Söderling suuntaa Ruotsiin

Share |

Maanantai 22.5.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuva: Juhani Järvenpää


IK Sirius tiedotti maanantaina, että Suomen maajoukkueen portteja kolkutellut laitahyökkääjä Kevin Söderling pukee Siriuksen paidan päällensä ensi kaudella. EräViikinkien paidassa viime kaudella 15 maalia ja 14 syöttöä antanut Söderling pääsee toteuttamaan unelmaansa.

Soderlingin_Kevin_juhanijarvenpaa.jpg

- Sain opiskelupaikan Uppsalan yliopistosta ja Sirius halusi minut. Uskon, että saan hyvän roolin joukkueessa ja tunnen, että tämä on hyvä paikka salibandyn ja urheilun yhdistämiseen, Söderling mietti seuran tiedotteessa.

- Lisäksi SSL on aina ollut unelmani. Olen myös kuullut positiivisia asioita seurasta ja joukkueesta.

Söderling nousi viime kauden aikana yhdeksi EräViikinkien ratkaisevimmista pelaajista ja samalla nuorten maajoukkueessakin viisi ottelua pelannut helsinkiläispelaaja sai mahdollisuuden kokeilla myös A-maajoukkueen mukana.

- Tämä on äärimmäinen palapelin pala saada joukkue ottamaan seuraava askel. Kevinillä on ollut fantastinen kausi viime vuonna, maajoukkuedebyytti ja lopulta Suomen loppuotteluissa. Kevin on voimahyökkääjä, joka tuo fyysistä voimaa ja toivottavasti myös pisteitä, Sirius Innebandyn urheilujohtaja Nicklas Stugren sanoi.

Suomessa Söderling on edustanut EräViikinkien lisäksi SSV:tä Salibandyliigassa. Salibandyn lisäksi hän on pelannut pääsarjatasolla myös jääpalloa maalivahtina helsinkiläisessä Botniassa.

Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, Muut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini