SB Welhot palaamassa salibandykartalle?

Sunnuntai 21.8.2011 klo 12:59

Legendaarinen kuopiolainen salibandyseura SB Welhot on palaamassa suomalaiselle salibandykartalle mikäli on uskominen Savon alueen julkaistua miesten 2. divisioonan otteluohjelmaa.

Kyseessä on kuitenkin todellisuudessa edelleen seura nimeltä KSS (Kuopion Salibandyseura), joka on alkanut käyttämään joukkueesta vanhaa SB Welhot-nimeä. Myös joitakin juniorijoukkueita nähdään tulevalla kaudella sarjoissa nimellä SB Welhot.

7 kommenttia . Avainsanat: Alasarjat, Juniorit, Sekalaista

Turku Floorball Cup pelataan viikonloppuna

Perjantai 19.8.2011 klo 8:09

Turku Floorball Cup tuo Turun Kilosporttiin kautta aikojen kovatasoisimman salibandyturnauksen mitä Länsirannikolla on koskaan ennen pelattu. Ennakkosuosikin viittaa 14-joukkueen turnauksessa pitää yllään kaupungin ykkönen liigassa pelaava TPS Salibandy.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Miesten liiga, Divari, Alasarjat, Sekalaista

Amin Asikainen on mukana pelaajana Tallink Floorball-turnauksessa

Tiistai 16.8.2011 klo 9:12

Tulevana viikonloppuna järjestettävässä aikuisten Tallink Floorball-turnauksessa nähdään pelihommissa myös ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen. Ammattilaisnyrkkeilyn entinen Euroopan mestari edustaa turnauksessa Tarakkapojat-nimistä joukkuetta.

Asikaisella on ennestään salibandytaustaa, sillä hän on pelannut aikoinaan Kirkkonummella 3. divisioonassa. Pokeriakin harrastava Asikainen nähdään myös turnauksen pokeripöydässä ja Asikaisen tiputtajalle on luvassa turnauksen järjestäjiltä erikoispalkinto.

9 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista

Suomen B-maajoukkue Gatorade-turnauksessa

Maanantai 15.8.2011 klo 10:28

Suomen miesten B-maajoukkue esiintyy tuttuun tapaan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna kovatasoisessa Gatorade-turnauksessa Energia-Areenalla. Turnaukseen osallistuvat B-maajoukkueen lisäksi SSV, Espoon Oilers, Loviisan Tor, AIK ja Balrog.

Suomen B-maajoukkueeseen on nimetty turnaukseen 20 pelaajaa. 2 maalivahtia, 8 puolustajaa ja 10 hyökkääjää. Tässä turnaukseen nimetyt pelaajat.

Lue lisää »

21 kommenttia . Avainsanat: Maajoukkueet, Sekalaista

Hirvimettä: TOP 5 loukkaantumiset

Sunnuntai 14.8.2011 klo 14:50

Jyväskylän Happeen Hirvimettä-blogissa käsitellään mielenkiintoista aihetta, sillä Happeen pelaaja Jaska Kunelius on listannut TOP 5 loukkantumiset uransa ajalta jotka hän on itse kokenut tai ollut näkemässä paikan päällä.

- Näiden viiden loukkaantumisen lisäksi on nähty loukkaantumisia esimerkiksi liukkareissa, omenasodassa tai jopa sivusiteiden vioittumista nukkuessa. Kaikki on siis mahdollista, Kunelius kirjoittaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Miesten liiga, Happee, Sekalaista

Players Night-näytösotteluissa pelaavat ex-maajoukkuestarat

Lauantai 13.8.2011 klo 10:12

Players Night-turnauksessa tänään kaksi näytöspeliä pelaavan Oxdog Old Starsin kokoonpanoksi on varmistunut sangen nimivahva ja kokenut kokoonpano. Maajoukkuekokemusta on kaikilla pelaajilla Lasse Takalaa lukuun ottamatta. Takala muistetaan ensimmäisen suomalaisen EC-voittajan, HIFK:n legendaarisena kapteenina.

Pelaajat:
John Liljelund (mv)
Tero Karppanen
Janne Tähkä
Jyrki Laaksonen
Toni Huhtala
Vesa Punkari
Mika Heikkilä
Sami Tuulola
Jarkko Savenius
Lasse Takala
Marko Sompa

Valmentaja: Mika Ahone

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sekalaista

Petteri Nykky ja Ari Vallin vahvistamaan Players Night-näytösotteluja

Perjantai 12.8.2011 klo 13:02

Petteri Nykky ja Ari Wallin ovat viimeisimmät vahvistukset Players
Night -tapahtuman näytösotteluihin.

Classic Family All stars sai hankittua kovan luokan nimen penkkinsä
taakse, kun Petteri Nykky saapuu luotsaamaan joukkuetta Players Night-tapahtuman näytösotteluihin. Myös St. Ray Cats:it ampuvat kovilla, kun HIFK:n puolustaja Ari Wallin vahvistaa heidän pelaajamateriaaliaan.

Players Night -ottelut:
12.8 kello 18.30 Classic - Sveiva
13.8 kello 11.30 Loviisan Tor - Sveiva
13.8 kello 13.30 Classic Family - St .Ray Cats
13.8 kello 14.15 Oxdog Old Stars - St. Ray Cats
13.8 kello 15.00 Oxdog Old Stars - Classic Family
13.8 kello 16.00 Classic - Loviisan Tor

5 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista

Torjuuko Toskala ja veivaako Tähkä?

Keskiviikko 10.8.2011 klo 17:59

Players Night -turnauksessa pelataan harjoituspelien ohella kolme leikkimielisempää näytösottelua. Niissä kohtaavat salibandykonkarit,joiden joukkoon on sekoitettu pari lätkä-äijää. Pelit ovat tiiviitä rykäyksiä (2x15 min), joista tuskin puuttuu kunnon vääntöä ehkä nähdään perinteistä ilmaveivaustakin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sekalaista

Useita porilaispelaajia siirtymässä Sveitsin sarjoihin

Tiistai 9.8.2011 klo 10:09

Sveitsin sarjat nielevät yhä useampia pelaajia Suomesta. Tällä kertaa käkikellomaahan ovat suuntaamassa useat porilaiset pelaajat, joista kovimmat menetykset kokee liigajoukkue FBT Pori, kun joukkueen viime kauden toiseksi paras pistemies Janne Hyvönen sekä Tero Haapala ja Antti Naskali siirtyvät Sveitsin alasarjoihin.

Lisäksi SBS Porin viime kauden paras pistemies Ville Rynnäs siirtyy Sveitsiin. Naisten puolella FBT Karhujen Taina Rantavalli siirtyy samaan seuraan kuin Rynnäs. Seuran nimi on Unihockey Leimental.

4 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista, Ulkomaat, FBT Pori

Tirsamaa: Sveitsin liiga rohmuaa suomalaispelaajia - miksi?

Perjantai 5.8.2011 klo 11:03

Tirsamaan uusimmassa merkinnässä puidaan suurta suomalaispelaajien määrää Sveitsin liigassa. Käkikellomaassa vaikuttaa ensi kaudella miesten liigassa 22 pelaajaa ja 3 valmentajaa.

- En tiedä kertooko se Sveitsin liigan vai sinne siirtyneiden suomalaispelaajien tasosta, mutta yhdeksi joukkueeksi muodostettuna näiden 22 pelaajan ja 3 valmentajan ryhmällä taisteltaisiin tosissaan Sveitsin mestaruudesta, Timo Mäkynen kirjoittaa Tirsamaassa.

Lue koko juttu tästä.

3 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista, Ulkomaat

Harjoitusottelut

Keskiviikko 3.8.2011 klo 23:24

Sarjakausi lähestyy vinhaa vauhtia ja se tietää myös joukkueiden harjoitusotteluiden käynnistymistä. Salibandy Areena toivoo, että tämän uutisen alle lukijat laittaisivat aktiivisesti keskustelupalstan kautta tiedossa olevia harjoitusotteluiden tuloksia. Se helpottaa kaikkien lukijoiden seuraamista, kun ottelutulokset ovat kerättynä yhden ja saman uutisen yhteyteen.

Eikä haittaa ollenkaan vaikka lukijat tiedottaisivat tämän saman uutisen yhteyteen jo etukäteen mitä harjoituspelejä on tiedossa alkavalla viikolla. Silloin salibandyväki löytää myös paremmin tiensä paikan päälle katsomaan joukkueiden harjoitusotteluja. Vain yksi rajoitus on. Ennakot tai tulokset pitää olla miesten sarjoissa Liiga-2.divisioonan väliltä, naisissa Liiga-1. div ja A-nuorissa liigatasolta. Huom joukkueenjohtajat, nyt saa surutta käyttää Salibandy Areenan keskustelupalstaa tiedotusvälineenä ja vieläpä ilmaiseksi. Se hyödyttää meitä kaikkia, koko salibandyväkeä.

43 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista

Alanko: "Salibandyväellä omituinen tapa puolustaa lajiaan"

Tiistai 2.8.2011 klo 13:48

Viime kaudella Espoon Oilersissa pronssimitalijuhliin pelaajauransa päättänyt maalivahti Mikko Alanko ihmettelee Tirsamaan Vieraskynä-kirjoituksessaan salibandyväen omituista tapaa puolustaa omaa lajiaan. Alankoa mietityttää salibandyväen provosoituminen salibandyyn liittyvistä negatiivisista kirjoituksista.

- Salibandyväellä on omituinen tapa: Puolustaa oman lajinsa olemassaoloa ja asemaa kaikille niille, jotka niitä kyseenalaistavat perustellusti tai perusteettomasti mediasta riippumatta. Myönnän itsekin syyllistyneeni samaan useaan otteeseen; taasko joku kirjoittaa sählystä harrastelijoiden lajina, vieläko koripalloilun katsojaluvut ovat salibandya suuremmat, ollaanko me sählynpelaajat edelleenkin pelkkiä homoja, Alanko latelee esimerkkejä Tirsamaassa.

Lue Mikko Alangon koko kirjoitus tästä

2 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista

Salibandy Areena on nyt myös Facebookissa

Maanantai 1.8.2011 klo 13:01

Tästä päivästä eteenpäin löydät Salibandy Areenan myös Facebookista. Käy tykkäämässä Salibandy Areenan Facebook-sivua, niin pysyt ajan tasalla huippusalibandyn viimeisistä käänteistä.

Salibandy Areenan Facebook-sivuille pääset tästä.

2 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista

Salibandy Areena kesälomalla 11.7 - 31.7

Sunnuntai 10.7.2011 klo 16:01

Salibandy Areena jää kesätauolle maanantaina 11.7 ja uutisointi jatkuu taas normaalisti elokuun alusta lähtien. Ympärivuotinen uutisointi vaatii myös veronsa ja välillä on saatava meikäläisenkin muutama viikko hengähtää ja ladata akkuja uuteen kauteen. Toivottavasti lukijoilta löytyy tähän ymmärrystä.

Salibandy Areenan juttuvinkki-osioon voi lähettää myös tauon aikana vihjeitä uusista jutuista. Jos jokin oikein KUUMA juttuvinkki sinne kantautuu, niin pyrin tuomaan sen kaikkien luettavaksi heti kun minulla on siihen mahdollisuus. Toivotan hyvää kesää kaikille lukijoille ja palataan kolmen viikon päästä asiaan.

11 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista

O2-Jyväskylä tyhjensi FCV:n pajatson

Tiistai 5.7.2011 klo 22:44

Miesten 2. divisioonassa pelaava 02-Jyväskylä on julkaissut tulevan kauden joukkueensa. Joukkueeseen siirtyy alkavaksi kaudeksi peräti 8 pelaajaa naapuriseura FCV:stä, joka tippui viime kauden päätteeksi miesten 1. divisioonasta kakkoseen.

- Tänä vuonna try-outeissa oli paljon hyviä pelaajia, kaikkiaan edustukseen rinkiin oli tarjolla 46 pelimiestä. Tuosta porukasta pääsin valitsemaan sellaiset pelaajat jotka parhaiten pystyvät sitoutumaan joukkueeseen ja sen tavoitteisiin, edustuksen päävalmentaja J-P Taskinen kommentoi uutta joukkuettaan.

Lue lisää 02-Jyväskylän sivuilta.

4 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista, Alasarjat

Videohaastattelussa Hannes Öhman

Tiistai 5.7.2011 klo 14:25

Isossa roolissa Storvretan saavuttamassa mestaruudessa viime kaudella ollut Hannes Öhman on videohaastattelussa Uppsalan paikallisen lehden webbisivuilla.

Öhmanin kotona tehdyn haastattelun lisäksi jutussa nähdään videoklippejä viime kauden ratkaisevasta finaalista ja Storvretan mestaruusjuhlista. Videoon pääset tästä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sekalaista, Ulkomaat

Kakkosdivarijoukkue NaKu hankki entisiä liigapelaajia

Tiistai 5.7.2011 klo 12:55

Miesten 2. divisioonaan takaisin noussut helsinkiläinen Naseus Kunniaan (NaKu) on hankkinut riveihinsä tulevaksi kaudeksi kovan luokan pelimiehiä, joiden joukossa on myös jokunen entinen liigapelaaja. NaKun peliasun pukevat päälleen alkavalla kaudella sellaiset nimet kuin Ville Ikonen, Henri Kämäräinen, Tommi Ahola, Ronnie Ilander ja Ville Uotila.

Nakun sivuilta löytyy humoristinen kirjoitus uuden joukkueen kasaamisprosessista, sekä Ville Ikosen videohaastattelu Eurosport-kanavalle. NaKu on ilmoittautunut vahvasti alkavalla kaudella miesten 2. divisioonan kärkitaistoihin mukaan. Vai nähdäänkö kaukalossa hiipuvia ja hitaita ex-liigapelaajia? Se jää nähtäväksi.

4 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista, Alasarjat

Tallink Summer Floorball siirtyy elokuulle

Perjantai 1.7.2011 klo 13:48

Hämeenlinnassa pelattava Tallink Summer Floorball siirtyy pelattavaksi 12-13.8. Heinäkuun puoliväliin suunniteltu ulkoturnaus täysimittaisella kentällä siirtyy uuden maton toimitusvaikeuksien vuoksi.

Myös otteluaikataulu muuttuu, koska kesälomakausi on useimmilla päättynyt. Tästä syystä ottelut aloitetaan perjantaina iltapäivällä ja turnaus päättyy lauantai-iltana. Turnauksen yhteydessä Hämeensaaressa Elojuhlilla esiintyy Jean S.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sekalaista

OLS nousi Suomen suurimmaksi salibandyseuraksi

Torstai 30.6.2011 klo 17:26

Salibandyliitto on julkaissut lisenssitietojen pohjalta sen suurimmat jäsenseurat. Suomen suurimmaksi seuraksi on noussut OLS Salibandy, jolla oli kesäkuun lopulla 988 jäsentä. Kärkipaikalta kakkoseksi putosi tamperelainen Koovee 970 jäsenellä. Uusi tulokas kärkikolmikossa on viime vuosina kohisten kohti kärkeä noussut espoolainen Westend Indians, jonka lisensseillän mitattu jäsenmäärä oli 851.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sekalaista

Toimittajalegenda antaa Salibandy Areenan kommentoijille sapiskaa

Torstai 30.6.2011 klo 17:02

Salibandytoimittaja Mika Hilska vertaa Avokatsomon viimeisimmässä kirjoituksessaan Salibandy Areenan kommentoijia Muppet Shown aitiosta huuteleviin Statleriin ja Waldorfiin, joiden tehtävänä on pitää huolen siitä, ettei Fozzie Bear ala luulemaan liikoja sketsiensä laadusta.

- Salibandyn statlerit ja waldorfit pitävät Salibandy Areenan kommenttipuolella huolen, ettei kukaan ala luulla liikoja itsestään.

Lue lisää »

11 kommenttia . Avainsanat: Sekalaista

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »