M-Team kohtaa tänään TPS:n - Huusko jatkaa kapteenina

Keskiviikko 31.8.2011 klo 8:38

Liigajoukkueiden harjoitusottelut saavat tänään jatkoa, kun Turussa kohtaavat TPS ja sarjanousija M-Team. Turun Caribialla pelattava ottelu käynnistyy kello 18.30.

M-Team julkisti myös uuden kapteenistonsa alkavalle kaudelle. Joukkueen kapteenina jatkaa Lauri Huusko ja muut kapteenistoon kuuluvat pelaajat ovat Tommi Lamppu, Lasse Lundström ja Mikko Malinen. Lisäksi M-Team tiedotti tehneensä pelaajasopimuksen seuran oman kasvatin Aake Erosen kanssa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, TPS

M-Team laittoi mestarit ahtaalle

Perjantai 26.8.2011 klo 9:32

Torstai-iltana pelattiin Ruskeasuolla liiganousija M-Teamin ja SSV:n välinen harjoitusottelu. Ottelu päättyi hallitsevien mestareiden 4-5 voittoon viimeisillä minuuteilla syntyneen voittomaalin ansiosta. Tästä pääset katsomaan kaikki ottelun maalit.

- Tommi Lamppu oli hyvä meidän maalissa ja myös henkisellä puolella rauhoitti pelaajia puheella ja omalla tekemisellään, vaikka pelattiin pitkiäkin pallottomia jaksoja ja ei ollut syytä lähteä ryntäilemään, M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa totesi ottelun jälkeen.

- Tämä oli raskaaseen jaksoon ja eilisiin harjoituksiin nähden hieno tasonnosto joukkueelta. Julius Jousin kentällinen (Heino-Eronen-Huusko-Verkkoperä) esitti tänään monipuolista ja mielikuvituksellista peliä hyökkäyspäässä, summasi Kaarnamaa.

9 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, SSV

Torstaina vastakkain mestarit ja liiganousija

Keskiviikko 24.8.2011 klo 22:55

Torstaina käydään mielenkiintoinen harjoitusottelu Ruskeasuolla, kun hallitseva mestari SSV "matkustaa" liiganousija M-Teamin vieraaksi.  SSV käynnisti harjoitusottelut viime viikolla 4-5 voitolla Loviisasta ja M-Team puolestaan pelasi NST:n kanssa kahdesti Lappeenrannassa, joista toinen ottelu päättyi tasan 5-5 ja toisen NST voitti 7-3.

M-Team-SSV ottelu käynnistyy torstaina Ruskeasuolla kello 19.30.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, SSV, M-Team

Eero Puranen jatkaa M-Teamissä

Tiistai 23.8.2011 klo 19:48

Jyväskylästä kotoisin oleva Eero Puranen allekirjoitti M-Teamin kanssa jatkosopimuksen joukkueen Lappeenrannan leirin aikana viime viikonloppuna. Puranen aloittaa toisen kautensa M-Teamin riveissä ja viime kaudella hän keräsi divarin runkosarjassa tehot 23+16.

- Kaveri tuo joukkueeseen erityisesti energisyyttä esimerkillään ja kovalla tekemisen tasollaan. Saadaan hyökkäyspäähän lisää variaatioita ja jalkaa. Omalla persoonallaan Purasella on myös positiivinen vaikutus joukkuehenkeen, M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa kuvailee tuoreinta sopimuspelaajaansa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

M-Teamin oma kasvatti Julius Jousi haastattelussa

Sunnuntai 21.8.2011 klo 13:25

julius_jousi.jpg

Kuva: Sofia Rancken

Keväällä M-Teamin liiganousun varmistuttua ensimmäisten joukossa ryhmään kiinnitettiin 22-vuotias seuran oma kasvatti Julius Jousi. Hyökkääjä keräsi viime kaudella divarin runkosarjassa tehot 14+7 ja yhdeksässä karsintaottelussa saldo oli 3+3.

- Siinä vaiheessa kun tarjottiin jatkopaperia, ei ollut epäilystäkään ettenkö haluaisi olla mukana kasvattajaseuran ensimmäisellä liigakaudella. Viime kausi päättyi niin hyvin, että on mukava jatkaa, Jousi kertoo M-Teamin nettisivuilla.

- Kauden avausottelua odotan, sillä se on ensimmäinen liigapeli ja samalla vastassa seura (Erä), jota olen itsekin muutaman kauden ajan edustanut. Toinen hieno kokemus tulee olemaan kotiavaus, jossa vastassa Loviisan Tor, Jousi kertoo.

1 kommentti . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

Tiikerit voitti niukasti M-Teamin

Perjantai 19.8.2011 klo 8:40

Tikkurilan Tiikerit ja liiganousija M-Team mittelivät tiistaina harjoitusottelussa Tikkurilan urheilutalolla. Vähämaalisen koitoksen vei lopulta nimiinsä Tiikerit, joka käänsi ottelun jälkimmäisellä puoliskolla 0-1 tappioaseman 2-1 voitoksi. Tiikereiden maaleista vastasivat Silja Eskelinen sekä Annina Mero. M-Teamin ainokaisen iski Henriikka Konki.

- Ottelun tavoitteena oli helppojen syöttöjen mahdollistaminen lyhyillä etäisyyksillä, mutta tavoitteen saavuttamiseksi on vielä tehtävä töitä. Myös lisää kaksinkamppailuvoimaa tarvitaan rutkasti lisää ennen tosipelien alkamista, M-Teamin päävalmentaja Kurre Ståhlberg toteaa seuran sivuilla.

2 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, Tiikerit, M-Team

Petri Kettunen vieraili M-Teamin harjoituksissa

Torstai 18.8.2011 klo 14:24

kettunen_ja_m-team.jpg

Kuva: Sofia Rancken

Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen vieraili keskiviikkona liiganousija M-Teamin harjoituksissa. Vierailu oli osa kokonaisuutta, johon kuuluu maajoukkueen päävalmentajan vierailu jokaisen liigajoukkueen harjoituksissa.

- Tämä M-Teamin joukkue on äärimmäisen innokas ryhmä. Hyvässä kunnossa näyttää olevan ja hyvällä tempolla mentiin tänään harjoitukset läpi.

- Aika raikas ryhmä tulossa liigapeleihin, ei voi ainakaan yrityksen puutteesta moittia. Talvella sitten kokemusta tarvitaan, mutta perusominaisuudet ovat ainakin kunnossa, Kettunen toteaa M-Teamin joukkueesta seuran nettisivuilla.

3 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, Maajoukkueet

M-Team hankki uuden maalivahdin

Perjantai 12.8.2011 klo 8:11

Kaksi viimeistä kautta Loviisan Torissa Salibandyliigaa pelannut maalivahti Paolo Keinänen siirtyy liiganousija M-Teamin riveihin. Keinänen,28, on Loviisan lisäksi pelannut liigatasolla TPS:ssä ja nyt alkava kausi on hänelle neljäs pääsarjatasolla. M-Teamin kaksi muuta maalivahtia ovat Tommi Lamppu ja Ossi Rannala.

- Pakko myöntää, että en keväällä ensimmäisenä ajatellut hakevani liiganousijan riveihin. Kartoitin alkukesästä joukkueen taustoja ja juttelin muun muassa M-Teamissä pitkään pelanneen Tatu Jaarisen kanssa. Näin, että joukkue treenaa kovaa ja koska itsekin olen "sata lasissa tai ei mitään"-tyyppiä, niin halu lähteä mukaan projektiin kasvoi, Keinänen taustoittaa seuravalintaansa M-Teamin sivuilla.

3 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

Liiganousija M-Teamin kausi alkoi tappiolla divarijoukkueelle

Torstai 11.8.2011 klo 10:17

Liiganousija M-Team aloitti harjoitusottelunsa keskiviikkona divarijoukkue Westend Indiansia vastaan Ruskeasuolla. Ottelusta muodostui yllättävänkin vähämaalinen näiden joukkueiden välillä, mutta tasaväkisen väännön korjasi lopulta nimiinsä Indians maalein 3-4.

Lue lisää »

35 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, Divari, Westend Indians

Liiganousun M-Teamille varmistanut maalivahti siirtyy KSS:n riveihin

Keskiviikko 10.8.2011 klo 11:17

Miesten 2. divisioonassa pelaava Kuopion Salibandyseura sai kovan vahvistuksen, kun viime kaudella M-Teamin liigaan nostanut maalivahti Petri Lesch siirtyi kuopiolaisten riveihin. Lesch oli viime kaudella maalivahtitilastossa divarin ykkösmies.

KSS menetti kovan tehokaksikon, kun Aku Taira ja Joonas Makkonen siirtyivät pelaamaan liigaa Josbaan. Heidän paikkaajiksi KSS on hankkinut Jukka Pellisen, Tero Korhosen, Jarno Nikulaisen, Olli Taskisen ja Jarno Savolaisen. Uusia puolustajia ovat Teemu Kosunen, Aleksi Viinikainen ja Joonas Toikkanen.

5 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, Alasarjat, KSS

Liiganousija M-Team aloittaa harjoitusottelut keskiviikkona

Tiistai 9.8.2011 klo 9:46

Ensimmäistä kertaa miesten Salibandyliigassa alkavalla kaudella esiintyvä helsinkiläinen M-Team aloittaa harjoitusottelut keskiviikkona kohtaamalla vanhan kiistakumppaninsa Westend Indiansin Ruskeasuolla.

Joukkueet ovat olleet viime vuosina useasti vastakkain divaritasolla, joten sähköä ottelussa varmasti riittää vaikka harjoitusottelusta onkin kysymys. Ottelu käynnistyy Ruskeasuolla keskiviikkona 10.8 kello 18.30.

7 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

Kesähaastattelussa M-Teamin Lauri Huusko

Lauantai 9.7.2011 klo 11:17

Sarjanousija M-Teamin nettisivuilla on kesähaastattelussa joukkuetta viime kaudella liigaan nostamassa ollut Lauri Huusko. Helsinkiläisjoukkueen pelimies kertoo haastattelussa mm. M-Teamin kesäharjoittelusta, Malagan turnauksen voitosta ja salibandykeskusteluista työpaikalla eri seurojen pelaajien kanssa.

- Kyllä sitä jo odottaa harjoituspelikauden käynnistymistä. Se on se vaihe, että tuntuu, että mennään laidoista läpi, kun on niin kauheasti intoa. Kova on halu nähdä, miten pelilliset asiat lähtevät rullaamaan saliharjoituksissa ja harjoitusotteluissa, Huusko toteaa.

Lue lisää M-Teamin sivuilta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

M-Teamin naisille kolme uutta pelaajasopimusta

Tiistai 28.6.2011 klo 14:31

Lähes sadan liigaottelun kokemuksen omaava Nora Seppänen vahvistaa ensi kaudella naisten liigaan noussutta M-Teamin joukkuetta. Seppänen on pelannut liigaa Tiikereiden ja SSV:n peliasuissa.

Westend Indiansista M-Teamin riveihin siirtyy puolustaja Essi Leppinen. Hyökkäyspäähän helsinkiläiset saavat vahvistukseksi Tuupovaaran Urheilijoista Niina Pitkäsen.

1 kommentti . Avainsanat: Naisten liiga, M-Team

Kaarnamaa: "En ole missään valmentanut näin kovakuntoisia kavereita"

Keskiviikko 22.6.2011 klo 8:35

M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa on ollut kaksi kuukautta joukkueen peräsimessä. Seuran sivuilla Kaarnamaa kertoo joukkueen kesäkuulumisista.

- En ole missään valmentanut näin kovakuntoisia kavereita kuin mitä meidän kärki on nyt. Tarkoituksena on kuitenkin nostaa kaikki sille tasolle. Ne kenellä lähtötaso on heikompi, ovat onnistuneet tekemisessä ja tulostasoa on jo parannettu. Tarkastellaan jatkuvasti treeniohjelmaa ja tehdään viilauksia samaa tahtia kuin saadaan joukkueesta lisää tietoa.

- En ole missään joukkueessa nähnyt, että maalivahdit osallistuvat näin paljon joukkueen fysiikkatreeneihin ja erityisesti, että olisivat juosseet näin paljon. Jatkossa on toki tarkoitus osin eriyttää harjoittelua pelipaikkakohtaisesti, mutta asenne on ainakin maalivahdeilla kunnossa, Kaarnamaa kehuu. Lue lisää M-Teamin sivuilta.

7 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

Liiganousija M-Team julkaisi kolme uutta jatkosopimusta

Tiistai 7.6.2011 klo 10:14

Liiganousija M-Teamin naisten joukkue on solminut kolme uutta jatkosopimusta. Seurassa jatkavat pelaamista ensimmäisellä liigakaudella hyökkääjät Anni Rainio, Jenni Kämäräinen ja Eeva-Maija Perho.

Rainio toimi viime kaudella joukkueen kapteenina ja hoiti myös joukkueenjohtajan tehtäviä. Hän oli joukkueensa ykköshyökkääjä voittamalla koko divarin pistepörssin.

Kämäräinen ja Perho ovat molemmat puolestaan kovakuntoisia juoksukoneita, jotka tekevät kaukalossa aina kaikkensa joukkueen eteen. Perho toimi viime kaudella joukkueen varakapteenina.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, M-Team

Sami Vidgren jätti SSV:n - uusi pesti M-Teamissä

Keskiviikko 1.6.2011 klo 9:35

Viimeiset kolme kautta SSV:n miesten valmennustiimiin kuulunut Sami Vidgren lähti mestarijoukkueesta ja liittyi sarjanousija M-Teamin valmennustiimiin. Vidgren on aikaisemmin valmentanut myös AC HaKia ja omaa peliuraa löytyy 10 kautta liigatasolla. Valmennustiimin täydentää Sakari Koliseva, joka toimi aiemmin SC Kaneetissa.

Sami Vidgren on tuttu kaveri entuudestaan M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaalle. Kaksikko on voittanut yhdessä pelaajina HIFK:ssa Suomen mestaruuden ja he ovat suorittaneet myös samaan aikaan salibandyn HVT-tutkinnon.

- Samin useista yhteydenotoista heräsi kiinnostus lähteä mukaan viemään uutta projektia eteenpäin. Selkeästi joukkueessa on olemassa oikeanlaista energiaa. Keskinkertainen pelailu on syytä kitkeä pois. Harjoituksen sisällä on kilpailu, joka on tavoitteena voittaa, Vidgren toteaa M-Teamin sivuilla

3 kommenttia . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, SSV, M-Team

M-Teamin naisten puolustuksen tukipilarit jatkavat

Tiistai 31.5.2011 klo 9:19

Sarjanousija M-Team on solminut kolmen avainpuolustajansa kanssa jatkosopimuksen. Joukkuetta liigaan nostamassa olleet Theresa Finell ja Amanda Lehti ovat myös ensi kaudella helsinkiläisten takalinjojen tukipilareina.

Myös seuran oma kasvatti Mira Lönnqvist pelaa ensi kaudella M-Teamin puolutuksessa. Aivan pikkutytöstä saakka M-Teamin junioreissa mukana ollut Lönnqvist on ollut usein juniorijoukkueiden kapteeni ja joukkueen peli-ilon ilmentymä kaukalossa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, M-Team

M-Team testasi Kisakalliossa

Sunnuntai 29.5.2011 klo 23:45

Miesten Salibandyliigaan noussut helsinkiläinen M-Team on aloittanut ensimmäiseen liigakauteen valmistautumisensa täydellä tohinalla. Viikonloppuna M-Team leireili Kisakallion urheiluopistolla, jossa pelaajille suoritettiin mm. fysiikkatestit.

Salibandyliiton virallisesta testipatteristosta pelaajat suorittivat 5 ja 20 metrin nopeustestin, Beep-testin ja esikevennyshyppytestin. Nopeustestissä voiton korjasi Robert Andersson ja kestävyyttä mittaavassa Beep-testissä Sampo Laukkala. Esikevennyshyppytestin voitto jaettiin Eero Purasen ja Sami Verkkoperän kesken.

- Saatiin pelaajista kaikin puolin lisää dataa. Päivän ohjelmassa oli testit, ryhmätyöt sekä esiintyminen. Nyt jo näkyy, että tekeminen on tiivistynyt ja yhteiselossa kuuluu enemmän puheensorinaa. On tullut uskallusta lisää ja ryhmähengen ensimmäiset palaset ovat näkyvissä, M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa toteaa seuran sivuilla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, M-Team

Pernan menettänyt Grönlund teki jatkosopimuksen M-Teamin kanssa

Torstai 26.5.2011 klo 11:10

Kuluneella kaudella runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa dramaattisesti loukkaantunut Michael Grönlund on toipunut hyvin pernan poistosta ja mies jatkaa uraansa myös ensi kaudella M-Teamin riveissä.

Grönlund oli viime kaudella M-Teamin ylivoimaisesti paras maalintekijä tehtyään 19 ottelussa peräti 32 täysosumaa. Alkava kausi on Grönlundille neljäs M-Teamin riveissä. Hän on myös pelannut liigaa AC HaKissa kaudella 2007-2008.

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, M-Team

M-Teamin naiset solmivat jatkosopimuksia - Milla Räsänen uusi maalivahti

Maanantai 23.5.2011 klo 10:49

Sarjanousija M-Team on julkaissut naisten liigajoukkueen pelaajasopimuksia. Uutena pelaajana ryhmään liittyy maalivahti Milla Räsänen, joka on aiemmin esiintynyt yhden kauden Espoon Oilersin liigajoukkueessa. Räsäsen kanssa torjuntavastuun jakaa Anna Linnoinen, joka aloittaa jo neljännen kautensa M-Teamin riveissä.

Jatkosopimuksen M-Teamin kanssa ovat tehneet Minttu Tuominen, Miia Hirvonen ja Heidi Ritari. Kyseinen kolmikko oli M-Teamin kantava voima tämän kevään liigakarsinnoissa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, M-Team

Vanhemmat kirjoitukset »