Classic sysäsi Happeen kuilun partaalle

Share |

Torstai 6.4.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Esa Takalo


Salibandyliigan toisessa välieräparissa Classicin ja Happeen välillä nähtiin keskiviikkona kolmas näytelmä. Kaksi edellistä kamppailua olivat olleet tulikuumia ja jäähyjä, isojakin oli nähty puolin ja toisin. Nyt, kolmas kohtaaminen päättyi Classicin 9-7 voittoon.

Classic_vie.jpg

Erikoisinta ottelussa oli se, ottaen huomioon aiemmat kohtaamiset, että jäähyjä ei saanut kumpikaan joukkue. Muuten käsikirjoitus vastasi täysin kahta aikaisempaa kohtaamista. Classic meni menojaan ja Happee pyristeli sen, minkä pystyi.

Tulos, kuten käsikirjoituskin vastasi suurimmaksi osaksi Tampereen ensimmäistä ottelua. Silloin Classic oli parempi 9-6 ja ottelun alku oli sellainen, että tamperelaisryhmä meni ensimmäisen ja toisen erän aikana menojaan, Happeen saadessa kolmannessa erässä juonen päästä kiinni.

Sunnuntaina Jyväskylässä Happee ei onnistunut takaa-ajossa ja sen ottelun maaliero joukkueiden välillä jäi melkoisen suureksi, Classicin vieden voiton 8-2. Tamperelaiset johtivat keskiviikkona ottelua parhaimmillaan 8-2, mutta sen jälkeen alkoi jyväskyläläisten hillitön loppukiri.

Takaa-ajo_ei_riittanyt.jpg

Vielä ei hirvilauman kiri riittänyt Classicin ohittamiseen, vaan ero oli revennyt kahdessa erässä aivan liian suureksi. Happee kaipaisi pikku hiljaa onnistumisia, mikäli haluja vielä Superfinaaliin on. Ottelusarja on katkolla joukkueiden seuraavassa kohtaamisessa, joka pelataan Jyväskylässä.

Paljon täytyy Happeen pelissä parantua, jotta voisi joukkueen kuvitella edes nousevan taistelemaan yhden ottelun voitosta, saati kokonaisen ottelusarjan voitosta. Heidän tilannettaan ei helpota edes se, että Otto Tikka on poissa pelistä ainakin seuraavasta kohtaamisesta sekä Happeen sitä seuraavasta pelistä.

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini