Salibandyliitolle uudet sivut ensi syksynä

Share |

Maanantai 7.4.2014 klo 13:44 - Teksti: Joni Hildén


Salibandyliitto uudistaa verkkoilmeensä ensi syksynä, kun he saavat uudet sivut. Uusille sivuille on yhdistetty sekä huippu-urheilu että Salibandyliiton muu toiminta. Jatkossa salibandyyn liittyvät liiton tiedottamat asiat löytyvät yhdeltä ja samalta sivustolta.

Sivuston ilme on juuri salibandylle sopiva ja sellainen, millaiseksi liitto on sen omissa markkinoinneissaan luonut. Musta väritys, joka näkyy kaikessa Salibandyliiton tekemisessä nykyään, on päävärinä myös uusilla sivuilla. Sivuilta löytyy niin videoita kuin muuta tärkeätä tietoa.

Huippu-urheilun puolelta tulee ainakin betaversion perusteella löytymään niin erotuomariasettelut kuin kurinpitoon liittyvät asiat unohtamatta tietenkään sarjataulukoita ja otteluohjelmia. Kaikki on helposti löydettävissä uusilta sivuilta.

Sosiaalinen media sekä muu salibandymedia on muistettu myös sivustoa tehdessä, vaikka sivuston tekijöiltä on salibandyn tärkein media Salibandyareena päässyt kokonaan unohtumaan. Ehkäpä tuokin on korjattu sivuston tullessa valmiiksi.

Tutustu Salibandyliiton uusiin sivuihin

Salibandyliitto haluaa sivuistansa palautetta, joten auta heitä kehittämään palveluansa paremmaksi ja anna palautetta.

http://beta.salibandy.net/#sthash.RZyZLlwM.dpuf
http://beta.salibandy.net/#sthash.RZyZLlwM.dpuf

Avainsanat: Muut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini