Nöyryyttääkö Koponen Korsmania?

Perjantai 31.3.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Juha Käenmäki, Juhani Järvenpää

Kevätaurinko paistaa jo Helsingissäkin sen verran, että on aika välieräotteluiden. Välieriä ei ole koskaan pelattu Salibandyliigassa niin, että mukana ei olisi yhtäkään joukkuetta Helsingistä. Niin ei tapahtunut tänäkään vuonna, kun EräViikingit kohtaa välieräsarjassa SPV:n.

Koponen_kaenmaki.jpg

Useimmin välierissä on ollut Salibandyliigan menestynein organisaatio SSV, joka on 56 ottelusarjasta voittanut peräti 46. Kun saldoon lisätään vielä Viikinkien ottelusarjat, niin voittoja on 79 ottelusarjasta 60.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Luukkonen Oilersiin - Härmä Nokialle

Keskiviikko 29.3.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Esa Takalo, Juhani Järvenpää

Nokian KrP:tä kolmen kauden ajan valmentanut Heikki Luukkonen vaihtaa maisemaa kauden päätteeksi. Luukkosen uusi osoite on Espoossa, Oilersin uutena päävalmentajana. Luukkonen valmistautuu tällä hetkellä U19-poikien MM-kisoihin Suomen peräsimessä. Hänen sopimuksensa maajoukkueen kanssa päättyy tämän kevään kisoihin.

Luukkonen_esatakalo.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Ahonen FC Helsingborgin päävalmentajaksi - "Halusin haasteita"

Keskiviikko 15.6.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Juhani Järvenpää

Suomen menestynein seuravalmentaja Mika Ahonen siirtyy Ruotsiin valmentamaan FC Helsingborgin joukkuetta. Seura ilmoitti kotisivuillaan keskiviikkona, että suomalaisvalmentaja on heidän uusi päävalmentajansa.Amu_juhani_jarvanpaa.jpg

- Monta kertaa on miettinyt, että voisi lähteä ulkomaille valmentamaan. Nyt tuli sellainen mahdollisuus, mihin olin tyytyväinen. Hirveästi ei tarvinnut miettiä sitä, että lähdenkö, Ahonen kertoi.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, muu

Liigapuolustaja haluttiin Sveitsiin

Tiistai 3.5.2016 - Teksti: Joni Hildén kuva: Topi Naskali

Viimeiset kolme kautta Viikingeissä pelannut Mikael Lax siirtyy kesän jälkeen pelaamaan Sveitsiin Thurgauhun. Joukkue pelaa Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, jolla on tavoitteena nousta pelaamaan Sveitsin pääsarjaan.

Mikael_Lax_salibandyliiga.jpg

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, muu

Classicista vihdoin mestari

Lauantai 16.4.2016 - Kuva: Salibandyliiga

Classic Tampereelta on ensimmäistä kertaa Salibandyliigan mestari. Classic löi Helsingin Areenalla 10 087 katsojan edessä pelatussa Superfinaalissa Oilersin 8-2.
Classicista_vihdoin_mestari.jpg

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Kukkola EräViikinkien ensimmäinen vahvistus

Perjantai 15.4.2016 - Teksti: Joni Hildén kuva: Salibandyliiga

Kaksinkertainen maailmanmestari Jani Kukkola tekee paluun Suomeen ja Helsinkiin. Hän siirtyy pelaamaan uuteen EräViikinkien joukkueeseen. Kukkola pelasi viime kaudella Ruotsissa Superliigaa Helsingborgin joukkueessa kapteenina.

Kukkola_EraViikinkeihin_salibandyliiga.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

EräViikingit valmis liiton jäseneksi

Maanantai 11.4.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Juhani Järvenpää

Perjantaina Salibandyareena kertoi, että Salibandyliigan sarjapaikan täyttämisestä tehtävän päätöksen esteenä on se, että EräViikingit ei ole tehnyt jäsenhakemusta liittoon eikä ilmoittanut sarjapaikan siirrosta.
EraViikingit_logo.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

EräViikingit sarjapaikan täyttämisen tiellä - Valmius nopeaan päätökseen

Perjantai 8.4.2016 - Teksti: Salibandyareena Kuvat: Juhani Järvenpää

Moni on odottanut vesikielellä sitä, että kuka saa Viikinkien ja Erän fuusioituessa jäävän ylimääräisen sarjapaikan. Tällä hetkellä fuusioseuralla on hallussaan kaksi liigapaikkaa miesten salibandyliigaan, mutta kumpaakin he eivät voi käyttää.
Eraviikkarit.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Maailmanmestari EräViikinkien päävalmentajaksi

Perjantai 1.4.2016 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Juhani Järvenpää ja IFF

******Aprillipila*********Aprillipila*******Aprillipila*******

Kiirastorstaina Helsingin ravintola Palaceen oli kokoontunut mediaväki kuulemaan isoa uutista, jossa kerrottiin kahden suuren Tapanilan Erän ja Salibandyseura Viikinkien fuusioitumisesta EräViikingeiksi. Nyt 1. huhtikuuta EräViikingit tuli ulos tiedotteella, jossa kerrotaan seuran uuden päävalmentajan nimi.

- EräViikingit on maailman suurin salibandyseura ja se tarkoittaa sitä, että valmennuksenkin on oltava maailmanluokkaa, perusteli EräViikinkien taustaryhmään kuuluva Kurt Westerlund.

EraViikingit_logo.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Salibandyareena ennustaa: Viikingit ja Happee Superfinaaliin

Sunnuntai 27.3.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Juhani Järvenpää, Jari Turunen ja Salibandyliiga

Välierät ovat alkamassa sunnuntaina ja nyt on aika hiukan kääntää katseita niihin. Salibandyareena arvioi, kuinka tämän kevään välierävaihe tulee menemään ja ketkä pelaavat himoitussa Superfinaalissa Hartwall Arenalla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Viikingit ja Erä fuusioituu

Torstai 24.3.2016 - Teksti: Joni Hildén kuva: Juhani Järvenpää

Helsingissä Ravintola Palacen tiloissa elettiin aamupäivällä historiallisia hetkiä, kun Viikinkien manageri Kurt Westerlund, toiminnanjohtaja Kaisa Tamminen, Tapanilan Erän lajipäällikkö Jari Oksanen, Erän urheilujohtaja Joonas Naava ja Erän puheenjohtaja Jari Mäki-Arvela allekirjoittivat sopimuksen seurojen fuusioitumisesta keskenään.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Classic ja Viikingit vahvoilla - Muissa pareissa tiukempaa

Maanantai 14.3.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Juhani Järvenpää

Salibandyliigassa kolme pudotuspelikierrosta on nyt yhtä paria vaille valmis ja voidaan taas hieman katsella, että miltä homma näyttää. Ennen pudotuspelien alkua arvioimme Facebook-sivuillamme, miten otteluparit tulevat menemään ja tässä kohtaan voidaan myöntää, että yksi huti tuli jo.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Kailiala toivoo apuja SalBalta

Perjantai 4.3.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Juhani Järvenpää

Helsingissä lauantaina pelataan kiihkeä kamppailu pisteistä, mutta runkosarjan voiton jo viikko sitten varmistanut Classic vierailee Pasilan Urheiluhallissa. Isäntäjoukkue Viikingit taistelee edelleen sijoituksestaan kolmen parhaan joukkoon. Eroa kolmanteen sijaan on yksi vaivainen piste, kun sekä Oilersilla että Viikingeillä on enää yksi ottelu pelaamatta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Indians ei suostu luovuttamaan

Torstai 3.3.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Salibandyliiga

Kausi lähestyy hiljalleen loppuaan ja pudotuspelijoukkueet alkavat olemaan kahta vaille selvät. Viimeisistä sijoista taistelevat vielä OLS ja Indians. Joukkueet ovat tasapisteissä, kun yksi kierros on enää runkosarjaa jäljellä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Salibandyareena tietää: Classic runkosarjan voittoon - OLS kahdeksas

Tiistai 23.2.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Juhani Järvenpää

Kauden viimeisiä otteluita pelataan täyttä päätä tällä hetkellä. Jäljellä on joukkueesta riippuen 2-4 ottelua. Suurimmalla osalla on jäljellä vielä kolme, mutta muutama joukkue on ehtinyt pelata jo 24 ottelua ja sitten taas muun muassa Happee on vasta pelannut 22 ottelua.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

SPV:n Koponen viettää juhlapäivää hiihtäen

Keskiviikko 3.2.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Salibandyliiga, Juhani Järvenpää

SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen viettää 3. helmikuuta Seinäjoella 44- vuotissyntymäpäiviään työn merkeissä. Salibandyareena päätti ottaa yhteyttä Koposeen ja selvittää mitä mestarivalmentajalle kuuluu näin syntymäpäivänä.

- Hyvää kuuluu. Täällä on upea talvisää ja itsekin päässyt jo talviliikuntaakin harrastamaan, syntymäpäiväsankari iloitsi.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Ilmiö nimeltä Hirviteatteri

Perjantai 8.1.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Salibandyliiga

Salibandymaailmaan tuli muutamia vuosia sitten käsitys nimeltä Hirviteatteri. Hirviteatteri oli nimitys jyväskyläläisen Happeen ottelutapahtumasta ja se oli isona osana seuran markkinointia. Happee tunnetaan myös maailman seuratuimpana salibandyseurana sosiaalisessa mediassa.Happee_taistelee.jpg

Mistä oikein on kysymys, siitä Salibandyareena päätti ottaa selvää ja kävi tapaamassa Happeen monitoimimiestä Jani Oravaa, miestä jonka tulo Happeeseen on myös omanlainen tarinansa.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Jonin kolumni: Tekosyyn hakua vai todellinen ongelma?

Torstai 5.11.2015 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Salibandyliiga

Suomen maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen avasi sanaisen arkkunsa torstaina ilmestyneessä Urheilusanomissa. Hän arvostelee artikkelissa Salibandyliigan tiukentunutta tuomarilinjaa ja on sitä mieltä, että se saattaa vaikuttaa kamppailupelaamiseen kansainvälisissä otteluissa.Petri_Kettunen_vaatii_loysempaa_linjaa_salibandyliiga.jpg

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, maajoukkue

Jonin kolumni: Videotarkistukset salibandyliigaan

Tiistai 3.11.2015 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Juhani Järvenpää ja Salibandyliiga

Viime lauantain kierroksella nähtiin kuohuttava tilanne Seinäjoella, kun NST:ltä hylättiin selvääkin selvempi maali. Pallo ylitti selkeästi maalilinjan, peräti kahteen otteeseen, mutta siitä huolimatta lappeenrantalaisilta jäi maali saamatta.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

Tiitu: Viikingit oli ainoa vaihtoehtoni Suomessa

Lauantai 10.10.2015 - Teksti ja haastattelu: Joni Hildén

Salibandyareena tapasi lajilegenda Tero Tiitun Viikinkien murheellisen paikallisottelun jälkeen. Helsinkiläisseura oli saanut köniinsä Oilersilta 8-1 Pasilassa, kun Tiitu ssapui haastatteluun. Murhenäytelmästä huolimatta mies antoi haastattelun ammattimaisella otteella.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »