Divarikarsinnoissa maalijuhlaa Tikkurilassa

Share |

Maanantai 24.3.2014 klo 13:11 - Teksti: Joni Hildén


Tikkurilassa pelattiin sunnuntaina Divarikarsintojen toisen kierroksen ottelu Tikkurilan Tiikereiden ja Lehmo Ballsin välillä. Ottelussa nähtiin runsaasti maaleja ja peli oli yleisön mieleen, mutta valmentajien painajainen. Ottelu päättyi lopulta LeBan voittoon numeroin 9-8.

LeBa oli vahva varsinkin ensimmäisen ja toisen erän alussa. Ottelun avausmaaliin tuhraantui aikaa vain 20 sekuntia, kun Samu Raatikainen tälläsi Antti Uotilan syötön maalin perukoille. Alku oli muutenkin valkoasuisen vierailijan pienoista hallintaa, mutta Ville Puosin tehdessä illan ensimmäisen osumansa, ote kääntyi kotijoukkueelle. Puosi oli muutenkin ottelussa liekeissä, sillä mies iski ottelussa kolme maalia. Jokaisessa Puosin maalissa syöttäjänä hääri Teemu Karjalainen.

Illan tehokkain pelaaja oli kuitenkin LeBan Joonas Makkonen, joka oli peräti neljässä vierailijoiden maalissa mukana. Hän teki kaksi maalia ja syötti kaksi. Mies oli suuressa roolissa LeBan noustua ensin tasoihin ja sitten ohitse kolmannen erän loppupuolella. Sekä kahdeksannessa että yhdeksännessä maalissa Makkonen oli syöttäjänä.

Liike ei riittänyt

Vaikka LeBa ottelussa voittoa juhlikin, niin joukkueen valmentaja Juri Jolkkonen ei ollut täysin tyytyväinen omiensa suorittamiseen.

- Suoraan sanottuna, tänään me ei oltu parhaimmillamme. Toisen  ja kolmannen erän lopulla meillä oli vaikeuksia. Meidän kärkipelaajat ottivat ohjat käsiinsä ja ratkaisu oli se, että me viimeisteltiin tänään paremmin ja maalivahtipeli oli vastustajaa parempaa, Jolkkonen analysoi.

- Jos me oltiin herkällä jalalla tuossa ensimmäisellä kierroksella, niin nyt jäätiin vähän telineisiin ja se sitten kertaantui tuossa puolustuspelaamisessa, hän jatkoi.

Pelissä paljon hyvää

Hävinneen joukkueen valmentaja ei nähnyt ottelua niin synkkänä kuin voittaneen joukkueen kollega. Stefan Korhonen oli tietysti ottelun lopputulokseen pettynyt, mutta valoa tunnelin päässä oli kuitenkin nähtävissä.

- Pelissä oli paljon hyvää ja kun tiettyjä asioita parannetaan lauantaiksi, niin Tiikerit voittaa sen ottelun. Pieniä asioista homma on kiinni, Korhonen mietiskeli.

Ottelussa nähtiin paljon maaleja eikä voittajasta ollut selvyyttä ennen kuin summeri ottelun päättymisen merkiksi soi.

- Kumpi hyvänsä olisi tänään ottelun voinut voittaa, mutta kaveri oli loppuhetkillä paljon terävämpi ja ansaitsi voittonsa sitä kautta, kiteytti Tiikeriluotsi.

Näkökulma:

Itse ottelussa nähtiin paljon maaleja ja pelin viihtyvyyden kannalta yleisö sai lähteä tyytyväisin mielin kotiin, mutta aivan kaikki ei mennyt kuitenkaan nappiin. Ensimmäisellä erätauolla Tikkurilan Urheilutalolla oli palvelut kohdillaan, mutta toisella erätauolla yleisö sai pettyä karvaasti kun olisivat menneet hakemaan virvokkeita. Luukut oli pistetty kiinni ja kahvit sekä muut virvokkeet jäivät yleisöltä saamatta. Pettymys yleisön joukossa oli valtava.

Tikkurilan Urheilutalon vastuulle kuuluisi antaa palvelut ottelutapahtumissa täysimäärisinä, sillä Salibandyareenan tietojen mukaan seuroilla ei ole oikeutta kahvilamyyntiä ottelutapahtumissaan harjoittaa. Salibandyareenan saamien tietojen mukaan asiaa ei kovin hyvällä myöskään seurassa katsota. Tiikerit eivät kommentoineet tapausta tuoreeltaan.

Avainsanat: Muut


Kommentit

25.3.2014 7:48  Katsoja

Pitääpä mahdollinen sunnuntain peli Vantaalla laittaa harkintaan katsomisen osalta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini