Kohonen pelasti SPV:n kuilun partaalta

Share |

Keskiviikko 12.4.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Juha Käenmäki


SPV nousi takaisin taisteluun finaalipaikasta kuin Feenix-lintu lyömällä EräViikingit 8-6 Seinäjoki Areenassa. Ottelun suurin hahmo oli Mikko Kohonen, joka paukutti ottelussa peräti viisi maalia vierailijoiden verkkoon.

- Konsanaan finaaleissa olen viisi maalia tehnyt. On mukava rikkoa omia ennätyksiä, Kohonen kommentoi.

Kohonen_on_pelastaja_juhakaenmaki.jpg

Ottelun alku oli EräViikinkien ja neljän minuutin pelin jälkeen homma näytti siltä, että valkopaidat menevät ottelussa menojaan. Tilanne kuitenkin muuttui Kohosen iskettyä illan ensimmäisen osumansa ja sen jälkeen ote kääntyi kotijoukkueen hyväksi.

- Onnistuimme omassa pelissämme ja uskalsimme tarpeeksi pelata, Kohonen kiteytti.

Edellisen ottelun Vantaan Energia Areenalla SPV hävisi pystyyn 9-0 ja kaikki ajatteli, että homma on sillä selvä ja kuudes peli on vain muodollisuus. Peliveljet ei lannistunut, vaan uskoivat itseensä ja nousivat vielä taistelemaan.

- Tekee vain duunia, niin joskus siitä seuraa onnistumisia, Kohonen totesi.

Pelit jatkuvat perjantaina Vantaalla Energia Areenalla seitsemännellä välieräottelulla. Superfinaalipaikka selviää nyt yhden ottelun tuloksen avulla. SPV on onnistunut kertaalleen ottamaan voiton Energia Areenalla, mutta EräViikingit on juhlinut kahdesti ja melko suurella marginaalillakin.

- Taistellaan edelleen, Kohonen päätti.

Superfinaalipaikan on jo selvittänyt Tampereen Classic, joka voitti Happeen suoraan neljässä ottelussa. Kauden päättävä ottelu pelataan Hartwall Arenalla lauantaina 22. huhtikuuta.

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini