Tehosportstudio iskee asian ytimeen

Share |

Sunnuntai 30.3.2014 klo 21:15 - Juontajana: Iiro Parviainen kuvaus: Veli-Pekka Vähäkoski


Tehosportstudiossa tänään selvitellään, mitkä ovat salibandyn mahdollisuudet päästä olympialaisiin. Vieraana on Kansainvälisen Salibandyliiton pääsihteeri John Liljelund. Selvitämme myös, miten Suomi nousee takaisin kultakantaan MM-tasolla. Tästä asiasta keskustelemassa Jari Oksanen Salibandyliitosta. Keskustelua johtaa tuttuun tapaan Iiro Parviainen.

Avainsanat: Muut


Kommentit

3.9.2014 19:27  MM-Kisat

En usko tuohon suomen paluuseen kultakantaan nykyisen valmentajan johdolla. Yksi iso pointti on se, ettei edes salibandyliiga ole käynnistynyt ja valmentaja pitää nyt valittua maajoukkuetta melko varmana kisoihin. Samoin joitakin asiantuntijoita myös kai julkistaneet omia näkemyksiään jo ennen kauden alkua. Ainakin lätkän puolella ennen olympialaisia moni varmana kesällä pidetty pelaaja oli vaarassa pudota joukkueesta tai tippuikin, kun viimehetken näytöillä moni olikin sitten parempi. Jos kultaa yritetään hakea pitäisi valinnat jättää mahdollisimman myöhään ja katsoa uusia näyttöjä ketkä pystyneet nostamaan tasoa viime kaudesta ja keillä laskeva käyrä.

7.9.2014 17:02  Seuraaja

Vertaus jääkiekkoon ontuu pahasti, päävalmentajalla on valittavana pelaajia NHL:stä, KHL:stä, Eurooppalaisista seuroista ja kotimaisesta liigasta moninkertainen määrä maajoukkuetasoisia pelaajia kun verrataan salibandyyn. Mielummin vertaisin koripalloon tai lentopalloon joissa joukkuetta rakennetaan pitkäjännitteisesti ja viimemetreillä ainoastaan 1-2 pelaajaa voi mahtua yllättäjinä mukaan.

7.9.2014 19:20  Koripallo

Karjalainen koripallo toimittaja Petri Siitonen kirjoitti tämän päivän lehdessä kysymysmerkeillä pohtien oliko susijengin joukkueessa pelaajavalinnat oikeat ja mitä veteraanipelaajat tekivät joukkueessa ja olivatko ne palkintomatkalla?

12.9.2014 10:55  MM-Kisat

Taidan edelleen kuitenkin luottaa Petri Kettuseen. Tuskin liitto turhaan häntä palkkalistoilla pitää tai edes tarvitsee täältä vinkkejä. Pakko hänellä osaamista olla ja lajitietoa, joilla kenties sittenkin se MM-kulta saavutetaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini