Areenan Ääni käsittelee MM-karsintojen tarpeellisuutta

Share |

Keskiviikko 5.2.2014 klo 16:00 - Toimittaja: Joni Hildén


Tämän viikon Areenan Ääni on kuuman kysymyksen äärellä: onko MM-karsinnat lajin kannalta tarpeellisia? Voitte osallistua mielipiteillänne myös, kertomalla sen tämän jutun kommenttiosioon. Ovatko karsinnat teidän mielestänne tarpeellisia? Suomi voitti Puolassa pelatuissa karsinnoissa muun muassa Ukrainan tylyin lukemin 38-0. Palveliko tuo peli ketään?

Oman mielipiteensä asiaan tuo julki Latvian maajoukkueen päävalmentaja Iiro Parviainen. Kuuntele mitä mieltä Iiro on karsinnoista ja millaiset olivat Latvian karsintaottelut viikonloppuna.

Kuuntele lähetys tästä

Avainsanat: Muut


Kommentit

7.2.2014 6:37  MM-Valinnat

Minusta tämä turnaus ei palvellut maajoukkuetta, siten että sille liian suurta paino-arvoa pitäisi antaa. Sillä siinä voitaisiin tehdä se virhe minkä edellinen MM-turnaus mielestäni osoitti, eli liian aikaisin lyötäisiin maajoukkue kokoon, eikä kenties sen hetken kuumimpia pelaajia otettaisi. Näin paino-arvo olisi liikaa pelaajavalinnoissa vanhoilla näytöillä ja että tuntee entuudestaan maajoukkuesysteemit. Mielestäni jos vaikka joku pelaaja valitsisi MM-kisat mielessä Josban ensi kauden joukkueeksi ja haluaisi siellä suunnalla asuvalle maajoukkuevalmentaja Petri Kettuselle antaa MM-kisanäyttöjä ja pelaisi paremmin kuin vaikka Perttu Puska. Pitäisi tämän uuden pelaajan saada mahdollisuus kisoihin ennemmin kuin Perttu Puskan, vaikkakin Puska nyt ollut maajoukkueen listoilla entuudestaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini