Classic piti kotietunsa - EräViikingit kaatui tehottomuuteen

Share |

Sunnuntai 2.4.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Esa Takalo, Juhani Järvenpää


Salibandyliigan ensimmäiset välierät pelattiin perjantaina. Kierros oli ehkä hitusellaan yllätyksellinen. Se, että Classic voitti oman kotiottelunsa Happeeta vastaan 9-6, ei sinänsä ollut yllätys. Yllätys oli se, että Happee oli ottelussa vastaantulija, vaikka kolmannen erän lopussa saikin hieman kaunisteltua numeroita.

Kotilainen_naki_punaista.jpg

Happeelle ongelmia tulee myös seuraavaan otteluun, sillä poissa on punaisen kortin perjantaina saanut Peter Kotilainen. Kotilainen sai pelikieltoon johtavan punaisen kortin, kun hänellä oli jo yksi vitonen alla ja ottelun lopussa ottama viiden minuutin rangaistus muuntui näin PR2:seksi.

Vantaan Energia Areenalla taas pienoinen yllätys oli ensinnäkin SPV:n heikko ensimmäinen erä, mutta ihmetystä aiheutti myös EräViikinkien heikko viimeistely. Kuten Tommy Koponen ottelun lehdistötilaisuudessa totesi, olisi EräViikingit voinut johtaa ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 8-0.

Nyt numerot olivat 1-0 EräViikingeille ja SPV säilytti mahdollisuutensa taistella ottelun voitosta. Tasoitus melkein heti toisen erän alkuun ja nopea kuitti EräViikinkien uudelle johtomaalille, nosti seinäjokiset taas uudelle tasolle.

SPV_juhli.jpg

Kolmannessa erässä SPV sitten teki sen tarvittavan kolmannen maalin, jonka turvin se ottelun voitti 5-2. Peliveljien voitto oli pienoinen yllätys, sillä moni odotti EräViikinkien vievän ensimmäisen ottelun nimiinsä.

Sarjat jatkuvat sunnuntaina, kun EräViikingit matkustaa SPV:n vieraaksi Seinäjoelle. Onnistuuko EräViikingit parantamaan peliä samalla tavalla kuin teki Nokian KrP:tä vastaan, jonka alku oli samanlainen, ensimmäinen ottelu päättyi vierasjoukkueelle.

Classic puolestaan matkustaa Jyväskylään Happeen vieraaksi. Ottelussa on paljon pelissä, sillä Classicin voitto voisi tietää jo sarjan osalta sitä, että jyväskyläläisille olisi jaossa enää statistin rooli viimeisiin peleihin. Happee on pienoisen pakkovoiton edessä sunnuntaina, jos se vielä tästä sarjan haluaa.

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga


Kommentit

3.4.2017 11:59  Jussi

Ei ole ihan kaikki Kotilaisella pään sisällä kunnossa. Sääli katsoa moista typeryyttä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini