Storvreta välieriin huikean sarjan jälkeen!

Share |

Tiistai 25.3.2014 klo 13:52


Fredrik Holtz pelasti Uppsalalaiset lopulta pinteestä viimeistellen jatkoajalla ratkaisevan osuman. Ottelussa koettiin jälleen tiukkoja hetkiä, ja puhetta riitti myös Davik Gillekin hylätystä rl-maalista. Ottelua TV4 Sportista kommentoinut entinen maajoukkuevalmentaja Peter Kokocha tuomitsi jyrkästi ottelun erotuomareiden päätöksen hylätä Mullsjön maali, koska pallo oli heidän mielestään liikkunut taaksepäin suorituksen aikana.

hyvarinen.jpg

Storvreta oli sarjassa tappiolla jo 1-3, mutta nousi kuilun partaalta tasoihin, ja lopulta jatkoon sarjasta. Paineet ovat olleet viime kauden jälkeen kovat, ja etenkin valmentaja Magnus Jäderlund on ollut kovan arvostelun kohteena. Mullsjö tarjosi erinomaisen vastuksen. Joukkueen peli perustui armottomaan taisteluun, ja tehokkaisiin vastahyökkäyksiin. Mullsjö on ollut vahvassa nousussa kivikovassa Superliigassa, ja joukkueen tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta.

Storvreta jatkaa siis välieriin, jossa se kohtaa AIK:n. Toisessa välierissä hallitseva mestari Falun valitsi vastustajakseen Pixbon.

Hannes Öhman oli eilen ensimmäistä kertaa sarjassa mukana, tosin vain penkillä. Öhman on ollut avovaimonsa tukena, kun tämän sisko menehtyi auto-onnettomuudessa.

Ottelun yleisömäärä oli huikea 2430. 

Kuvat: Per Wiklund.

Avainsanat: ulkomaat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini