Suomen U19- pojat murskasi Tanskan

Share |

Keskiviikko 3.5.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuva: IFF


Suomi avasi U19- kisat selvällä voitolla Tanskasta lukemin 15-1. Ottelun voittomaali nähtiin jo ensimmäisen erän puolivälissä, kun Eetu Ijas vei Suomen 2-1- johtoon. Syötön Ijaksen maaliin antoi Joona Rantala, joka vietti tehoiltaa tehden maalin ja antaen kolme syöttöä.

Suomi_U19_juhli_voittoa.jpg

Otteluun lähtö Suomelta ei ollut paras mahdollinen, sillä Tanska johti ottelua jo kolmen pelatun minuutin jälkeen 1-0. Suomen pojat eivät pelästyneet tilannetta, vaan heti ensimmäisen ylivoiman tultua Eero Jalo tasoitti ottelun.

Tuon tasoitusosuman jälkeen ei ottelun voittajasta enää ollut mitään epäselvää, jos ei sitä ollut ennen kyseistä osumaakaan. Ensimmäinen erä päättyi Suomen hyväksi peräti 6-1. Tehokas Suomi oli toisessakin erässä, sillä palloa haettiin Tanskan verkosta viisi kertaa.

Suomen joukkueesta löytyi myös muitakin pelaajia, joilla pisteitä kertyi ja yksi heistä oli tehot 3+1 tehnyt Justus Kainulainen. Onnistumisia tuli myös kolmen maalin verran Toni Rintalalle. Suomen maalissa torjunut Olli Kuisma taas oli pallon tiellä kuusi kertaa.

Suomen urakka jatkuu torstaina Växjössä, kun se kohtaa isäntämaa Ruotsin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 20:15.

Avainsanat: U19 poikien maajoukkue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini