Areenan Äänessä tänään Petri Kettunen

Keskiviikko 29.1.2014 klo 16:00 - Toimittaja: Joni Hildén

Tämän keskiviikon Areenan Ääni käsittelee viime viikonlopun kohutiedotustilaisuutta Tampereella. Haastattelussa ovat muun muassa kohusiirron taustapiru Pasi Peltola ja Tampereen Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala. Areenan Äänen toisella osiolla paneudutaan Suomen maajoukkueeseen, joka aloittaa tänään ottelunsa Puolassa. MM-karsintojen ensimmäinen ottelu pelataan Espanjaa vastaan kello 18. Areenan Ääni tapasi Petri Kettusen Tampereella lauantaina.

Areenan Ääni

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Parviainen odottaa tasaista Suomen Cup'in finaalia

Keskiviikko 22.1.2014 klo 17:50 - Toimittaja: Joni Hildén

Suomen Cup'in finaalit ovat edessä viikonloppuna. Areenan Ääni otti katsauksen tulevaan viikonloppuun Kuuntele millaisia pelejä asiantuntija Iiro Parviainen odottaa Tampereelta. Entä millaisissa olosuhteissa Latvian maajoukkue valmistautui MM-karsintaan.

Kuuntele  lähetys

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Salibandy mukana suurimpien joukkuepelien yhteistyössä

Maanantai 20.1.2014 klo 19:36 - Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Tänään Helsingin Olympiastadionilla kokoontuivat median eteen Suomen suurimpien joukkuepelien edustajia yhdessä Huippu-urheiluyksikön johtajan Mika Kojonkosken kanssa. Päivän sanomana oli se, että lajit ovat yhdessä luomassa uutta menestystarinaa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Viikon Areenan Ääni

Keskiviikko 15.1.2014 klo 18:02 - Toimittaja: Joni Hildén

Tässä se taas tulee, nimittäin tämän viikon Areenan Ääni. Tavoitimme naisten maajoukkueen tuoreen päävalmentajan Marko Pajun. Paju valoittaa hiukan tulevasta pestistään. Nykyisin mies valmentaa Sipoossa ÅIF:n miesten divarijoukkuetta. Myös asiantuntijamme Iiro Parviainen työntää lusikan soppaan Ruotsista käsin. Mitä Iiro Ruotsissa sitten teki, niin siitä kuulemme Areenan Äänessä.

Areenan Ääni

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Syksyn viimeinen Areenan Ääni

Keskiviikko 18.12.2013 - Toimittaja: Joni Hildén

Syyskauden viimeinen Areenan Ääni on nyt valmis. Tänään aiheinamme ovat tottakai sunnuntaina päättyneet naisten MM-kisat. Maajoukkueen päävalmentaja Karo Kuussaari kertoo kisakuulumisistaan ja analysoi, miksi kisat päättyivät hopeamitaliin.

Käsittelemme Areenan Äänessä myös tapaus Mika Savolaista. Savolainen sai neljän ottelun pelikiellon tiistaina ja kysyimme Tampereen Classicin päävalmentajalta Jarkko Rantalalta kommenttia pelikieltoon liittyen. Puhetta on herättänyt myös kurinpitokäsittelyn kesto ja selvitimme Salibandyliiton liigapäälliköltä Jyrki Paajaselta, että miksi käsittely kesti näinkin kauan.

Areenan Äänen A-osa kuultavissa tästä

B-osa kuultavissa tästä

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Areenan Ääni selvitti: Kivirannan tapaus Kilpailu- ja kurinpitovaliokunnan käsittelyyn

Keskiviikko 11.12.2013 - Toimittaja: Joni Hildén

Pala suomalaista salibandyhistoriaa poistui viime viikolla, kun viimeinen Salibandylehti kolahti postiluukusta. Vuosien aikana olemme saaneet lukea monta tarinaa kyseisestä lehdestä. Areenan Ääni kysyi päätoimittaja Markku Huoposen tunnelmia päivä lehden ilmestymisen jälkeen.

Viime sunnuntaina elettiin kauhun hetkiä Tampereella, kun Classic ja SPV kohtasivat toisensa. Classicia edustava Mika Savolainen törmäsi Tuuukka Kivirantaan sillä seurauksella, että Kiviranta menetti tajuntansa. Areenan Ääni otti yhteyttä Seinäjoelle Tommy Koposeen ja kyseli, missä tilanteen suhteen mennään.

Kuuntele lähetys täältä

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Areenan Ääni taas täällä

Keskiviikko 20.11.2013 - Toimittaja: Joni Hildén

Tällä viikolla Areenan Äänessä keskitytään junioreihin ja sivutaan Iiro Parviaisen ehdotusta Loviisan sekä PSS:n yhdistymisestä. Kuuntele, mitä itseoikeutettu asiantuntijavieraamme, PSS:n manageri Iiro Parviainen todellisuudessa asiasta ajattelee.

Areenan Ääni

3 kommenttia . Avainsanat: Muut

Tennistähti Jarkko Nieminen on salibandymiehiä

Sunnuntai 17.11.2013 - Teksti ja kuva: Joni Hildén

Tenniksessä Suomen paras pelaaja Jarkko Nieminen pelasi pitkästä aikaa kotimaan kentillä ja voitti Talissa pelatun IPP Openin. Turnauksen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Nieminen kertoi talvikauden suunnitelmistaan ja paljasti pelaavansa myös salibandya.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Nico Jonaeson - Tulevaisuuden pelimies (katso video)

Keskiviikko 6.11.2013 - Toimitus ja kuvaus: Joni Hildén

Tikkurilan Tiikereiden riveissä pelaa tällä kaudella miesten 2. divisioonaa pelaaja, jolla on tulevaisuutta. Mies on vasta 19-vuotias ja pelaa kuin vanha tekijä. Tiistaina pelatussa ottelussa M-Team II:sta vastaan Nico Jonaeson oli liekeissä ja upean maalin lisäksi antoi kolme syöttöä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Areenan Ääni käy Salibandyliigan kimppuun

Keskiviikko 16.10.2013 - Toimittaja: Joni Hildén

Taas on viikko kulunut ja tutut äänet ovat jälleen eetterissä. Areenan Ääni käsittelee tänään Salibandyliigan ensimmäistä osiota. Samalla Iiro Parviainen antaa vahvan mielipiteensä maailman salibandytapahtumista. Parviainen on nähnyt painajaisia huhtikuusta lähtien, mutta mistä? Kuuntele Areenan Ääni, niin tiedät.

Kuuntele Joni Hildénin juontama lähetys tästä

1 kommentti . Avainsanat: Muut

Sunnuntain Areenan Uutiset

Maanantai 14.10.2013 - Toimittaja: Joni Hildén

Sunnuntaina on pelattu jälleen salibandya ja on aika koota yhteen illan kierroksen anti. Areenan uutiset tekevät tämän käden käänteessä. Kuuntele ja nauti.

Uutiset Joni Hildénin toimittamana kuulet tästä

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

Areenan uutiset on täällä

Lauantai 12.10.2013 - Toimittaja: Joni Hildén

Salibandyareena kehittää koko ajan jotakin uutta. Tällä kertaa uutena tuotoksena teille on tarjolla Areenan uutiset, joita tulemme lähettämään viikonloppuisin. Ensimmäisessä Areenan uutisissa käydään läpi perjantai-illan Salibandyliigan kierrosta.

Kuuntele Joni Hildénin toimittamat uutiset tästä

1 kommentti . Avainsanat: Muut

Areenan Äänen vieraana Pasi Peltola

Lauantai 5.10.2013

Kuuntele tuorein Areenan Ääni lähetys nyt. Salibandy Areenan toimitus on viettänyt aikaa Tampereella Champions Cup'in merkeissä ja saimme Areenan Ääni lähetykseen arvovaltaisen vieraan, turnauksen eteen töitä paljon tehneen Pasi Peltolan. Areenan Ääneen tuttuun tapaan juontaa Joni Hildén

Kuuntele lähetys tästä linkistä

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Muut

« Uudemmat kirjoitukset