OLS nujersi Papasin kahdesti

Sunnuntai 28.8.2011 klo 22:03


ols_naiset-24.jpgPapas-OLS pelissä mentiin ajoittain tiukasti kylki kylkeä vasten. Kuva: Jari Turunen.

Kajaanin Papaksen 1. divisioonan naisten joukkue kohtasi viikonloppuna kotonaan kahdesti liigajoukkue OLSin. Oululaiset olivat matkassa ilman päävalmentajaansa Karo Kuussaarta, joka piti samaan aikaan valmentajakoulutusta Oulussa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, OLS, Papas

Papas-blogi: Kolminkertainen hurraa huuto!

Perjantai 3.6.2011 klo 0:35

Kajaanilaisen salibandyseura Papasin blogissa otetaan kantaa kuumana vellovaan keskusteluun naisten divarin kolminkertaisesta sarjasta. Seuran keulakuviin lukeutuva Jani Lipsanen valottaa asiaa Papasin näkökulmasta ja kertoo yksityiskohtaisesti miten asia on vaikuttanut mm. ensi kauden suunnitteluun.

- Onko tämä päätös ja päätöksestä ilmoittaminen mennyt nyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ja onko seuroille annettu riittävästi aikaa valmistautua muutokseen? Onko ihme, jos jokaisessa seurassa on pieni hätä tulevasta, Lipsanen kysyy blogikirjoituksensa lopuksi.

Lue koko kirjoitus tästä.

31 kommenttia . Avainsanat: Naisten 1. divisioona, Papas

Löytyykö Kajaanin Papaksesta "kynäilijöitä"?

Maanantai 9.5.2011 klo 11:43

Useissa salibandyseuroissa harmitellaan kauden mittaan sitä, että seuran omille nettisivuille raportointi jää hyvin usein yhden ja saman ihmisen hoidettavaksi koko kaudeksi ja kyseisellä ihmisellä ei tahdo aikaa riittää tarpeeksi aktiiviseen kirjoitteluun.

Kajaanilainen Papas kokeilee ensi kaudella omassa seurassaan sitä, että löytyykö kirjoittajia seuran sisältä enemmän, jos julkaisuympäristö tarjotaan suoraan eteen yksinkertaisena ja valmiina. Niinpä Papas on pistänyt pystyyn oman blogin, johon voivat kirjoittaa niin pelaajat kuin taustajoukotkin. Papasin blogiin pääset tästä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten 1. divisioona, Papas

Koovee ei anna Papasin yllättää

Keskiviikko 23.3.2011 klo 21:25

Naisten Salibandyliigassa kymmenenneksi sijoittunut Koovee ei ole antanut piiruakaan periksi liigakarsinnoissa ykkösdivisioonan haastajaa Papasia vastaan.

Poikkeuksellisesta ottelujärjestyksestä johtuen kotiedun omaava Koovee aloitti pelit Kajaanissa sunnuntaina ottaen Papasista 3-8 voiton. Tänään se kaatoi kajaanilaiset kotikentällään 3-2 ja on nyt voiton päästä sarjapaikkansa säilyttämisestä.

Ottelusarjan kolmas peli pelataan lauantaina - tämän päivän tapaan Tampereella.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten Salibandyliiga, Naisten 1. divisioona, Koovee, Papas