NST:n naisten valmentaja myöntää: "pakka on kieltämättä ollut alkukesän aavistuksen levällään"

Tiistai 2.8.2011 klo 23:45

Historialliset seitsemän peräkkäistä mitalia naisten Salibandyliigassa ottanut NST lähtee ensi kauteen edelliskausia selvästi epävarmemmassa tilanteessa. Sen menestyksen takuupelaajista Tiia Ukkonen, Laura Kokko ja Jonna Mäkelä ovat jo vaihtaneet seuraa, minkä lisäksi myös puolustaja Anne Toivasen ja hyökkääjä Aino Lappalaisen on huhuiltu siirtyvän pois Lappeenrannasta. Myös edelliskausien päävalmentaja Mika Strömberg jätti seuran ja suuntasi PSS:aan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, NST

Tiikereihin neljä pelaajaa liigasta pudonneesta SB Vantaasta

Maanantai 20.6.2011 klo 10:54

Naisten Salibandyliigassa pelaava Tikkurilan Tiikerit on julkaissut sopimustilanteensa. Uusia pelaajia nipussa on yhdeksän, joista neljä viime kauden päätteeksi liigasta pudonneesta SB Vantaasta.

SB Vantaasta Tiikereihin siirtyvät maalivahti Pauliina Pekki, sekä kenttäpelaajat Marjut Kinnunen, Anniina Mero ja Miia Saari. Indiansista Tiikereihin siirtyy Siru Karjalainen, OLS:sta Marianne Kinnunen, NST:n naisten kakkosjoukkueesta Kaisa Simola, sekä M-Teamin junioreista Jemina Luumi.

Lue lisää »

12 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Tiikerit

Nieminen, Meronen ja Oksman SB-Prosta Porvooseen

Tiistai 14.6.2011 klo 10:02

Viime kauden päätteeksi naisten Salibandyliigan pronssia ottaneen SB-Pron maalivahti Krista Nieminen, sekä kenttäpelaajat Miia Meronen ja Mira Oksman siirtyvät ensi kaudeksi PSS:n riveihin.

- Omista tulevaisuuden tähdistä Senni Hietanen ja Henna Uljua ovat pelaajia, joilta voidaan odottaa lopullista läpimurtoa maan huippupelaajien joukkoon, kertoo NST:stä PSS:aan siirtynyt valmentaja Mika Strömberg sanomalehti Uusimaalle.

- Harjoitusrinkiin on nostettu myös lisää seuran omia junioreita. Neuvottelut ovat vielä kesken muutaman pelaajan osalta. Ryhmää tullaan täydentämään vielä 3–4 pelaajalla, Strömberg kertoo.

6 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, PSS, SB-Pro

Koovee sai viimeisenä joukkueena liigalisenssin

Tiistai 31.5.2011 klo 20:47

Tamperelainen Koovee jäi viimeiseksi joukkueeksi jolle myönnettiin miesten ja naisten Salibandyliigojen liigalisenssi. Kooveen liigalisenssin myötä kaikki ylimpien sarjatasojen liigalisenssihakemukset on käsitelty ja hyväksytty. Miesten Salibandyliigassa pelaa kaudella 2011-12 neljätoista joukkuetta ja naisten liigassa kaksitoista joukkuetta.

Kooveen osalta liigalisenssihakemuksesta puuttui emoseuran hallituksen kokouksen päätös ottaa vastaan sarjapaikka miesten ja naisten Salibandyliigassa kaudella 2011-12. Kooveen hallitus kokoontui maanantaina 30.5 ja päätti ottaa sarjapaikat vastaan.

2 kommenttia . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, Naisten Salibandyliiga, Koovee

Tässä ovat naisten liigan kuumimmat siirtohuhut!

Keskiviikko 25.5.2011 klo 22:01

Salibandy Areena julkaisee tässä uutisessa naisten liigan kuumimmat siirtohuhut ensi kaudelle. Vaikka kyseiset siirrot ovatkin ainoastaan huhuja, niin Salibandy Areena uskaltaa luvata, että näistä siirroista tulee myös moni toteutumaan. Tässä ne ovat, olkaapa hyvät!

Siirtohuhut kaudelle 2011-2012:

Lue lisää »

41 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga

Suoreijus pohti vakavissaan lopettamista

Tiistai 24.5.2011 klo 10:34

Heli Suoreijus on tehnyt NST:n kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimuksen teko ei ollut itsestään selvää, sillä NST:n nettisivuilla kerrotaan 29-vuotiaan Suoreijuksen harkinneen vakavasti peliuransa lopettamista Classicille hävityn finaalisarjan jälkeen.

- Kun viime kesä meni leikkauksesta kuntoutuessa, niin itselleni heräsi vielä polte päästä harjoittelemaan hyvä kesä ja pyrkiä edelleen kehittyä uudelle tasolle pelaajana, Suoreijus perustelee jatkopäätöstään.

Viime kauden NST:n valmentana aloittanut puolustaja Heidi Härkönen on myös tehnyt vuoden jatkosopimuksen.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, NST

Happeen liigalisenssi yhä auki

Maanantai 23.5.2011 klo 20:21

Salibandyliigan hallitus on myöntänyt liigalisenssin Espoon Oilersille, Josballe ja FBT Porille seurojen toimitettua lisenssihakemustensa puuttuneita tietoja.

Liigalisenssi puuttuu yhä Kooveelta ja Happeelta. Koovee on saanut aikaa täydentää hakemuksensa 30.5. saakka, jolloin seuran hallitus seuraavan kerran kokoontuu ja päättää sarjapaikkojen vastaanottamisesta.

Happeen osalta liigan hallitus ei kerro muuta kuin että sen liigalisenssin käsittely on vielä kesken.

18 kommenttia . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, Naisten Salibandyliiga, Happee

M-Teamin naiset solmivat jatkosopimuksia - Milla Räsänen uusi maalivahti

Maanantai 23.5.2011 klo 10:49

Sarjanousija M-Team on julkaissut naisten liigajoukkueen pelaajasopimuksia. Uutena pelaajana ryhmään liittyy maalivahti Milla Räsänen, joka on aiemmin esiintynyt yhden kauden Espoon Oilersin liigajoukkueessa. Räsäsen kanssa torjuntavastuun jakaa Anna Linnoinen, joka aloittaa jo neljännen kautensa M-Teamin riveissä.

Jatkosopimuksen M-Teamin kanssa ovat tehneet Minttu Tuominen, Miia Hirvonen ja Heidi Ritari. Kyseinen kolmikko oli M-Teamin kantava voima tämän kevään liigakarsinnoissa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, M-Team

Kooveelle kuusi pelaajaa Classicista

Maanantai 23.5.2011 klo 10:39

Naisten Salibandyliigassa pelaava Koovee on kaapannut peräti kuusi pelaajaa naapuriseura Classicista. Pelipaitaa Classicin liigajoukkueesta vaihtavat Emma Rantanen, Annastiina Intala, Viivi Ahola, Siru Torkki ja Kristiina Sirviö. Lisäksi Classicin riveissä lähes 100 runkosarjan ottelua pelannut Mia Miesmäki siirtyy Kooveehen Classicin kakkosjoukkueesta.

- Uudet pelaajat tuovat joukkueeseen lisää teknistä osaamista. Liike on myös hyvää ja pelikäsitys kohdallaan. He sopivat hyvin uudistuneeseen ilmeeseemme. Yhdessä joukkueessa jatkavien pelaajien kanssa saamme aikaan monipuolisen tulevaisuuden joukkueen, kertoo Kooveen päävalmentaja Jani Perkonmäki seuran tiedotteessa.

26 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Koovee

Naisten maajoukkuepelaaja Sanna Roisko siirtyy Ruotsiin

Torstai 19.5.2011 klo 11:15

Kuluneella kaudella Suomen naisten maajoukkueeseen noussut 20-vuotias Sanna Roisko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Ruotsin Elitserienissä pelaavan Endre IF:n kanssa.

Roisko on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo useamman vuoden naisten Salibandyliigaa. Hän on saavuttanut SB-Pron paidassa naisten SM-hopeaa ja pronssia. Lisäksi Roisko toimi Suomen tyttöjen maajoukkueen kapteenina viime MM-kisoissa.

Endre IF sijoittui kuluneella kaudella Elitserienin runkosarjassa kuudenneksi ja tippui puolivälierissä KAIS Mora IF:lle otteluvoitoin 3-2. Endre IF:ssä pelaa myös toinen Suomen naisten maajoukkuepelaaja, sillä Endren maalia vartioi Liisa Kokkonen.

14 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, SB-Pro, Ulkomaat

Keppanalle uusia jatkosopimuksia

Keskiviikko 18.5.2011 klo 15:17

Tapanilan Erän naisten liigajoukkue on solminut uusia jatkosopimuksia. Kaudella 2011-2012 Keppanan paidassa nähdään Emilia Hallvar, Silja Stolpe, Annika Sujew ja Milla-Maria Nyman.

Annika Sujewin sopimus on kaksivuotinen ja muilla pelaajilla yksivuotinen. Milla-Maria Nyman nousee edustuksen rinkiin A-tytöistä, muilla pelaajilla on jo takanaan naisten liigaotteluita Erä III:n paidassa.

4 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Erä III

Happee ja Koovee eivät saaneet naisten liigalisenssiä

Tiistai 17.5.2011 klo 15:58

Salibandyliigan hallitus on myöntänyt naisten Salibandyliigan liigalisenssin kymmenelle joukkueelle. Happee ja Koovee eivät liigalisenssiä saaneet.

- Molemmilta seuroilta puuttuu salibandyliigalle toimitettavia liigalisenssin ehdoissa vaadittavia materiaaleja. Lisäksi liigan hallitus on pyytänyt Happeelta täydennyksiä poikkeuslupahakemukseensa liigalisenssin urheilullisen kelpoisuuden ehdoista junioritoiminnan toteuttamisen osalta, kerrotaan Salibandyliigan tiedotteessa.

Liigan hallitus antoi seuroille aikaa täydentää liigalisenssin vaatimukset perjantaihin 20.5. asti.

4 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Happee, Koovee

M-Team ja Koovee vahvistivat valmennustaan

Perjantai 13.5.2011 klo 15:30

Naisten Salibandyliigaan noussut M-Team on kiinnittänyt valmentajakseen Geo Finellin. Peliurallaan 160 salibandyliigan ottelua pelannut 42-vuotias Finell on valmentanut aiemmin miesten sarjoissa, sekä SSV:n juniorijoukkueissa.

Tampereen Koovee on puolestaan vahvistanut valmennustiimiään kun päävalmentaja Jani Perkonmäki saa uusina avukseen pelaajalegenda Hanna Palomäen, sekä fysiikkavalmentaja Tiina Björkholmin. Palomäki on pelannut naisten liigassa 13 kautta ja oli voittamassa Suomelle maailmanmestaruuksia vuosina 1999 ja 2001. Björkholm tunnetaan myös kovanluokan pikajuoksuvalmentajana.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, M-Team, Koovee

Yläsuolle kolmen ottelun pelikielto tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta

Perjantai 13.5.2011 klo 10:47

Salibandyliigan kurinpitäjä on antanut Suomen mestari Classicin Henna Yläsuolle kolmen ottelun pelikiellon neljännen finaaliottelun tapahtumista. Yläsuo työnsi kaksin käsin erotuomari Tuija Heiskasen yli kaukalon reunan päin valomiesten isoa laatikkoa.

- Yläsuo on loukannut erotuomarin koskemattomuutta ja käyttäytynyt tilanteessa väkivaltaisesti. Kyse ei ollut täysin puhtaasta vahingosta, jota ei olisi voitu mitenkään välttää. Yläsuo on tavoitellut palloa kovalla vauhdilla, eikä hänen tarkoituksenaan tilanteeseen mennessä ole varmastikaan ollut erotuomarin työntäminen laidan yli, kerrotaan Salibandyliigan nettisivuilla kurinpitäjän päätöksestä.

Lue lisää »

7 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Classic

NST solmi jatkosopimuksia SM-hopeanaisten kanssa

Torstai 5.5.2011 klo 14:24

SM-hopeaa tällä kaudella naisten Salibandyliigassa voittanut NST on julkaissut ensimmäiset pelaajasopimukset ensi kaudelle. Kaikkiaan kuusi pelaajaa ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Nakkisormien kanssa.

Puolustajista jatkopahviin nimensä ovat laittaneet Elina Sinisalo, Marika Kylliäinen ja Inka Lampinen. Hyökkääjistä Lappeenrannassa jatkavat varmuudella Anni Töllikkö, Anu Forsback sekä Jaana Lirkki. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

- Näiden sopimuksien jälkeen ensi kauden joukkuetta on mielekästä ja mielenkiintoista rakentaa. Kaikki nyt jatkosopimuksen tehneet pelaajat ovat jo pelanneet isoissa rooleissa, ja ovat todella tärkeitä lenkkejä myös ensi kauden kuvioissa, NST:n valmentaja Lasse Kurronen toteaa seuran sivuilla.

- Keskustelut ovat jatkuvasti päällä sekä viime kauden pelaajien että uusien pelaajien kanssa. Mielenkiintoista on nähdä mihin suuntaan palaset loksahtavat. Edellinen kausi päättyi vasta kaksi viikkoa sitten ja muutamalle kokeneelle pelaajalle on tarkoituksella haluttu antaa aikaa hengähtää raskaan kauden jälkeen. Uskon, että joukkue on 90-prosenttisesti kasassa toukokuun aikana, Kurronen kommentoi NST:n sopimustilannetta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga

M-Team lähtee sittenkin naisten liigaan

Maanantai 2.5.2011 klo 22:18

M-Teamin hallitus on päättänyt, että seura ottaa sittenkin vastaan paikan naisten Salibandyliigassa. Viime viikolla seura ehti jo päättää, ettei paikkaa oteta vastaan. Seuran hallitus antoi naisten joukkueelle viikonlopun yli aikaa koota taustat liigakelpoiseen kuntoon. Naisten liigan viimeinen ilmoittautumispäivä on huomenna.

5 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, M-Team

Keppana julkisti kaksi uutta pelaajasopimusta

Perjantai 29.4.2011 klo 10:22

Tapanilan Erän naisten liigajoukkue on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle. Henni Pöyry on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen mosalaisten kanssa. Hyökkääjänä pelaava Pöyry pelasi viime kaudella tyttöjen SM-sarjaa juuri Tapanilan Erän riveissä.

Kati Myllykangas on puolestaan solminut mallia 1+1 olevan sopimuksen Erä III:n kanssa. Myllykangas on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustajana että hyökkääjänä. Myllykangas valittiin myös tulevalle Suomen B-maajoukkueen leirille tooukokuussa.

3 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Erä III

M-Teamin hallitus on antanut seuran naisille armon aikaa maanantaihin asti

Torstai 28.4.2011 klo 11:15

M-Teamin hallitus on antanut naisten Salibandyliigaan nousseelle seuran naisten edustusjoukkueelle maanantaihin asti aikaa hoitaa taustansa kuntoon, jotta se harkitsisi uudelleen päätöstä olla ilmoittamatta joukkuetta pääsarjaan.

- M-Teamin hallituksen puheenjohtaja on antanut naisten edustusjoukkueen pyynnöstä naisille lisäaikaa ensi maanantaihin asti taustojen rakentamiseen liigakelpoiseksi, kerrotaan M-Teamin nettisivujen tiedotteessa.

- Tilanne on harmillinen, sillä seurahistorian ensimmäinen naisten liigapaikka oli pelillisesti hyvän kauden tulos. Liigaan ilmoittautumisen takaraja on toukokuun alussa, eikä joukkueen taustaryhmä ole saanut rakennettua edellytyksiä liigajoukkueelle, seuran puheenjohtajan Sakari Lahtisen allekirjoittamassa tiedotteessa kerrotaan.

Naisten Salibandyliigan ilmoittautumisen takaraja on ensi viikon tiistaina.

3 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, M-Team

Tiia Ukkonen siirtymässä Sveitsiin

Torstai 28.4.2011 klo 0:20

Kuluneella kaudella SM-hopeaa NST:n naisten joukkueessa voittanut Tiia Ukkonen on Salibandy Areenan saamien tietojen mukaan siirtymässä Sveitsiin ensi kaudeksi. NST:n ja Suomen maajoukkueen luottopelaajiin usean vuoden ajan kuuluneesta Ukkosesta oli Sveitsissä kiinnostunut useampikin seura.

Tiettävästi viimeisiä neuvotteluja siirrosta käytiin viime viikonloppuna Sveitsin EFT-turnauksen aikaan, johon Suomen naisten maajoukkue osallistui. Tiedon mukaan Tiia Ukkosen seuraksi Sveitsissä olisi valikoitumassa hopeajoukkue Piranha Chur, jossa pelasi kuluneella kaudella suomalaisista Eija Pasanen ja Karoliina Kujala.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, NST, Ulkomaat

M-Team ei lähde naisten Salibandyliigaan!

Keskiviikko 27.4.2011 klo 13:05

Salibandy Areenan saamien tietojen mukaan naisten Salibandyliigaan noussut M-Team ei ole ilmoittautumassa sarjaan. Tiedon mukaan seuran hallitus on päättänyt asiasta eilen.

Salibandy Areena tiedusteli asiasta salibandyliitosta, mutta virallista ilmoitusta M-Teamin pois jäämisestä ei ole vielä tehty. Mikäli M-Team jää pois naisten liigasta, olisi täyttöjärjestyksessä ensimmäisenä Papas ja toisena SB Vantaa.

37 kommenttia . Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, M-Team

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »