Suomi aloittaa MM-karsinnat tänään

Share |

Keskiviikko 29.1.2014 klo 13:28 - Teksti: Joni Hildén Kuva: Salibandyliiga


Tänään Puolan Lochowissa alkaa Suomen lohkon osalta MM-karsinnat. Suomi aloittaa urakkansa tänään kello 18 Espanjaa vastaan. Suomen lohkossa pelaavat Espanjan lisäksi Ranska, Ukraina, Puola ja Venäjä. Suomi lähtee kisoihin joukkueella, josta löytyy kaksi debydanttia ja muutama vähemmän maaotteluita pelannut pelimies.kettusen_petri.jpg

Areenan Ääni käsittelee tulevia MM-karsintoja tänään kello 16 alkaen ja vieraana on maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen, joka kertoo mielipiteitänsä muun muassa maajoukkuevalintojensa suhteen. Suomen visiona on uudistaa maajoukkuetta ja näissä karsinnoissa oleva joukkue on osa tätä uusien pelaajien hakemisprosessia.

Kukaan tuskin onnistuu Suomea sen paremmin haastamaan MM-karsinnoissa ja nyt kohdattavat maat ovat hyvinkin eksoottisia salibandymaita. Ennakkotietojen haaliminen joukkueistakin on ollut äärettömän haastavaa puuhaa ja sillä on vaikutuksensa myös joukkueen valmistautumiseen.

- Kaikki mahdollinen ollaan tehty, mitä voidaan tehdä. Ne on kuitenkin sellaisia joukkueita, mistä ei löydy mitään materiaalia. Venäjästä ja Puolasta jotakin saadaan, mutta nämä kolme on täysin outoja tuttavuuksia, kertoi Kettunen Areenan Äänelle valmistautumisesta.

Suomen lohkon ottelut lähetetään myös netin kautta ja ovat katsottavissa Kansainvälisen salibandyliiton Youtube-kanavalla. Suomen ottelun Espanjaa vastaan näet alta:

Avainsanat: Miesten maajoukkue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini