SPV:n Teppo Mäkelä päättää uransa

Share |

Maanantai 8.5.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Juha Käenmäki


SPV:tä 258 runkosarjan ottelua ja 94 pudotuspeliottelua edustanut Teppo Mäkelä on päättänyt lopettaa pelaajauransa. Mäkelä ilmoitti lopettamisestaan Facebook-seinällään. Uransa aikana Mäkelä voitti SPV:n riveissä kolme Suomen mestaruutta, yhden SM-hopean ja kolme SM-pronssia.

Teppo_Makela.jpg

Lisäksi Mäkelä oli mukana voittamassa opiskelijoiden MM-hopeaa ja -pronssia. Palkintokaapista löytyy myös Suomen Cupin voitto ja A-nuorten SM-hopeaa. Runkosarjassa Mäkelä iski 93 maalia ja antoi 73 syöttöä. Pudotuspeleissä saldo oli 28+17.

Lopettamispäätös ei ollut miehelle helppo, mutta hän katsoo sen olevan oikea tämän hetken elämäntilanteessaan.

- Upeisiin pronssijuhliin kotiyleisön edessä päättynyt kausi, poikkeuksellisen mahtavan joukkueen kanssa, teki totta kai pohdinnasta äärimmäisen vaikean, mutta voin kaikesta saavuttamastani ylpeänä, levollisin mielin todeta lopettamispäätökseni olevan oikea, Mäkelä totesi Facebook-sivuillansa.

Pitkässä tekstissään Mäkelä kiittää niin vaimoaan kuin muuta perhettänsä tukemisestaan urheiluvuosien aikana. Kiitokset saa myös päävalmentaja Tommy Koponen kuin myös seuran eteen pyyteetöntä työtä tehnyt Tuulikki Kangasluoma.

Lue Teppo Mäkelän lopettamisilmoitus kokonaisuudessaan:

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini