Pulkkisen viimeinen ottelu Happeessa "Never say never"

Share |

Keskiviikko 19.4.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Esa Takalo, Juhani Järvenpää, Salibandyliiga


Keskiviikkona päättyy yksi tarina suomalaisessa salibandyssa, kun Seppo Pulkkinen siirtyy syrjään Happeen päävalmentajan paikalta. Miehen pitkä ura jyväskyläläisen salibandyn eteen tulee päätökseen pronssiottelussa Seinäjoella SPV:tä vastaan.

Pulkkinen_lopettaa.jpg

- Voitto mielessä lähdetään otteluun ja laitetaan kaikki peliin. Ajatukset ovat vain pelissä tällä hetkellä. SM-mitali on kuitenkin aina SM-mitali, Pulkkinen totesi.

Ottelusta mestarivalmentaja odottaa tasaista vääntöä kahden tasaväkisen joukkueen kesken. Molemmilla joukkueilla on suuri halu päättää kautensa voittoon.

- Molemmat arvostavat pronssia ja tämä tulee näkymään ottelussa. Lähdemme tänään pelaamaan taistelevaa salibandya ja kaikki pistetään peliin, Pulkkinen vakuutti.

Pulkkinen_Turussa.jpg

Vaikka Pulkkinen ei vielä ole ajatuksiaan kauheasti uhrannut tätä iltaa pidemmälle, niin myönsi hän joka tapauksessa jättävänsä laivan hivenen haikein mielin. Silti hän pitää päätöstään päävalmentajan tehtävien jättämisestä oikeana.

- Olen nyt valmis hyppäämään sivuun ja tiedän Happeen jäävän hyviin käsiin. Nyt on korkea aika luopua, kun olen antanut joukkueelle sen, mitä annettavana on, Pulkkinen kiteytti.

Salibandya ei mies silti suostu unohtamaan, vaikka päivittäinen valmentaminen nyt Happeen kanssa päättyykin. Intoa miehellä omien sanojen mukaan riittää edelleen lajille ja rivien välistä on luettavissa, että Pulkkinen tullaan vielä tulevaisuudessa penkin takana näkemään.

- Never say never. Lopetin 31 vuotta sitten. Sunnuntaina kun lopetin, niin heti tiistaina olin taas valmentamassa, Pulkkinen heitti.

Pulkkinen_joukkueensa_kanssa.jpg

Tampereella kun seuran pitkäaikainen päävalmentaja Pasi Peltola heitti fläppitaulunsa naulaan, siirtyi hän joukkueen manageriksi. Pulkkinen ei aio lähteä Peltolan tielle ja jättää managerin hommat muille. Sen sijaan mies aikoo keskittyä kirjoittamiseen ja tutkimiseen.

- Joitain koulutuskeikkojakin aion käydä nyt tekemässä, kun niihin ei valmentamisen ohella kauheasti ollut aikaa, Pulkkinen vinkkaa.

Aika tuskin miehellä pitkäksi tulee, vaikka valmentaminen nyt ainakin hetkellisesti jääkin sivuraiteelle. Eri maiden maajoukkueistakin tuttu Pulkkinen pitää myös kansainvälisiä kenttiä mahdollisena tulevaisuudessa, vaikka tällä hetkellä mitään ei ole sovittuna.

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini