteessa aina erän viimeiselle minuutille saakka, kunnes Iina Leminen vei nurmijärveläiset johtoon hienon vapaalyöntikuvion päätteeksi. Toisen erän alkuun SB-Pro iski pikavauhdilla maalin ja tilanne oli jo 2-0. Pron maalin ajassa 20:45 iski My Kippilä.

SC Classic aloitti taistelun kun toista erää oli takana reilu kuusi minuuttia, Eliisa Alangon iskiessä pallon maaliin. Classic pääsi maalin päähän ja kaikki odottivat tamperelaisten tasoitusta, mutta My Kippilä oli toista mieltä ja iski toisen osumansa, vieden nurmijärveläiset jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Peli ei ollut ohitse kuitenkaan vielä, vaan Irja Lahtinen teki kavennuksen vain minuutti Kippilän maalista.  Erätauolle mentiin lukemissa 2-3. Classic haki ahkerasti tasoitusta kolmannen erän alkupuolella ja lopulta palkintokin sitten tuli, kun Eliisa Alanko kävi laittamassa pelipallon maalipuiden väliin. Ottelu sai Alangon tasoituksesta aivan uudenlaista virtaa.voittomaali_sb-pro.jpg

Kun kolme erää ei selvittänyt voittajaa, jouduttiin ratkaisua hakemaan jatkoajalta. Ratkaisua haettiin aina kahdeksannelle minuutille asti, kunnes Laura Hietamäki teki voittomaalin. Maalin syötti Silja Eskelinen. Maali suuntautui yläkulmaan.

Ottelun lehdistötilaisuus on kuultavissa ja nähtävissä nyt.

Avainsanat: Naisten salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini