Mestarivalmentajalle tyly ilmoitus: Hommat ei jatku

Share |

Tiistai 9.5.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Mika Hilska


Suomen poikien U19-joukkueen kahdesti maailmanmestaruuteen valmentaneen Heikki Luukkosen pesti päättyi poikien maajoukkueessa sunnuntaiseen voitokkaaseen loppuotteluun. Neljä vuotta kestänyt projekti sai iloisen päätöksen, mutta tapa jolla päätös ilmoitettiin, ei ollut niin iloinen.

Mestari_Luukkosen_jaahyvaiset.jpg

- Meille ilmoitettiin ykskantaan, että hommat eivät jatku, Luukkonen paljasti.

Sopimus oli joka tapauksessa kisojen jälkeen joukkueen valmennusryhmän osalta katkolla eikä Luukkonen ollut vielä ehtinyt jatkoja miettiä, kun liitto asiasta ilmoitti.

- En ollut vielä ehtinyt sellaista ajatusleikkiä edes aloittaa. Kaikki paukut olivat tässä projektissa ja tämän tarinan maaliin viemisessä, että en vielä sitä asiaa kerennyt pohtia, Luukkonen kertoi.

Vaikka tapa, millä Salibandyliitto asian ilmoitti valmennukselle, oli kaikkea muuta kuin paras mahdollinen, niin Luukkonen ei tunne katkeruutta Liittoa kohtaan.

- Aina kun puhutaan valmentajasopimuksista, niin ne ovat määräaikaisia. Meillä oli kahden vuoden sopimus, niin silloin kun se loppuu niin ei mulla ole mitään. Kaikki on hoidettu tyylikkäästi ja asiallisesti, ei ole mitään sen suhteen, Luukkonen kiteytti.

Viela_viimeinen_hali.jpg

- Itse olen älyttömän ylpeä siitä ajasta, mitä me ollaan saatu tässä toimia ja nyt on tärkeätä sitten, että me autetaan sitten tulevaa maajoukkuevalmennusta ja annetaan kaikki osaamisemme. Siirretään valtikka tyylikkäästi, jotta he pääsevät aloittamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Maajoukkueen käsiinsä saa jo Luukkosen valmennusryhmään kuulunut Atte Juuti, joka saa rinnallensa Stefan Korhosen sekä Janne Krankan ja maalivahtivalmennuksessa jatkaa Tony Bäcksbacka, joka oli mukana myös Växjössä.

Avainsanat: U19 poikien maajoukkue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini