Classic rynni voittoon - Kailialasta ennätysmies

Share |

Lauantai 22.4.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Juhani Järvenpää, Anssi Koskinen


Classic nappasi toisen perättäisen Suomen mestaruuden Hartwall Arenalla voittamalla EräViikingit 9-6. Ottelu sai uudenlaisen käänteen toisessa erässä, jolloin Classic otti pienen hajuraon helsinkiläisiin ja tuon hajuraon ottaminen lopulta ratkaisi pelin tamperelaisille.

Classic_kahmi_mestaruuden.jpg

Ottelun suurimpia sankareita olivat tietysti kolmen pisteen miehet Sami Johansson ja Eemeli Salin, mutta yksi kaveri oli mestaruuden kannalta tärkeässä asemassa ja hän oli nelosketjun Oskari Heikkilä.

Heikkilä teki ottelussa kaksi maalia, mutta hänen tekemänsä toinen osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi, kun EräViikingit ei päässyt enää lähemmäksi. Hyvä yritys valkopaidoilla oli ottelussa ja loppuun asti Jyri Korsmanin suojatit yritti tarvittavia maaleja saada aikaan.

EräViikinkien osalta ottelussa oli pienoinen valonpilkahdus se, että Miko Kailiala nousi kolmen maalinsa turvin yhden kauden aikana eniten pudotuspelimaaleja tehneeksi pelaajaksi. Kailiala teki pudotuspeleissä 21 maalia.

Ennatysmies_Kailiala.jpg

Aiemmin pudotuspelien maaliennätyksen oli tehnyt silloin SSV:ssä pelannut ja nykyään kommentaattorina toimiva Santtu Manner. Mannerin maalimäärä oli 20, kun taas uusi ennätys on 21 maalia.

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini