Jonin kolumni: Seuraviestintää on kehitettävä

Keskiviikko 7.6.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Esa Takalo, Salibandyliiga

Salibandy on viime vuosien aikana noussut useita askelia ylöspäin ihmisten kiinnostavuudessa ja nykyisin moni katsoja on hyvinkin tiedonjanoinen siitä, mitä suosikkiseurassa tapahtuu.

Median_kiinnostus_lisaantynyt.jpg

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, Naisten Salibandyliiga, Muut

Söderling suuntaa Ruotsiin

Maanantai 22.5.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuva: Juhani Järvenpää

IK Sirius tiedotti maanantaina, että Suomen maajoukkueen portteja kolkutellut laitahyökkääjä Kevin Söderling pukee Siriuksen paidan päällensä ensi kaudella. EräViikinkien paidassa viime kaudella 15 maalia ja 14 syöttöä antanut Söderling pääsee toteuttamaan unelmaansa.

Soderlingin_Kevin_juhanijarvenpaa.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, Muut

Jonin kolumni: Superfinaalin loppuarvio

Maanantai 24.4.2017 - Teksti: Joni Hildén Kuvat: Juhani Järvenpää, Anssi Koskinen, Salibandyliiga

Superfinaali 2017 on nyt saatu päätökseen ja on aika vetää yhteen, mitä siellä oikein tapahtui. Mestaruudethan matkasivat Tampereelle, kuten tiedämme. Classic teki historiallisen tempun, ottamalla mestaruuden sekä naisissa että miehissä.

Classicin_fanit.jpg

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Muut

HIFK himoitsee Divariin

Keskiviikko 6.4.2016 - Teksti: Joni Hildén kuvat: Salibandyliiga

Perinteinen, legendaarinen, punainen IFK on tekemässä vahvasti paluuta takaisin pääsarjoihin. Keväällä 2009 HIFK tippui kakkosdivisioonaan, jolloin seuran taru loppui. Kaksi vuotta myöhemmin tuli uutisia, joiden mukaan perinteinen helsinkiläisseura tekee paluun ja näin myös tapahtui. Taival alkoi kakkosdivisioonasta, mutta tavoitteena on ollut toki pääsarjat.
HIFK-kuvia.jpg

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Muut, sekalaista

Tennistähti Nieminen tunnustaui salibandyn ystäväksi

Torstai 21.1.2016 - Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Salibandy on laji, jonka pariin on helppo tulla ja jota on helppo harrastaa. Se on myös laji, jonka harjoitteleminen sopii monille oheisharjoittelunakin. Suomalainen, juuri uransa päättänyt tennisässä Jarkko Nieminen tunnustaa myös pitävänsä salibandysta ja harrastavansa sitä.Nieminen_hyvan_tahdon_lahettilaaksi.jpg

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Muut, sekalaista

Linköping kuritti Siriusta - Salibandyareena arvioi ottelutapahtuman

Torstai 15.10.2015 - Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Linköping löylytti Ruotsin Superliigassa Siriusta Uppsalassa 10-3. Viime kauden finalisti otti heti kuskin paikan ottelussa ja meni nopealla tahdilla johtoon. Tilanne ensimmäisen erän jälkeen oli 4-1. Toisen erän alussa Sirius sai hetkellisesti kavennusta aikaan, mutta sen jälkeen valkopaitainen vierailija meni menojaan.Tunnelmaa_ennen_ottelua_Sirius_Linkoping.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Areenan Ääni extra: Mestarit selvillä

Sunnuntai 20.4.2014 klo 19:05 - Toimittaja: Joni Hildén

Suomen mestaruus ratkesi sunnuntaina niin miesten kuin naistenkin Salibandyliigassa. Areenan Ääni analysoi heti tuoreeltaan mennyttä kautta. Miten suuren asiantuntemuksen omaava Iiro Parviainen näki menneen kauden? Kuinka Latvian maajoukkuetta luotsaava valmentajaguru analysoi tuoreita mestareita? Entä mitkä hän nimeää kauden yllätyksiksi ja pettymyksiksi. Kuuntele Areenan Ääni extra, niin tiedät. Ohjelman juontaa totuttuun tapaan Joni Hildén

Kuuntele lähetys

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Tehosportstudio pureutuu naisten finaaleihin

Sunnuntai 13.4.2014 klo 21:15 - Toimittaja: Joni Hildén Kuvaus: Veli-Pekka Vähäkoski

Tehosportstudiossa käsitellään naisten finaaleita tällä viikolla. Vieraina ovat naisten maajoukkueen päävalmentaja Marko Paju, SB-Pron Elina Kujala ja Classicin Katriina Saarinen. Ohjelman on toimittanut Joni Hildén ja kuvannut Veli-Pekka Vähäkoski.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Naisten maajoukkue, Muut

Areenan Ääni: Tasaista vääntöä finaaleissa

Keskiviikko 9.4.2014 klo 17:37 - Toimittaja: Joni Hildén

Areenan Ääni pureutuu tänään Salibandyliigan loppuotteluihin, niin miesten kuin naistenkin puolella. Tilanteet on tasan 1-1 molemmissa sarjoissa ja odotettavissa on kiihkeitä kamppailuita. Vieraan totuttuun tapaan Iiro Parviainen.

Areenan Ääni

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Salibandyliitolle uudet sivut ensi syksynä

Maanantai 7.4.2014 klo 13:44 - Teksti: Joni Hildén

Salibandyliitto uudistaa verkkoilmeensä ensi syksynä, kun he saavat uudet sivut. Uusille sivuille on yhdistetty sekä huippu-urheilu että Salibandyliiton muu toiminta. Jatkossa salibandyyn liittyvät liiton tiedottamat asiat löytyvät yhdeltä ja samalta sivustolta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Tehosportstudio iskee asian ytimeen

Sunnuntai 30.3.2014 klo 21:15 - Juontajana: Iiro Parviainen kuvaus: Veli-Pekka Vähäkoski

Tehosportstudiossa tänään selvitellään, mitkä ovat salibandyn mahdollisuudet päästä olympialaisiin. Vieraana on Kansainvälisen Salibandyliiton pääsihteeri John Liljelund. Selvitämme myös, miten Suomi nousee takaisin kultakantaan MM-tasolla. Tästä asiasta keskustelemassa Jari Oksanen Salibandyliitosta. Keskustelua johtaa tuttuun tapaan Iiro Parviainen.

4 kommenttia . Avainsanat: Muut

Divarikarsinnoissa maalijuhlaa Tikkurilassa

Maanantai 24.3.2014 klo 13:11 - Teksti: Joni Hildén

Tikkurilassa pelattiin sunnuntaina Divarikarsintojen toisen kierroksen ottelu Tikkurilan Tiikereiden ja Lehmo Ballsin välillä. Ottelussa nähtiin runsaasti maaleja ja peli oli yleisön mieleen, mutta valmentajien painajainen. Ottelu päättyi lopulta LeBan voittoon numeroin 9-8.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Muut

Areenan Ääni spekuloi pudotuspelejä

Keskiviikko 5.3.2014 klo 16:00 - Toimittaja: Joni Hildén

Tiistaina Myllypurossa, Helsingissä suoritettiin miesten Salibandyliigan osalta pudotuspeliparien valinta. Areenan Ääni oli paikalla valintatilaisuudessa ja saimme tuoreet kommentit ottelupareista. Arvioimme lähetyksessä yhdessä Iiro Parviaisen kanssa, ketkä menevät jatkoon. Kuuntele ja nauti!

Areenan Ääni osa I

Areenan Ääni osa II

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Ennätysnainen Elina Kujala ja hänen valmentajansa Tehosportstudiossa

Sunnuntai 2.3.2014 klo 21:15 - Juontajana: Joni Hildén kuvaus: Veli-Pekka Vähäkoski

Tämän viikon anti on tässä. SB-Pron ennätysten tekijä Elina Kujala ja SB-Pron ennätyslukemin runkosarjan voittoon luotsannut Timo Suonpää ovat Tehosportstudion vieraina. Mukana on myös Iiro Parviainen, tänään vieraan ominaisuudessa. Ohjelman juontaa Joni Hildén.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Areenan Ääni, nyt myös kuva

Lauantai 1.3.2014 klo 12:13 - Toimittaja: Joni Hildén

Areenan Ääni on ollut kuultavissa ja nähtävissä jo muutaman päivän ajan Salibandyareenan Youtube-kanavalla. Käy siis katsomassa ja ihailemassa tai kärsimässä, miten vain. Joni Hildénin ja Iiro Parviaisen jutustelutuokiosta. Mitä paljastuksia nyt on luvassa? Katso ja kuuntele!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Tehosportstudio käsittelee maajoukkuetta

Sunnuntai 23.2.2014 klo 21:15 - Juontajana: Iiro Parviainen Kuvaus: Veli-Pekka Vähäkoski

Tämän viikon Tehosportstudiossa käsitellään maajoukkuetta ja maajoukkueen kuvioita ennen nykyistä valmennusta. Lähetyksessä selviää muun muassa se, mitä Petteri Nykky teki, kun maajoukkuepelaajat lakkoilivat. Katso huikea show. Illan isäntänä Salibandyareenan "mielipideautomaatti" Iiro Parviainen. Vieraina: Petteri Nykky, Kimmo Nurminen ja Pojot.fi-sivuston perustaja Fredrik Hollsten.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Areenan Äänessä tänään Iiro Parviainen

Keskiviikko 19.2.2014 klo 17:00 - Toimittaja: Joni Hildén

Iiro Parviainen kertoo tänään totuuksia Areenan Äänessä. Hän kertoo muun muassa sen, kuka voittaa Ruotsin Superliigan tänä vuonna. Samoin mietiskellään, miten Suomessa tulee käymään. Parviainen paljasti myös, että hänet nähdään valmentamassa ensi kaudella mutta minkä joukkueen penkin takana hänet nähdään? Kuuntele Areenan Ääni, niin tiedät!

Areenan Ääni

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Salibandyareenan ylpeänä esittää: Tehosportstudio

Sunnuntai 16.2.2014 klo 21:15 - Toimittaja: Iiro Parviainen Kuvaus: Vellu Vähäkoski

Salibandyareena ylpeänä esittää: Tehosportstudio. Ensimmäisessä jaksossa studioisäntämme Iiro Parviaisen vieraina ovat: Mika Sandell, Toni Lötjönen ja Kristian Björksten. Suoraa puhetta salibandystä.

14 kommenttia . Avainsanat: Muut

Areenan Ääni käsittelee MM-karsintojen tarpeellisuutta

Keskiviikko 5.2.2014 klo 16:00 - Toimittaja: Joni Hildén

Tämän viikon Areenan Ääni on kuuman kysymyksen äärellä: onko MM-karsinnat lajin kannalta tarpeellisia? Voitte osallistua mielipiteillänne myös, kertomalla sen tämän jutun kommenttiosioon. Ovatko karsinnat teidän mielestänne tarpeellisia? Suomi voitti Puolassa pelatuissa karsinnoissa muun muassa Ukrainan tylyin lukemin 38-0. Palveliko tuo peli ketään?

Oman mielipiteensä asiaan tuo julki Latvian maajoukkueen päävalmentaja Iiro Parviainen. Kuuntele mitä mieltä Iiro on karsinnoista ja millaiset olivat Latvian karsintaottelut viikonloppuna.

Kuuntele lähetys tästä

1 kommentti . Avainsanat: Muut

Koosteita Finnkampenista

Sunnuntai 2.2.2014 klo 0:42 - Kuvaaja: Vellu Vähäkoski

Tässä teille hieman koosteita lauantain Finnkampenista

Poikien U19

Tyttöjen U19

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Vanhemmat kirjoitukset »