Kooveen naisille selvät tappiot Ruotsissa

Torstai 29.8.2013

Jönköping IK emännöi kahdesti Kooveen naisia Ruotsissa. Molemmissa otteluissa tasoero oli suhteellisen selkeä, jota loppunumerot 6-2 & 7-2 myös tukevat.

Ensimmäisen ottelun laukaukset JIK vei selkeästi 26-13. Koovee aloitti ottelun vahvalla " miesvartioinnilla " ja ottikin ansaitun johdon ottelussa. Kun JIK sai pelinsä käyntiin, siirtyi ote selvästi emännille. Hiljalleen JIK siirtyi kahden maalin karkumatkalle lukemin 3-1. 

Kooveen otteet olivat suhteellisen ronskeja läpi pelin ja peli oli enemmänkin taistelua ja osittain sekavaa räiskimistä. Senni Hietasen kentällinen sai toisinaan luotua kohtuullisia maalipaikkoja. Loppunumerot 6-2 mairittelevat vieraita.

Toinen ottelu päättyi myös selkeästi JIK:lle 7-2. Tähän otteluun emännät saivat loukkaantumisten vuoksi jalkeille kokoonpanon 8+2!

Tuosta pientä klippiä ja jutustelua toisella kotimaisella http://www.youtube.com/watch?v=VHF1BBe28R0

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: naisten liiga

Tampereen paikallispeli avaa IFT-turnauksen perjantaina

Tiistai 30.8.2011 klo 9:06

Tulevana viikonloppuna Tampereella pelataan perinteinen IFT-turnaus. Turnaus käynnistyy jo perjantaina, kun naisten sarjassa ottavat yhteen Tampereen paikallispelissä Classic ja Koovee. Lisälatausta otteluun tuo se, että pelaajaliikenne seurojen välillä tähän kauteen lähdettäessä on ollut poikkeuksellisen suurta.

Miesten sarjassa nähdään mielenkiintoinen joukkue Ruotsista, kun IBK Alba saapuu mittaamaan tasonsa Tampereelle. Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan joukkueen riveistä löytyy muutama poikien maajoukkuerinkiin kuuluva pelaaja. Muut joukkueet ovat Koovee, Blackbirds United ja Ilves.

A-pojissa nähdään kovatasoinen turnaus, sillä mukaan ilmoittautuneet kuusi joukkuetta pelaavat kaikki SM-sarjassa. Turnauksen ykköspaikkaa tavoittelevat Koovee, Classic, Erä, Karhut, SSV ja Steelers. Tästä IFT-turnaussivuille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, Miesten liiga, Ulkomaat, Sekalaista

Lappeenrannassa tulevana viikonloppuna kovatasoinen turnaus

Maanantai 29.8.2011 klo 20:30

Tulevana viikonloppuna Lappeenrannassa järjestetään Etelä-Saimaa turnaus, joka kokoaa neljä naisten liigan huippujoukkuetta kisaamaan turnausvoitosta. Mukana ovat NST, SB-Pro, OLS ja Happee.

Otteluohjelma:

La 3.9

12.30 OLS-Happee
15.00 NST-SB-Pro
18.30 SB-Pro- OLS

Su 4.9

10.30 NST- OLS
13.00 SB-Pro-Happee
16.30 NST-Happee

1 kommentti . Avainsanat: Naisten liiga, NST, SB-Pro, OLS, Happee

OLS nujersi Papasin kahdesti

Sunnuntai 28.8.2011 klo 22:03


ols_naiset-24.jpgPapas-OLS pelissä mentiin ajoittain tiukasti kylki kylkeä vasten. Kuva: Jari Turunen.

Kajaanin Papaksen 1. divisioonan naisten joukkue kohtasi viikonloppuna kotonaan kahdesti liigajoukkue OLSin. Oululaiset olivat matkassa ilman päävalmentajaansa Karo Kuussaarta, joka piti samaan aikaan valmentajakoulutusta Oulussa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, OLS, Papas

Tiikerit harjoitteli voiton porvoolaisista

Keskiviikko 24.8.2011 klo 22:19

Tikkurilan Tiikerit ja Porvoon Salibandyseura iskivät yhteen naisten harjoitusottelussa tiistai-iltana Vantaalla. Kotijoukkue Tiikerit ratkaisi ottelun sen jälkimmäisellä puoliskolla vieden lopulta voiton 4-1 lukemin.

Maajoukkueesta ainakin toistaiseksi tippunut Elina Enlund nousi ottelun tehokkaimmaksi pelaajaksi 0+3 tehoillaan. Pohjola Cupin MVP-pelaajaksi valittu Silja Eskelinen iski ottelussa Tiikereille kaksi maalia. PSS:n ainokaisen teki Henna Uljua.

2 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, Tiikerit, PSS

Harjoitusotteluiden satoa

Maanantai 22.8.2011 klo 8:34

Viikonloppuna (viime viikolla) pelattiin useita harjoitusotteluja, joissa oli liigajoukkueita tulessa. Tässä hieman satoa ottelutuloksista, jotka ovat kantautuneet Salibandy Areenaan asti. Lukijat voivat käydä lisäämässä kommentteihin lisää viikonlopun satoa.

Lue lisää »

39 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, Divari, Naisten liiga

Tiikerit voitti niukasti M-Teamin

Perjantai 19.8.2011 klo 8:40

Tikkurilan Tiikerit ja liiganousija M-Team mittelivät tiistaina harjoitusottelussa Tikkurilan urheilutalolla. Vähämaalisen koitoksen vei lopulta nimiinsä Tiikerit, joka käänsi ottelun jälkimmäisellä puoliskolla 0-1 tappioaseman 2-1 voitoksi. Tiikereiden maaleista vastasivat Silja Eskelinen sekä Annina Mero. M-Teamin ainokaisen iski Henriikka Konki.

- Ottelun tavoitteena oli helppojen syöttöjen mahdollistaminen lyhyillä etäisyyksillä, mutta tavoitteen saavuttamiseksi on vielä tehtävä töitä. Myös lisää kaksinkamppailuvoimaa tarvitaan rutkasti lisää ennen tosipelien alkamista, M-Teamin päävalmentaja Kurre Ståhlberg toteaa seuran sivuilla.

2 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, Tiikerit, M-Team

Naisten liiga käynnistyy 23.9.

Torstai 18.8.2011 klo 0:02

Naisten Salibandyliigan otteluohjelma on julkaistu. Sarja käynnistyy perjantaina 23.9. viime kauden hopeajoukkue NST:n ja pronssijoukkue SB-Pron kohtaamisella. Liigan avausviikonloppuna pelataan kaksi täyttä kierrosta. Naisten liigaan noussut SPV kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Erä III:n ja toisen nousijajoukkueen M-Teamin ensimmäinen tasonmittari on Happee.

Liigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan sunnuntaina 4.3.

1 kommentti . Avainsanat: Naisten liiga

Kooveen naisille viisi uutta pelaajasopimusta

Maanantai 15.8.2011 klo 9:35

Tampereen Kooveen naiset on julkistanut viisi uutta pelaajasopimusta. Viime kausilta tuttu hyökkääjä Jetta Uotila jatkaa Kooveen paidassa. Sbandystä tamperelaisten riveihin siirtyy Päivi Laurila.

Omista junioreista Koovee nostaa naisten edustukseen Tiia-Maria Haapalehdon, Marianne Kivisen ja Veera Korkin. Myös Kooveen taustavoimat saivat vahvistusta, kun kokenut ex-puolustaja Satu Sainio siirtyy vaihtoaitioon huoltajan tehtäviin.

Lue lisää Kooveen sopimustilanteesta ja harjoitusotteluvastustajista seuran sivuilta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, Koovee

OLSin uusi kapteeni haastattelussa

Torstai 11.8.2011 klo 8:44

OLSin liiganaiset vetivät tiiviin harjoitusrupeaman viime viikolla, joka sisälsi 8 lajiharjoitusta ja 4 fysiikkaharjoitusta. Seuran poikajunioreita vastaan pelattujen harjoitusottelujen jälkeen joukkue kokoontui yhteiseen illanviettoon, jossa liiganaisille valittiin alkavaksi kaudeksi uusi kapteenisto.

OLSin kapteeniksi joukkueen pelaajat valitsivat yhteistyössä valmentajien kanssa kokeneen Marjut Mäkelän. Hänellä on 13 vuoden pelaajaura takanaan ja Mäkelä on kuulunut jo useamman vuoden oululaisten luottopelaajiin.

Mäkelän tueksi kapteenistoon valittiin Susanna Mustonen, Ella Joona sekä Annukka Häkli. OLSin uusi kapteeni Marjut Mäkelä on haastattelussa seuran sivuilla.

3 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga

Aino Jokela tekee paluun NST:n riveihin

Keskiviikko 10.8.2011 klo 10:54

Viime kaudella välivuotta pitänyt Aino Jokela palaa alkavaksi kaudeksi takaisin NST:n riveihin. Jokela,21, on pelannut aiemmin neljä kautta lappeenrantalaisseuran riveissä ja hänellä on 71 liigaottelua takanaan.

Jokela on voittanut NST:n paidassa yhden Suomen Cupin ja SM-mitaleita hänellä on palkintokaapissaan yksi hopeinen ja kolme pronssista. Lisäksi NST on tehnyt sopimuksen 18-vuotiaan maalivahdin Emma Kerilahden kanssa. Hän siirtyy Lappeenrantaan Sbandyn riveistä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, NST

SB-Pron liigajoukkue valmis - Veijanen valittiin kapteeniksi

Sunnuntai 7.8.2011 klo 12:41

Viime kaudella naisten liigan pronssiset mitalit napannut SB-Pro on julkistanut alkavan kauden kapteenistonsa. C-kirjainta käsivarressa kantaa Miina Veijanen ja varakapteenina toimivat Tiia Salmi sekä Anna-Mari Lehto.

SB-Pron liigajoukkueen pelaajarinki on 3+21. Uusia pelaajia joukkueessa on seitsemän kappaletta: Erika Manninen (mv), Janette Kari (mv), Karoliina Kujala, Riitta Lankinen, Katri Sainio , Mirva Laitinen, Tiia Lampa .

SB-Pro ja ÅIF tiedottivat heinäkussa tehneensä seurojen välille farmisopimuksen tyttö- ja naispelaajien osalta. Tästä linkistä SB-Pron naisten sivuille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, SB-Pro

Naisten liigassa kuuma pelaajasiirto - Eliisa Alanko mestareiden riveihin!

Keskiviikko 3.8.2011 klo 22:21

SC Classic on julkaissut tulevan kauden naisten joukkueensa. Neljä kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden voittanut tamperelaisryhmä teki siirtomarkkinoilla kovan kaappauksen, kun Sveitsistä kotisuomeen palannut Eliisa Alanko nähdään tulevalla kaudella Classicin peliasussa.

Alanko on TPS:n kasvatti ja hän ei ole aikaisemmin edustanut muuta seuraa Suomen liigassa pelatessaan. Maajoukkueen vakiokokoonpanoon kuuluva Alanko pelasi viime kaudella Sveitsissä UHC Dietlikonin joukkueessa. Classic on myös tehnyt sopimuksen ensi kaudesta Tsekin maajoukkuevahti Daniela Greisingerovanin kanssa. Hän viettää vuoden Tampereella vaihto-oppilaana.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, SC Classic

Jenni Timonen jättää Suomen kaukalot

Maanantai 1.8.2011 klo 11:08

Jyväskylän Happeen monivuotinen tehohyökkääjä Jenni Timonen jättää Suomen kaukalot taakseen ja siirtyy Sveitsiin pelaamaan. Suomen maajoukkuerinkiin kuuluvan Timosen uusi seura Sveitsissä on FB Riders.

Timonen iski viime kaudella Happeen paidassa tehot 23+18=41. Sveitsiläisseura odottaa Timosen tuovan joukkueeseen nimenomaan maalintekovoimaa. Kotimaisilta liigakentiltä tuttu Marianne Muuri pelaa myös ensi kaudella FB Ridersin riveissä. Myös hän edusti viimeksi Happeeta Suomessa pelatessaan.

4 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, Happee, Ulkomaat

NST on menettämässä myös Toivasen ja Lappalaisen?

Lauantai 9.7.2011 klo 12:32

Kovia pelaajamenetyksiä naisten liigassa viime kauden päätteeksi kokenut hopeajoukkue NST on Salibandy Areenan saamien tietojen mukaan kokemassa lisää menetyksiä pelaajapuolella. Sekä maajoukkueessakin esiintynyt puolustaja Anne Toivanen että hyökkääjä Aino Lappalainen ovat opiskelujen vuoksi suuntaamassa naisten 1. divisioonan Tuupovaaran Urheilijoiden joukkueeseen.

Toivanen on kärsinyt viime vuosina paljon loukkaantumisista ja myös uran lopettaminen on tiettävästi ollut se toinen vaihtoehto Toivasen tapauksessa. Tätä kaksikkoa ennen NST menetti kolme avainpelaajaa, kun Jonna Mäkelä, Tiia Ukkonen ja Laura Kokko siirtyivät tulevaksi kaudeksi Sveitsiin pelaamaan.

13 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, NST

Videohaastattelussa PSS:n Ari Haapalainen ja Henna Uljua

Maanantai 4.7.2011 klo 11:03

PSS:n naiset valmistautuvat täyttä höyryä tulevaan kauteen. Joukkue on harjoitellut toukokuun alusta saakka tiiviisti yhdessä ja tällä hetkellä pelaajat suorittavat omatoimista jaksoa.

PSS:n päävalmentaja Ari Haapalainen kertoo videohaastattelussa siitä miten naisten kesäharjoittelu on sujunut ja millaisella asenteella pelaajat ovat olleet mukana. Lisäksi viimeisimmällä naisten maajoukkueleirillä mukana ollut Henna Uljua kertoo kokemuksiaan leiristä videohaastattelun muodossa.

Tästä PSS:n sivuille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, PSS

Hellsten ja Vilppunen palaavat Keppanaan

Maanantai 4.7.2011 klo 10:31

Tapanilan Erän naisten liigajoukkue saa kaksi merkittävää vahvistusta tulevalle kaudelle, kun Johanna Hellsten ja Niina Vilppunen palaavat Tiikereistä takaisin Mosanmäelle. Molemmat pelasivat Tiikereissä viimeiset kolme kautta.

- Mosanmäeltä on paljon hyviä muistoja. Muutamien treenikertojen jälkeen Keppana tuntui luontevalta ja kotoisalta valinnalta. Odotan innolla tulevaa kautta, Hellsten kommentoi siirtoaan Erän sivuilla.

- Keppanaan on ollut helppo palata. Keppanalaiset ovat ottaneet uudet pelaajat hyvin vastaan. Joukkue vaikuttaa innokkaalta ja taitavalta. Ryhmältä uskaltaa odottaa menestystä, Vilppunen puolestaan toteaa.

1 kommentti . Avainsanat: Naisten liiga, Erä III

Karoliina Kujala palaa Nurmijärvelle - SB-Prolla kasassa huikea maalivahtikolmikko

Sunnuntai 3.7.2011 klo 13:26

Kahtena viime kautena mitaleille yltänyt SB-Pron joukkue alkaa olla valmis tulevalle kaudelle. Kovin hankinta on paluumuuttaja Karoliina Kujala, joka kuuluu myös vakiokasvona naisten maajoukkueeseen. Muita tulijoita ovat Mirva Laitinen (M-Team), Riitta Lankinen (SB Vantaa) ja Katri Sainio (PSS).

SB-Pron maalivahtikolmikko on kivenkova tulevalla kaudella, sillä viime vuosien ykkösmaalivahti Laura Loisa saa nyt rinnalleen kilpailemaan peliajasta Erika Mannisen (TPS) ja Janette Karin (SB Vantaa). Sekä Manninen että Kari ovat pelanneet alle 19 vuotiaiden tyttömaajoukkueessa ja he kuuluvat maan tulevaisuuden lupauksien joukkoon.

SB-Pro menettää viime kauden joukkueesta Sanna Roiskon (Ruotsi), Miia Merosen (PSS), Mira Oksmanin (PSS) ja Krista Niemisen (PSS). Myöskään Anne Haapasaloa ei nähdä ensi kaudella SB-Pron joukkueessa.

7 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, SB-Pro

Tiia Ukkonen lähellä sopimusta Piranha Churin kanssa

Perjantai 1.7.2011 klo 13:57

Yksi NST:n ja Suomen maajoukkueen kirkkaimmista tähdistä on suuntaamassa Sveitsiin, sillä Unihocin sivujen mukaan Tiia Ukkonen on lähellä sopimusta Piranha Churin kanssa.

Piranha Chur sijoittui viime kaudella Sveitsin pääsarjassa hopealle ja joukkueessa pelaa entuudestaan myös toinen suomalainen eli Eija Pasanen. Ukkonen on kova menetys lappeenrantalaisille, varsinkin kun Salibandy Areena eilen jo uutisoi NST:n Jonna Mäkelän ja Laura Kokon siirroista Sveitsiin.

16 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, Ulkomaat

Indiansin liigajoukkueessa suuri vaihtuvuus

Keskiviikko 29.6.2011 klo 23:33

Viime kaudella niukasti ulos pudotuspeleistä jäänyt Westend Indiansin naisten joukkue on hahmottumassa tulevalle kaudelle. Seurasta poistuu paljon pelaajia, joista osa siirtyy muihin seuroihin, osa lopettaa ja muutamat jatkavat pelaamista alasarjoissa.

Uusina kasvoina Indiansin joukkueessa nähdään tulevalla kaudella Tanja Frölich (Sveitsi), Matilda Nikander (Tiikerit) Jannica Hagström (PSS), Emmi Tuhkalainen (Ruotsin 1. div), Johanna Forsblom, Meelike Terasmaa (Viro), Sara Meurman (M-Team), Katja Wahlman (M-Team), Tiina Hallikainen (LoSB), Mira Kilpiäinen (LoSB) ja Anna Leimi (Rangers).

Viime kauden joukkueesta ovat jatkamassa Sirkka-Liisa Rotinen, Heini Haapalahti, Tuija Hämäläinen, Sofia Kokkonen, Noora Reuhkala, Maiju Sepponen, Maije Hägglund ja Emilia Volanen.

2 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, Westend Indians.

Vanhemmat kirjoitukset »