Iso peli Tikkurilassa

Share |

Torstai 10.4.2014 klo 15:41 - Teksti: Joni Hildén


Kevättä alkaa olemaan jo rinnassa, kun viimeisiä viedään tämän kauden Salibandyliigassa. Finaalit ovat täydessä käynnissä niin miesten kuin naistenkin puolella. Tänään vuorossa on se kolmas ja isoin ottelu naisten loppuottelusarjassa Tikkurilassa.

Paras viidestä sarjoissa useimmiten on voittanut mestaruuden tai saanut jatkopaikan se joukkue, joka on kolmannen ottelun nimiinsä vienyt. Tällä hetkellähän tilanne SB-Pron ja Classicin välillä on kutkuttavan jännittävä, sillä voitot ovat tasan 1-1 ja molemmat joukkueet ovat vieneet nimiinsä kotiottelut.

Kuinka hyvin kotitaika sitten pitää jatkossa, on mielenkiintoinen kysymys. Classicille kotiotteluilla on varmasti suurempi merkitys, kun he saa pelata ottelunsa omassa hallissansa, mutta nurmijärveläisten osalta ei voida samalla tavalla kotiedusta puhua.

Tänäänkin ottelu pelataan Tikkurilassa, joka ei ole SB-Pron kotikenttä. Suurimman osan otteluistansa SB-Pro toki Vantaalla on pelannutkin, mutta Rajakylässä Campossa. Loppuotteluissa SB-Pron ensimmäinen kotiottelu pelattiin Pasilan Urheiluhallissa ja mahdollinen viides ottelu pelataan myös siellä.

Saarinen vai Kujala

Molemmat joukkueet ovat täynnä hyviä pelinaisia, mutta katseet kääntyvät kuitenkin Classicin pitkäaikaiseen kapteeniin Katriina Saariseen ja SB-Pron tällä kaudella ennätyksiä rikkoneeseen Elina Kujalaan. He tulevat olemaan tämän illan ottelussa hyvinkin isossa roolissa.

Mielenkiintoinen kamppailu on illallla edessä ja tämän ottelun voittaja on jo hyvin lähellä mestaruutta. Classic on mestaruuden voittanut kuusi kertaa peräkkäin ja he tietävät jo kuinka mestaruuksia voitetaan. Vieläkö tamperelaiset kääntävät sarjan itselleen ja katkaisuottelun Tampereelle? Vai pitääkö kotitaika ja Pro ottaa kuskin paikan? Kaikki selviää tänä iltana kello 18:30 alkavassa ottelussa Tikkurilan Urheilutalolla. Ottelu lähetetään myös netin kautta Salibandyliigan Youtube-kanavalta, tosin ilman selostusta.

Avainsanat: Naisten Salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini