M-Team kohtaa tänään TPS:n - Huusko jatkaa kapteenina

Keskiviikko 31.8.2011 klo 8:38

Liigajoukkueiden harjoitusottelut saavat tänään jatkoa, kun Turussa kohtaavat TPS ja sarjanousija M-Team. Turun Caribialla pelattava ottelu käynnistyy kello 18.30.

M-Team julkisti myös uuden kapteenistonsa alkavalle kaudelle. Joukkueen kapteenina jatkaa Lauri Huusko ja muut kapteenistoon kuuluvat pelaajat ovat Tommi Lamppu, Lasse Lundström ja Mikko Malinen. Lisäksi M-Team tiedotti tehneensä pelaajasopimuksen seuran oman kasvatin Aake Erosen kanssa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, TPS

Tampereen paikallispeli avaa IFT-turnauksen perjantaina

Tiistai 30.8.2011 klo 9:06

Tulevana viikonloppuna Tampereella pelataan perinteinen IFT-turnaus. Turnaus käynnistyy jo perjantaina, kun naisten sarjassa ottavat yhteen Tampereen paikallispelissä Classic ja Koovee. Lisälatausta otteluun tuo se, että pelaajaliikenne seurojen välillä tähän kauteen lähdettäessä on ollut poikkeuksellisen suurta.

Miesten sarjassa nähdään mielenkiintoinen joukkue Ruotsista, kun IBK Alba saapuu mittaamaan tasonsa Tampereelle. Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan joukkueen riveistä löytyy muutama poikien maajoukkuerinkiin kuuluva pelaaja. Muut joukkueet ovat Koovee, Blackbirds United ja Ilves.

A-pojissa nähdään kovatasoinen turnaus, sillä mukaan ilmoittautuneet kuusi joukkuetta pelaavat kaikki SM-sarjassa. Turnauksen ykköspaikkaa tavoittelevat Koovee, Classic, Erä, Karhut, SSV ja Steelers. Tästä IFT-turnaussivuille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, Miesten liiga, Ulkomaat, Sekalaista

Iiro Parviainen: "Voitamme Gatorade-turnauksen finaalissa SSV:n rankkareilla"

Maanantai 29.8.2011 klo 8:12

Gatorade-turnaus käynnistyy perjantaina Energia-Areenalla. Mukana on kuusi huippujoukkuetta, jotka on jaettu kahteen eri alkulohkoon. Viime vuonna turnauksen voitti joidenkin mielestä ehkä hieman yllättäen Loviisan Tor ja Salibandy Areena päätti haastatella Torin päävalmentaja Iiro Parviaista tulevaa turnausta silmälläpitäen.

Lue lisää »

7 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, Maajoukkueet, Ulkomaat, SSV, Oilers, Tor

Speve Cupissa pelattiin paljon ristiin

Sunnuntai 28.8.2011 klo 20:51

Seinäjoella pelattiin viikonloppuna Speve Cup neljän miesten liigajoukkueen voimin. Turnauksen ottelutulokset menivät paljon ristiin, sillä yksikään joukkue ei selvinnyt ilman tappioita, eikä toisaalta yksikään joukkue jäänyt ilman voittoa turnauksessa.

Speve Cupin tulokset:
FBT Pori-Nokian KrP 7-7
SPV-Happee 8-3
FBT Pori-Happee 8-6
Happee-Nokian KrP 8-5
Nokian KrP-SPV 8-2
SPV-FBT Pori 11-2

9 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, SPV, Happee, FBT Pori, Nokian KrP

Espoon Oilers hävisi kaikki ottelunsa Sveitsissä

Sunnuntai 28.8.2011 klo 14:37

Espoon Oilers pelasi sunnuntaina Sveitsissä Champy Cupin jumbofinaalissa sijoista 5-6. Tällä kertaa vastaan asettui Sveitsin pääsarjan Floorball Köniz.

Sveitsiläisjoukkue ei antanut espoolaisille mitään mahdollisuuksia, vaan kahden erän jälkeen tulostaululla olivat 8-1 lukemat. Viimeinen erä tasattiin 2-2, joten loppulukemat olivat 10-3 sveitsiläisjoukkueelle.

Espoon Oilers kohtasi turnauksessa kolme Sveitsin pääsarjan joukkuetta ja öjymiesten saldona oli kolme tappiota maalierolla 14-26. Yksi tappioista tuli jatkoajalla.

3 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, Espoon Oilers, Ulkomaat

Tapanilan Erälle kaksi tappiota Ruotsissa

Sunnuntai 28.8.2011 klo 14:17

Tapanilan Erän miesten liigajoukkue hävisi myös toisen ottelunsa Ruotsissa. Perjantain tappiollisen Linköping-ottelun jälkeen mosalaiset kohtasivat lauantaina Jönköpings IK:n.

Erä siirtyi avauserässä reilussa kymmenessä minuutissa 3-0 johtoon, mutta seuraavat kahdeksan peräkkäistä maalia ottelussa teki ruotsalaisjoukkue. Loppulukemiksi muodostui Jönköping-Erä 8-5. Erän maalintekijät Tommi Vappula, Tuomas Iiskola, Tom Strömsten, Mikko Pasanen ja Mika Moilanen.

- Lauantaina jatkettiin siitä mihin viime ottelussa jäätiin, mutta takana on kova viikonloppu, joten pelin loppua kohde dieseli alkoi loppua ja oma tekeminen meni hankalaksi. Viikonlopun peleistä jäi käteen paljon erilaista dataa, varsinkin viisikoista, eri pelaajista ja tietysti pelitavasta, Erän päävalmentaja Teemu Kalinainen toteaa seuran sivuilla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, Tapanilan Erä, Ulkomaat

Gatorade-turnauksen kahteen huippuotteluun ilmainen sisäänpääsy

Lauantai 27.8.2011 klo 22:20

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Energia-Areenalla järjestettävä salibandyn Gatorade-turnaus kokoaa Vantaalle kuusi salibandyn huippujoukkuetta. Turnausjärjestäjä ATV Marketing, ahkerasti faneja Facebookissa kerännyt Pääkallo.fi ja turnauksen muut yhteistyökumppanit tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn lauantain kahteen huippuotteluun, jotka ovat kello 16.00 alkava SSV-Balrog sekä 18.30 alkava Suomen B-maajoukkue-AIK. Jos haluat nähdä maailman parhaita pelaajia, niin tätä turnausta ei kannata missata!

Maanantaina Salibandy Areenalla luvassa viime vuotisen Gatorade-turnauksen voittajajoukkue Loviisan Torin päävalmentajan Iiro Parviaisen haastattelu. Tästä linkistä pääset Gatorade-turnauksen nettisivuille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, Ulkomaat, Sekalaista

NST hankki venäläispelaajan - työlupaa ei ole tullut

Perjantai 26.8.2011 klo 10:06

Viime viikonloppuna NST:n harjoitusotteluissa viiletti lappeenrantalaisseuran paidassa monelle uusi tuttavuus. Kyseessä on venäläispelaaja Valeri Maslov, joka harjoittelee tällä hetkellä NST:n liigajoukkueen mukana.

Maslov pelaa myös Venäjän maajoukkueessa ja seuratasolla hän on edustanut virolaista Jögeva SK:ta, jossa hän on kuulunut joukkueen parhaisiin pistemiehiin. Takataskusta löytyy myös Viron mestaruus vuodelta 2009 sekä MM-kisoissa tehty maali Suomen verkkoon, jossa Suomi voitti Venäjän 14-2.

NST on yrittänyt saada kesän ajan Masloville työlupaa, mutta byrokratian rattaat pyörivät hitaasti. Kun työlupa-asia on saatu kuntoon, Maslov aloittaa kautensa joko NST:n tai farmisopimusjoukkue Joutsenon Katajan riveissä.

3 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, NST

M-Team laittoi mestarit ahtaalle

Perjantai 26.8.2011 klo 9:32

Torstai-iltana pelattiin Ruskeasuolla liiganousija M-Teamin ja SSV:n välinen harjoitusottelu. Ottelu päättyi hallitsevien mestareiden 4-5 voittoon viimeisillä minuuteilla syntyneen voittomaalin ansiosta. Tästä pääset katsomaan kaikki ottelun maalit.

- Tommi Lamppu oli hyvä meidän maalissa ja myös henkisellä puolella rauhoitti pelaajia puheella ja omalla tekemisellään, vaikka pelattiin pitkiäkin pallottomia jaksoja ja ei ollut syytä lähteä ryntäilemään, M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa totesi ottelun jälkeen.

- Tämä oli raskaaseen jaksoon ja eilisiin harjoituksiin nähden hieno tasonnosto joukkueelta. Julius Jousin kentällinen (Heino-Eronen-Huusko-Verkkoperä) esitti tänään monipuolista ja mielikuvituksellista peliä hyökkäyspäässä, summasi Kaarnamaa.

9 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, SSV

Torstaina vastakkain mestarit ja liiganousija

Keskiviikko 24.8.2011 klo 22:55

Torstaina käydään mielenkiintoinen harjoitusottelu Ruskeasuolla, kun hallitseva mestari SSV "matkustaa" liiganousija M-Teamin vieraaksi.  SSV käynnisti harjoitusottelut viime viikolla 4-5 voitolla Loviisasta ja M-Team puolestaan pelasi NST:n kanssa kahdesti Lappeenrannassa, joista toinen ottelu päättyi tasan 5-5 ja toisen NST voitti 7-3.

M-Team-SSV ottelu käynnistyy torstaina Ruskeasuolla kello 19.30.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, SSV, M-Team

Eero Puranen jatkaa M-Teamissä

Tiistai 23.8.2011 klo 19:48

Jyväskylästä kotoisin oleva Eero Puranen allekirjoitti M-Teamin kanssa jatkosopimuksen joukkueen Lappeenrannan leirin aikana viime viikonloppuna. Puranen aloittaa toisen kautensa M-Teamin riveissä ja viime kaudella hän keräsi divarin runkosarjassa tehot 23+16.

- Kaveri tuo joukkueeseen erityisesti energisyyttä esimerkillään ja kovalla tekemisen tasollaan. Saadaan hyökkäyspäähän lisää variaatioita ja jalkaa. Omalla persoonallaan Purasella on myös positiivinen vaikutus joukkuehenkeen, M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa kuvailee tuoreinta sopimuspelaajaansa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

FBT Porin puheenjohtaja eroamassa - seuralla edelleen maksurästejä

Tiistai 23.8.2011 klo 0:21

Kaupunkilehti Uusi Pori ennakoi FBT Poria koskevassa jutussaan, että seuran puheenjohtaja Petri Salo olisi eroamassa tehtävästään seuraavassa kokouksessa elokuun lopulla. Salo on ehtinyt olla seuran puheenjohtajana ainoastaan reilun vuoden verran. Uusi Pori-lehden mukaan eron syynä olisivat Salon siviilityökiireet sekä näkemyserot joidenkin seurassa toimivien henkilöiden kanssa.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, FBT Pori

Harjoitusotteluiden satoa

Maanantai 22.8.2011 klo 8:34

Viikonloppuna (viime viikolla) pelattiin useita harjoitusotteluja, joissa oli liigajoukkueita tulessa. Tässä hieman satoa ottelutuloksista, jotka ovat kantautuneet Salibandy Areenaan asti. Lukijat voivat käydä lisäämässä kommentteihin lisää viikonlopun satoa.

Lue lisää »

39 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, Divari, Naisten liiga

M-Teamin oma kasvatti Julius Jousi haastattelussa

Sunnuntai 21.8.2011 klo 13:25

julius_jousi.jpg

Kuva: Sofia Rancken

Keväällä M-Teamin liiganousun varmistuttua ensimmäisten joukossa ryhmään kiinnitettiin 22-vuotias seuran oma kasvatti Julius Jousi. Hyökkääjä keräsi viime kaudella divarin runkosarjassa tehot 14+7 ja yhdeksässä karsintaottelussa saldo oli 3+3.

- Siinä vaiheessa kun tarjottiin jatkopaperia, ei ollut epäilystäkään ettenkö haluaisi olla mukana kasvattajaseuran ensimmäisellä liigakaudella. Viime kausi päättyi niin hyvin, että on mukava jatkaa, Jousi kertoo M-Teamin nettisivuilla.

- Kauden avausottelua odotan, sillä se on ensimmäinen liigapeli ja samalla vastassa seura (Erä), jota olen itsekin muutaman kauden ajan edustanut. Toinen hieno kokemus tulee olemaan kotiavaus, jossa vastassa Loviisan Tor, Jousi kertoo.

1 kommentti . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team

Karjalainen: Ville Hämäläinen on Josban kakkosvalmentaja

Lauantai 20.8.2011 klo 11:12

Sanomalehti Karjalainen kertoo, että Josban uudeksi kakkosvalmentajaksi on nimetty Ville Hämäläinen. Hän on toiminut aiemmin Josbassa naisten ja A-nuorten valmentajana.

Karjalainen kertoo myös, että Josba on tehnyt pelaajasopimuksen viime vuodet KSS:ssä pelanneen Jani Liimatan kanssa. Tohmajärveläislähtöinen Liimatta pelaa puolustajan tontilla.

Tämän lisäksi Josba neuvottelee vielä kolmen pelaajan kanssa. Yksi heistä on Jani Naumanen, jonka tilanne selviää syyskuun alkupuolella. Lisäksi joensuulaiset neuvottelevat yhden viime kauden pelaajansa kanssa, joka on Salibandy Areenan saamien tietojen mukaan joko Tomi Lautanen tai Lari Lähdesmäki. Kolmas pelaaja on nimeämätön pääkaupunkiseudulta oleva peluri.

32 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, Josba

SSV oli Loviisan Torin juhlaottelun vieraana

Lauantai 20.8.2011 klo 10:33

Loviisan Torin salibandyjaosto vietti perjantaina 20-vuotisjuhliaan ja illan pääotteluna käytiin Torin ja SSV:n välinen kamppailu, joka päättyi SSV:n 4-5 voittoon. Vierasjoukkue SSV antoi paljon vastuuta myös omille junioreille ja SSV:n päävalmentaja Mika Ahonen oli tyytyväinen nuoremman kaartin otteisiin.

- Alku oli vähän hakemista, mutta pelin edetessä pystyttiin parantamaan otteitamme. Oma pallollinen peli oli tietenkin tässä vaiheessa kautta vielä hakusessa. Positiivisesti yllätyin meidän junioreiden otteista, Ahonen kertoi Salibandy Areenalle.

6 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, SSV, Tor

Turku Floorball Cup pelataan viikonloppuna

Perjantai 19.8.2011 klo 8:09

Turku Floorball Cup tuo Turun Kilosporttiin kautta aikojen kovatasoisimman salibandyturnauksen mitä Länsirannikolla on koskaan ennen pelattu. Ennakkosuosikin viittaa 14-joukkueen turnauksessa pitää yllään kaupungin ykkönen liigassa pelaava TPS Salibandy.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, Divari, Alasarjat, Sekalaista

TPS harjoitteli FBT Porin nurin

Torstai 18.8.2011 klo 23:07

TPS ja FBT Pori kohtasivat torstaina harjoitusottelun merkeissä Turun Caribialla. Vaikka porilaiset karkasivat avauserässä 1-3 johtoon, niin TPS voitti ottelun lopulta 5-3 lukemin.

- Riku Kekkonen pelasi todella hyvän pelin, valtava työmäärä kumpaankiin suuntaan ja todella vaarallinen hyökkäyspäässä. Joni Lempiäinen esiintyi jälleen todella vahvasti ja myös Joonas Koskinen esiintyi hyökkääjän roolissaan tyylikkäästi, TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka luetteli turkulaisten onnistujia seuran sivuilla.

1 kommentti . Avainsanat: Miesten liiga, TPS, FBT Pori

Petri Kettunen vieraili M-Teamin harjoituksissa

Torstai 18.8.2011 klo 14:24

kettunen_ja_m-team.jpg

Kuva: Sofia Rancken

Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen vieraili keskiviikkona liiganousija M-Teamin harjoituksissa. Vierailu oli osa kokonaisuutta, johon kuuluu maajoukkueen päävalmentajan vierailu jokaisen liigajoukkueen harjoituksissa.

- Tämä M-Teamin joukkue on äärimmäisen innokas ryhmä. Hyvässä kunnossa näyttää olevan ja hyvällä tempolla mentiin tänään harjoitukset läpi.

- Aika raikas ryhmä tulossa liigapeleihin, ei voi ainakaan yrityksen puutteesta moittia. Talvella sitten kokemusta tarvitaan, mutta perusominaisuudet ovat ainakin kunnossa, Kettunen toteaa M-Teamin joukkueesta seuran nettisivuilla.

3 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, M-Team, Maajoukkueet

Aki Seppälän akillesjänne poikki - ura ohi?

Torstai 18.8.2011 klo 10:15

Salibandy Areenan saamien tietojen mukaan ex-maajoukkuepelaaja Aki Seppälän akillesjänne on mennyt poikki ja se operoidaan tänään Lappeenrannassa. Salibandy Areena ei ole saanut vielä tarkempia yksityiskohtia tapauksesta haltuunsa millaisessa tilantessa ikävä loukkaantuminen oli tapahtunut.

Seppälän oli tarkoitus pelata alkavalla kaudella miesten 2. divisioonaa Joutsenon Katajan riveissä sekä farmisopimuksen turvin edustaa myös NST:tä liigaotteluissa. Seppälän loukkaantuminen on todella kova menetys Katajalle sekä NST:lle ja pahimmassa tapauksessa koko Seppälän pelaajaura voi olla ohi.

7 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, NST, Joutsenon Kataja

Vanhemmat kirjoitukset »