Classic ja Ruotsin mestari Storvreta päätyivät tasapeliin

Lauantai 27.8.2011 klo 17:40

Tampereen Classicin harjoitusottelut jatkuivat Ruotsissa ja tänään oli vastassa hallitseva Ruotsin mestari Storvreta IBK. Tamperelaiset olivat kahden erän jälkeen vielä voiton syrjässä kiinni johtaen ottelua 4-2, mutta lopulta päädyttiin 4-4 tasalukemiin.

- Vaikka kentällisiä sotkettiin eilisestä, niin olen tyytyväinen erityisesti  tässä ottelussa viisikkopeliimme. Nuoriso-osasto pelasi ennakkoluulottomasti ja kukaan ei noussut esiin yksilönä, vaan pelattiin hyvin yhteen joukkueena, Classicin päävalmentaja Ray Backman kertoi taiston tauottua seuran nettisivuilla.

Classicin maaleista vastasivat Mikko Leikkanen kahdesti ja kertaalleen maalasivat Petri Hakonen ja Sami Johansson. Päänvaivaa puolestaan tuottivat Asser Jääskeläisen olkapään loukkaantuminen ja sitä seurannut sairaalareissu sekä Nico Salon vihoittelevat polvet rasitusvamman vuoksi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: SC Classic, Ulkomaat

Classic tasuriin Ruotsin pronssijoukkueen kanssa

Perjantai 26.8.2011 klo 22:12

Tampereen Classic on matkustanut viikonlopuksi harjoitusottelumatkalle Ruotsiin Hotell Bergmästarens cupin suomalaisvieraaksi. Perjantaina Classic kohtasi Ruotsin liigan pronssijoukkue IBK Falunin ja ottelu päättyi 6-6 lukemiin. Ruotsalaiset tasoittivat ottelun vain muutama sekunti ennen ottelun loppua ilman maalivahtia Classicin pelatessa ylivoimaa.

- Parannettavaa jäi, mutta oli siellä valonpilkahduksia ja onnistumisiakin. Muuten ottelu oli aika tyypillinen elokuinen tapahtuma, jossa molempien joukkueiden peli on vielä kehittelyvaiheessa, Classicin päävalmentaja Ray Backman toteaa seuran sivuilla.

Classicin maalintekijät olivat Lassi Vänttinen (2), Veli-Matti Virtanen. Markus Kulmala, Veli-Matti Luukko ja Ossi Ojala.

2 kommenttia . Avainsanat: SC Classic, Ulkomaat

Loviisan Tor kaatoi Classicin

Sunnuntai 14.8.2011 klo 12:57

Tampereella järjestetyssä Players Night-tapahtumassa pelattiin lauantaina mielenkiintoinen ottelu isäntäjoukkue Classicin ja Loviisan Torin välillä. Molemmat ryhmät olivat aikaisemmin hoitaneet selvän voiton norjalaisjoukkue Sveivasta.

Loviisalaiset eivät hätkähtäneet nimivahvaa vastustajaansa, vaan siirtyivät heti ottelun ensimmäisessä vaihdossa johtoon Joni Niirasen osumalla. Classic tuli vielä kerran tasoihin Sami Johannssonin onnistuttua viimeistelyssä, mutta tämän jälkeen Tor ei johtoasemasta enää luopunutkaan, kun Niklas Niiranen latoi taululle avauserän päätteeksi 1-2 lukemat.

Tor johti ottelua parhaimmillaan 1-5 lukemin 10 minuuttia ennen ottelun loppua. Classic aloitti kuitenkin kovan takaa-ajon mm. Petri Hakosen kahden maalin voimin, mutta rinnalle asti eivät tamperelaisten eväät tällä kertaa riittäneet. Loppulukemat Classic-Tor 5-6.

5 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, SC Classic, Loviisan Tor

Classic nappasi jälleen Kooveen avainpelaajan

Maanantai 8.8.2011 klo 19:25

Pelaajavirta tamperelaisseurojen välillä jatkui tänään, kun Classic tiedotti tehneensä sopimuksen Ville Matikaisen kanssa. Matikainen,30, kuului jo usemman vuoden Kooveen avainpelaajiin.

Matikainen teki viime kaudella 23 ottelussa tehot 19+5. Hänellä on myös A-maajoukkuekokemusta neljän ottelun verran, joissa syntyi tehopisteet 2+1.

- Ville Matikainen hankittiin korvaamaan Teemu Häkkistä. Joukkue tarvitsi oikealta ampuvan snaiperin ja siihen rooliin Matikainen sopii hyvin, Classicin manageri Pasi Peltola totesi siirrosta seuran sivuilla.

8 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, SC Classic, Koovee

Naisten liigassa kuuma pelaajasiirto - Eliisa Alanko mestareiden riveihin!

Keskiviikko 3.8.2011 klo 22:21

SC Classic on julkaissut tulevan kauden naisten joukkueensa. Neljä kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden voittanut tamperelaisryhmä teki siirtomarkkinoilla kovan kaappauksen, kun Sveitsistä kotisuomeen palannut Eliisa Alanko nähdään tulevalla kaudella Classicin peliasussa.

Alanko on TPS:n kasvatti ja hän ei ole aikaisemmin edustanut muuta seuraa Suomen liigassa pelatessaan. Maajoukkueen vakiokokoonpanoon kuuluva Alanko pelasi viime kaudella Sveitsissä UHC Dietlikonin joukkueessa. Classic on myös tehnyt sopimuksen ensi kaudesta Tsekin maajoukkuevahti Daniela Greisingerovanin kanssa. Hän viettää vuoden Tampereella vaihto-oppilaana.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Naisten liiga, SC Classic

Suomen mestari siirtyy Norjan pääsarjaan

Tiistai 2.8.2011 klo 10:15

Viime kaudella Suomen mestaruuden Classicin paidassa voittanut Madeleine Ellilä siirtyy tulevaksi kaudeksi pelaamaan Norjan pääsarjaan. Ellilän uusi seura on Norjan Elitserienissä pelaava MG10.

Ellilä keräsi viime kaudella runkosarjassa Classicissa tehot 16+4=20. Hän on aiemmin pelannut Sveitsin liigassa neljä kautta. Hänen uusi seuransa MG10 eteni viime kaudella Norjan finaaliin mutta hävisi Holmlialle. 

2 kommenttia . Avainsanat: SC Classic, Ulkomaat

Classic hankki Kooveen parhaan pistemiehen

Maanantai 1.8.2011 klo 10:10

Tampereen Kooveen viime kauden paras pistemies Veli-Matti Luukko on siirtynyt paikalliskilpailija Classicin riveihin. Luukko keräsi viime kaudella runkosarjassa tehot 28+17=45.

Veli-Matti Luukko,27, on jo kolmas Kooveen tähtipelaaja, joka on siirtynyt alkavaksi kaudeksi Classicin miehistöön. Aikaisemmin siirron olivat jo varmistaneet maalivahti Pekka Nieminen ja puolustaja Janne Lamminen.

- Haen Classicista uusia haasteita. Oli mukavaa, että he olivat minusta kiinnostuneita. "Naapurissa" ehdin jo pelata seitsemän vuotta. Varsinkin kuntopuolella pitää tehdä paljon töitä, että on mahdollisuuksia nousta Classicissa ratkaisijaksi, Luukko toteaa siirrostaan Classicin sivuilla.

26 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, SC Classic, Koovee

Manninen ja Häkkinen tuoreimmat lähtijät Sveitsiin

Keskiviikko 29.6.2011 klo 9:48

Viime kaudet Seinäjoen Peliveljien luottopuolustajiin kuulunut Petri Manninen siirtyy tulevaksi kaudeksi Sveitsiin pelaamaan. Mannisen uusi seura on Sveitsin pääsarjaan alkavaksi kaudeksi noussut Zug United.

Myös toinen kokenut pelaaja jättää kotimaan liigakaukalot taakseen, kun Teemu Häkkinen siirtyy Classicista Sveitsiin UHC Usteriin. Sveitsiläisseura säilytti paikkansa pääsarjassa menneellä kaudella karsintojen kautta.

4 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, SC Classic, SPV, Ulkomaat

Tero Karppanen vastaa Classicin erikoistilannepelaamisesta

Tiistai 21.6.2011 klo 22:46

Salibandylegenda Tero Karppanen liittyy elokuussa mukaan Classicin valmennustiimiin. Pelaajana hurjia pistemääriä takonut Karppanen vastaa alkavalla kaudella Classicin erikoistilannepelaamisesta.

Karppanen siirtyi Gunnersista Classiciin kaudella 2007-2008. Hän jätti liigapelit seuraavan kauden jälkeen ja siirtyi valmennuspuolelle. Omaa peliuraa Karppanen on jäähdytellyt valmentamisen ohessa 4. divisioonan Pro Starsin joukkueessa.

1 kommentti . Avainsanat: Miesten liiga, SC Classic

Naisten mestarijoukkueeseen ei ole tulossa suuria muutoksia

Torstai 9.6.2011 klo 17:33

Naisten hallitseva ja moninkertainen Suomen mestari Tampereen Classic on julkaissut tulevan kauden joukkueensa. Mestarijoukkue pysyy hyvin kasassa ja vain pieniä muutoksia on pelaajarintamalla luvassa. Se tietää muille naisten liigajoukkueille jälleen vaikeuksia tulevalla kaudella.

Maalivahtirintamalla Classic menettää Mirella Eskolan, joka lopettaa pelaamisen liigatasolla. Hänet korvaa paluun tolppien väliin tekevä Kreeta Lakkala. Muut maalivahdit ovat Jonna Mäkihonko ja junioreista nostettu Pauliina Hietala. Kenttäpelaajista puolustaja Jenni Tuomisen ja hyökkääjien Mira Juvosen sekä Madeleine Ellilän jatko selviää kesän aikana.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Naisten liiga, SC Classic