Warberg ei käytä optiota Tiitusta!

Share |

Lauantai 22.3.2014 klo 14:17


Huhut Ruotsista kertovat seuran olevan kovissa veloissa. Luotettavien lähteiden mukaan velkaa on yli 3.000.000skr, eli euroiksi muutettuna vajaat 340.000euroa.

warberg_yleisoa.jpg 

Tero Tiitu pelasi mainion kauden ennen loukkaantumistaan ollen joukkueensa ehdotonta eliittiä. Warberg IC siirtyi tälle kaudelle säästötoimien johdosta pois vanhasta kotihallistaan, mutta velat ovat edelleen massiiviset. Seura on tunnetusti maksanut kohtuullisen kovia summia parhaimmille pelaajilleen, ja se lienee yksi syy suuriin velkoihin. Yleisöä joukkue keräsi kaudella mukavat 964 ottelua kohden kotihallissaan.

warberg_maalaa.jpg

Joukkueen pelit ovat myös takkuileet viime vuosina. Tällä kaudella joukkue pääsi niukasti jatkopeleihin, mutta AIK murskasi WIC:n tylysti tieltään voitoin 4-0.

Salibandyareena tapasi epävirallisesti Tiitun eilen seuraamasta SSV Happee ottelua. Tiitu kertoi loukkaantumisen osuneen " terveeseen " polveen, ja nyt polvi on operoitu, ja kuntoutus alkanut. Maajoukkuetähden pitäisi keretä mukaan joulukuun MM-kisoihin.

Tiitu kertoi myös halun jatkaa pelaamistaan Superliigassa olevan korkealla, ja edessä on sen myötä uuden joukkueen löytyminen. Kiinnostusta tähteä kohtaan löytyy varmuudella.

Kuvat: Per Wiklund

Avainsanat: ulkomaat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini