Classic vaihtaa päävalmentajaa

Share |

Tiistai 15.3.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Jari Turunen ja Salibandyliiga


Naisten Salibandyliigan menestysseuroihin lukeutuva hallitseva Suomen mestari Tampereen Classic vaihtaa tSaarisen_Kassu.jpgulevalle kaudelle päävalmentajaa. Joukkuetta pari viimeistä kautta luotsannut Veli-Matti Koivunen jää sivuun ja päävalmentajan pestin ottaa vastaan Classicin pitkäaikainen kapteeni Katriina Saarinen.

- Siirtyminen valmennukseen on tietysti iso haaste. Kokemusta lajista on pelaajana varmasti enemmän kuin riittävästi, mutta valmennuskokemukseni on pääasiassa toisesta lajista eli tenniksestä, Saarinen valaisi seuran sivuilla.

Vuodesta 1997 lähtien Tampereen Classicia edustanut Saarinen on ehtinyt uransa aikana pelaamaan runsaasti salibandyliigaa sekä edustanut lisäksi naisten maajoukkuetta. Peliuran päätökseen saattaminen on aina vaikea paikka, vaikka ikää jo 43 vuotta onkin.

- Pelivuosia varmasti vielä olisi jäljellä. Fyysinen kunto, lähinnä polvet, ei kuitenkaan enää mahdollista pelaamista ja harjoittelua huippujoukkueessa. Sen takia vaihto penkin taakse on tässä kohtaa luonteva ratkaisu jatkaa matkaa joukkueen kanssa, Saarinen mietti.

Suomen_Cupin_mestari_Classic_naiset.jpg

Saarinen on pelaajaurallansa voittanut kahdeksan kertaa Suomen mestaruuden ja on vahvasti menossa kohti yhdeksättä mestaruutta. Hänen aikanaan Classic on voittanut myös Euroopan Cupin sekä maajoukkueen mukana on ollut juhlimassa maailmanmestaruutta. Saavutukset ovat huikeita ja aika näyttää, millaisiin meriitteihin nainen pääsee valmennusurallansa.

Avainsanat: Naisten salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini