Pelaajavirta Classicista Kooveehen jatkuu

Tiistai 28.6.2011 klo 23:35

Kooveen naisten liigajoukkue sai jälleen yhden pelaajan Classicista, kun Matilda Hietala vaihtoi seuraa. Viime kaudella Classicin A-tytöissä pelannut Hietala on pelannut naisten liigaotteluita Erä III:n ja PSS:n paidassa sekä edustanut tyttöjen maajoukkuetta Puolan MM-kisoissa 2008.

Lisäksi Kooveen lupaava 17-vuotias Tiia Leppänen on tehnyt jatkosopimuksen tamperelaisseuran kanssa. Leppänen nähtiin myös tyttöjen viimeisimmässä maajoukkueleirityksessä mukana.

Kooveella on nyt pelaajasopimukset 15 kenttäpelaajan ja 2 maalivahdin kanssa. Joukkue täydentyy vielä kesän aikana ja seurassa uskotaan lopullisessa joukkueessa olevan 20 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia.

38 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, Koovee

M-Teamin naisille kolme uutta pelaajasopimusta

Tiistai 28.6.2011 klo 14:31

Lähes sadan liigaottelun kokemuksen omaava Nora Seppänen vahvistaa ensi kaudella naisten liigaan noussutta M-Teamin joukkuetta. Seppänen on pelannut liigaa Tiikereiden ja SSV:n peliasuissa.

Westend Indiansista M-Teamin riveihin siirtyy puolustaja Essi Leppinen. Hyökkäyspäähän helsinkiläiset saavat vahvistukseksi Tuupovaaran Urheilijoista Niina Pitkäsen.

1 kommentti . Avainsanat: Naisten liiga, M-Team

NST lähtee seuraavaan kauteen maalivahtikaksikolla Seppänen&Siltanen

Maanantai 13.6.2011 klo 10:06

SM-hopeaa kuluneella kaudella napannut NST:n naisten joukkue on julkaissut tulevan kauden maalivahtikaksikkonsa. Lappeenrantalaisseuran torjuntavastuun tulevat kantamaan Anni-Maija Seppänen ja Tiltu Siltanen.

Molemmat maalivahdit pelasivat myös kuluneen kauden NST:n riveissä. Seppäselle viime kausi oli vaikea hänen toipuessa edelliskauden olkapääleikkauksestaan ja hakiessaan peliaikaa NST:n kivikovasta maalivahtikolmikosta, josta nyt Jonna Mäkelä on siirtymässä huhujen mukaan Sveitsiin ensi kaudeksi.

Viime kausi oli Tiltu Siltasen läpimurtokausi. Hän paikkasi loistavasti NST:n maalilla Mäkelää ja Seppästä näiden ollessa loukkaantuneiden kirjoissa. Sen lisäksi Siltanen oli kolmen ottelun lainasopimuksella PSS:n riveissä. Hän torjui voitot porvoolaisille kaikista kolmesta ottelusta ja maajoukkuevalmentajat valitsivat hänet kuukauden pelaajaksi tammikuussa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, NST

Naisten mestarijoukkueeseen ei ole tulossa suuria muutoksia

Torstai 9.6.2011 klo 17:33

Naisten hallitseva ja moninkertainen Suomen mestari Tampereen Classic on julkaissut tulevan kauden joukkueensa. Mestarijoukkue pysyy hyvin kasassa ja vain pieniä muutoksia on pelaajarintamalla luvassa. Se tietää muille naisten liigajoukkueille jälleen vaikeuksia tulevalla kaudella.

Maalivahtirintamalla Classic menettää Mirella Eskolan, joka lopettaa pelaamisen liigatasolla. Hänet korvaa paluun tolppien väliin tekevä Kreeta Lakkala. Muut maalivahdit ovat Jonna Mäkihonko ja junioreista nostettu Pauliina Hietala. Kenttäpelaajista puolustaja Jenni Tuomisen ja hyökkääjien Mira Juvosen sekä Madeleine Ellilän jatko selviää kesän aikana.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, SC Classic

Kauden parhaat 2010-2011 on palkittu

Keskiviikko 8.6.2011 klo 15:54

Kauden 2010-2011 parhaat palkittiin keskiviikkona SLU-talossa Helsingissä. Samassa yhteydessä pidettiin MM-kultamitalikahvitilaisuus Suomen kahden (miehet, pojat) salibandyn maailmanmestaruuden kunniaksi.

Kauden 2010-2011 naispelaajaksi valittiin Katriina Saarinen ja miespelaajaksi Mika Kohonen. Liigapelaajien äänestämässä kauden arvokkaimman pelaajan äänestyksessä miesten puolella voiton vei Harri Forsten, joka sai peräti 38% kaikista äänistä. Naisten voiton vei tässäkin sarjassa Katriina Saarinen, joka sai 18% liigapelaajien äänistä.

Vuoden tyttöjunioriksi valittiin Laura Rantanen ja poikajunioriksi Tuomas Iiskola. Katso kaikki palkitut Salibandyliigan sivuilta.

1 kommentti . Avainsanat: Naisten liiga, Miesten liiga, Naisten maajoukkue, Miesten maajoukkue, Sekalaista

Liiganousija M-Team julkaisi kolme uutta jatkosopimusta

Tiistai 7.6.2011 klo 10:14

Liiganousija M-Teamin naisten joukkue on solminut kolme uutta jatkosopimusta. Seurassa jatkavat pelaamista ensimmäisellä liigakaudella hyökkääjät Anni Rainio, Jenni Kämäräinen ja Eeva-Maija Perho.

Rainio toimi viime kaudella joukkueen kapteenina ja hoiti myös joukkueenjohtajan tehtäviä. Hän oli joukkueensa ykköshyökkääjä voittamalla koko divarin pistepörssin.

Kämäräinen ja Perho ovat molemmat puolestaan kovakuntoisia juoksukoneita, jotka tekevät kaukalossa aina kaikkensa joukkueen eteen. Perho toimi viime kaudella joukkueen varakapteenina.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, M-Team

Kuussaari: "Uskon OLSin naisten olevan ensi kaudella vieläkin kovempi"

Torstai 2.6.2011 klo 23:25

Kuluneella kaudella neljänneksi naisten liigassa sijoittunut OLS on aloittanut valmistautumisensa tulevaan kauteen. Joukkueen päävalmentaja Karo Kuussaari sai lisävoimia valmennukseen, kun tyttöjen maajoukkueessakin joukkueenjohtajana toimiva sekä 1993-syntyneiden tyttöjen ikäluokkavalmentaja Esa Partanen liittyi mukaan valmennustiimiin.

Myös joukkueen huoltopuoli koki muutoksen, kun tyttöjen maajoukkueen huoltaja Sari Partanen vastaa tulevalla kaudella OLS:n naisten huollosta. Fysiikkavalmentajana joukkueessa jatkaa Jukka Latva-Rasku.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, OLS

NST:n naiset tekivät lisää pelaajasopimuksia

Torstai 2.6.2011 klo 15:34

NST julkisti kolme uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle. Nimensä sopimuspaperiin merkkauttivat viime kaudella paluun joukkueeseen tehnyt Maria Utti sekä vielä juniori-ikäiset Aino Partinen ja Ida Suikka.

Maria Utti, 22, pelasi muutamia otteluita NST:ssä jo mestaruuskaudella 2005-2006. Hänen peliaika oli kortilla kuluneen kauden runkosarjassa, mutta finaaleissa Classicia vastaan hän murtautui pelaavaan kokoonpanoon ja pelasi kauden parhaat ottelunsa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, NST

M-Teamin naisten puolustuksen tukipilarit jatkavat

Tiistai 31.5.2011 klo 9:19

Sarjanousija M-Team on solminut kolmen avainpuolustajansa kanssa jatkosopimuksen. Joukkuetta liigaan nostamassa olleet Theresa Finell ja Amanda Lehti ovat myös ensi kaudella helsinkiläisten takalinjojen tukipilareina.

Myös seuran oma kasvatti Mira Lönnqvist pelaa ensi kaudella M-Teamin puolutuksessa. Aivan pikkutytöstä saakka M-Teamin junioreissa mukana ollut Lönnqvist on ollut usein juniorijoukkueiden kapteeni ja joukkueen peli-ilon ilmentymä kaukalossa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, M-Team

Happeen puheenjohtaja Timo Kovala: "Hirvittävä ponnistus"

Perjantai 27.5.2011 klo 15:05

Salibandyliigan hallitus myönsi tällä viikolla liigalisenssin jyväskyläläiselle Happeelle. Päätös viivästyi koska Happee ei ollut toimittanut puuttuvia tietoja ajallaan ja rästissä oli myös sarjamaksujen yksi osa, joka oli noin 10 000 euroa.

Lue lisää »

6 kommenttia . Avainsanat: Miesten Salibandyliiga, Naisten liiga, Happee

« Uudemmat kirjoitukset